מי נחשב גבר-גבר בעיניכם ?

gamani4

New member
כמו שאמרתי, לא רוצה לחשוב אל אחותי מזדיינת.

תודה שאתה מחזק את דברי.

פנומן 72

New member
אל תהיה פרימיטיבי

ואם אחותך מסתגרת עם חבר שלה בחדר אתה עושה אוטוסוגסטיה שהם משחקים ב-Wii ? חאליק, מחשבות כאלה מתגנבות למוחך גם במקרה, שהרי אתה עצמך לא נעשית ברוח הקודש ומן הסתם הוריך שכבו זה עם זה. אתה כמו גברים רבים רוצה להרגיש עליון על אחרים ולא שחס וחלילה מישהו ירגיש עליון על חשבונך. אני שמח שאני מחזק אותך.

gamani4

New member
מה יש לא להבין?

לא מעוניין שבני משפחתי יעסקו בזה. לא מעוניין לשמוע שבני משפחתי אף צורכים את זה. אבל לא איכפת לי שאחרים שקרובים אלי יעסקו בזה. יש? יש. ומה הקשר לעליונות שהבלתי ניתנת לערעור שלי?

פנומן 72

New member
ולמה אתה לא מעוניין , שאלת את עצמך ?

אם כל עבודה מכבדת את בעליה, אז ממה הרתיעה ?

Matsman

New member
תראה, אתה לא מתחרמן מפורנו

אני רוצה שתרשום את זה בחתימה שלך, ואז כשילדים יקראו את מה שאתה כותב בויכוחים איתי או עם סוקרטס הם יבינו שאסור להקשיב לך כי אתה אימפוטנט.

פנומן 72

New member
אתה מגוחך, כמו תמיד

זה בערך כמו שאני אכתוב לך שאם אתה לא מתחרמן מלראות צב עולה על הצבה מאחור - אתה אימפוטנט. מה זה קשור בכלל. אני מאוד מקווה שילדים ייקראו מה שאני כותב ולא חו"ח מה שאתה וסוקרטס כותבים. הם עוד עלולים לחשוב שאנשים נורמלים מתנהגים כמוכם.

goldy

New member
אני מאמין שהם בכלל לא צריכים לגמור

יש לא מעט שיטות שמאפשרות לזייף מה שרוצים.

Love Today

New member
שממעעעעעעעתתתייי...

אין לי מושג אם זה נכון אז אל תצחקו עליP: שבזמן האקט שמים מאחוריהם בצורה כלשהיא מיכל קטן עם נוזל דמוי זרע ואז משפריצים אותו, זו גם הסיבה שיוצאות להם ממש כמויות גדולות. אלא אם כן הם אוכלים ממש הרבה חלבונים.. וגם זה בספק.

seymore butts

New member
לדעתי זה קישקוש

בדרך כלל התמונה בסרט מספיק ברורה כך שאפשר לראות שהשפיך יוצא מהזין ולא משום מקום אחר. מה שכן - ההשפרצות הנשיות מזוייפות, וידוע שמטמינים להן בכוס "שפריצרים". ומאיפה את יודעת על הכמויות הגדולות שיוצאות להם ?...

Love Today

New member
רציניייי?:O

תמיד חשבתי שזה פיפי! כאילו ידוע שאם מגרים ממש את נקודת הג'י אז כל השלפוחית מתרוקנת, נשים לפני לידה בדר"כ עושות את זה כי צריך לרוקן את הגוף מצואה ושתןP: אז בגלל זה קישרתי בין הדברים.. לאדעת כל הדברים שאמרתי לך זה דברים שראיתי פעם תוכנית ביסדוקו על תעשית הפורנו ואיך כל הדברים האלה מתנהלים מאחורי הקלעים וכו'. [ סרט מזעזע האמת זה לא למטרות בידור או משהו.אבל מלמד כמה דברים..]

seymore butts

New member
אני חושב שבילבלת קצת

קודם כל לגבי נשים לפני לידה - ככל שידוע לי עושים להן רק חוקן למי שמסכימה, ובדרך כלל הן מסכימות כי הן מעדיפות את זה על פני חירבון תוך כדי לידה. לגבי שתן - בניגוד לחירבון אין בעיה להתרוקן מתי שאנחנו רוצים, ולא ידוע לי על משהו אקטיבי שעושים כדי לגרות את השלפוחית, אבל אולי אני טועה. לגבי ההשפרצות בסרטים - לדעתי זה בכל מקרה מבוים, כי גם אצל אישה שמשפריצה עקב גירוי נקודת הג'י זה לא נראה כמו הסילונים שבסרטים. ולגבי נשים שמשפריצות באמת עקב גירוי נקודת הג'י - זה נושא שנוי במחלוקת, לדעתי לא מדובר בפיפי, למרות שנשים רבות מרגישות ממש לפני הגמירה כאילו עומד לברוח להן פיפי, והאינסטינקט לבלום את זה מונע מרבות מהן להגיע לאורגזמה ו/ או להשפרצה.

Love Today

New member
לאלאלאלא הקשב נא

כשאתה עושה פיפי זה לא אומר שכל שלפוחית השתן שלך מרוקנת לגמרי. בעצם אין אף פעם מצב ששלפוחית השתן שלך מרוקנת לגמרי! זה נדיר מאוד. כשמגרים את נקודת הG עד לרמה מסוימת זה גורם לכך שהשסתום של שלפוחית השתן [ זה שנפתח כשאתה עושה פיפי?:)] נפתח וכל שלפוחית השתן מתרוקת ללא שליטה על כך,[ בשונה מפעולת הפיפי]. בגלל זה להרבה נשים בהריון מומלץ לעשות את זה לפני לידה רק אם הן רוצות כי מדובר בתהליך מיני בסהכ. לגבי ההשפרצות- אין לי מושג מה זה בדיוק הדבר הזה שיוצא להן משם, אני קישרתי בין מה שאמרתי לך למעלה וחשבתי שזה פיפי. חוץ מזה שכמו שאמרת הרבה פעמים קורה שיש באמת הרגשה רצינית כאילו אתה ממממממממממממממממתתתת לעשות פיפי של החיים שלך באמצע כל הענין. טוב עכשיו אפשר להפסיק זה מביך

seymore butts

New member
טוב אני לא רוצה להביך אותך אז רק טיפ קטן

בפעם הבאה שזה קורה לך, אל תבלמי את עצמך. תשתחררי גם אם את חוששת שהולך לצאת לך פיפי. ייתכן מאוד שתקבלי משהו אחר של החיים שלך.... וליתר בטחון - תשתדלי לא לשתות יותר מדי בשעות שלפני, לעשות פיפי ממש לפני, ולשים מגבת גדולה מתחתיכם.... ואל תשכחי שבמקרה הגרוע ביותר - פיפי מתייבש ממש מהר על מזרון....

Matsman

New member
סקווירטינג זה לא פיפי

תקראו קצת בנושא. זה שפיך שההרכב שלו זהה בדיוק לשפיך של הגבר להוציא את הזרעונים. המקור שלו גם אצל הנשים הוא בלוטת הפרוסטטה, שאצלן מטבע הדברים קטנה יותר משל הגבר.

seymore butts

New member
לא טענתי שזה פיפי

אבל ישנן נשים שמרגישות לפני שגומרות כאילו הולך לברוח להן פיפי, ובמקרים מסוימים מדובר בסקווירטינג.

למעלה