מי נחשב גבר-גבר בעיניכם ?

פנומן 72

New member
פורנו היא בהמתיות

ראית איך הן נראות ? כל אחת נראית כמו עגלה או כמו פרה (תלוי אם היא על עקבים). להזדיין עם כל מיני מכוערים בשביל כסף מול העדשות זה בהמי. רק לבהמות לא אכפת. לנשים עם טיפת כבוד זה כן אכפת. ומה לגבי הגברים ? בהמות לא פחות.

seymore butts

New member
עצוב שיש עדיין אנשים שחושבים בצורה כזו

איך אפשר לקחת ציבור שלם ולעשות כאלו הכללות לגביו, רק בגלל תחום העיסוק שלו ? תיכף תגידו את ותושב חוץ שמעולם לא צפיתם בהנאה בסרט פורנו. ומה דעתכם על מי שמנציח את עצמו עושה סקס במצלמה ביתית ומפרסם את זה ברחבי הרשת ? לא תמורת סקס, סתם בגלל צורך בסיפוק יצר האקסהיביציוניזם.

פנומן 72

New member
יצר האקסהיביסציוניזם הוא לעתים הרסני

ומה תגיד על אנשים שנהנים לטפס על גדרות ? הנה אחד קיפח את חייו בגלל שניסה לעבור לעזה... גם אקסהיב' לעתים מוּנע מחוסר שפיות. תתפלא.

seymore butts

New member
לא מבין מה הקשר

בן אדם מעורער בנפשו הלך ועשה מעשה שמראש היה ברור שיוביל למותו. מה זה קשור לזוג אנשים שנהנים מזה שיצפו בהם מזדיינים ? שמעת על אנשים שיש להם פנטזיה שיצפו בהם בזמן שהם עושים סקס ? לא סרט שכל העולם יראה. סתם איזה מישהו יראה אותם. גם זה הרסני ובהמי לדעתך ?

פנומן 72

New member
אתה מתחיל להבין לאט לאט

יש גם זוגות אוהבים שרצו לממש פנטזיה של חילופי זוגות. רק ברמז אני אגיד לך שמספר הזוגות שנשארו "אוהבים" אחרי זה ירד כמעט לאפס. כנראה שאתה לא יכול לכפות סקס אקסהיב' או לחלוק רגעים אינטימיים ולהפוך אותם לנחלת הכלל, אלא אם אין לך כלום עם הפרסונה ואז זה הופך לבהמי.

seymore butts

New member
שמעתי את התיאוריה הזו

ואני לא יודע על סמך איזה מחקרים אתה מבסס את טענתך. אני מאמין דווקא שהרבה זוגות היו יכולים להיות הרבה יותר מאושרים לו פתחו את נישואיהם. אני מסכים שזה לא מתאים לכל זוג, ונדרשת יכולת להתעלות מעל ליצר הרכושנות הטבוע בכולנו במידה זו או אחרת.

פנומן 72

New member
אז זהו שיצר הרכושנות הוא זה שמחזיק את הנישואי

בגלל שאני רוצה את אישתי רק בשבילי והיא רוצה אותי רק בשבילה, אז אני טורח הרבה למענה כמו שהיא טורחת הרבה למעני ואני משתדל שיהיה לה כמה שיותר טוב בדיוק כמו שהיא משתדלת שיהיה לי טוב. לא מצאתי שום פגם בזה, אבל אתה וסוקרטס מוצאים, אז תהיו לי בריאים.

זיקן

New member
מנהל
אתה במיעוט. גמני עם סוק וסיימור

אולי נישאל גם את לאב

Love Today

New member
שאלה

יום אחד הלכת ברחוב ומצאת יהלום, הלכת למומחה בתחום והוא אימת לך שזה באמת יהלום אמיתי ששווה מאות מליוני דולרים. אתה מחפש בנתים סוחר שיקנה ממך את זה ויהפוך אותך למליונר המאושר.. בנתיים-מה אתה עושה עם היהלום? א. שם אותו לעיני כל ומראה אותו לכל החפץ בו+ מרשה לגעת ונותנת לאנשים אחרים לשמור עליו ב. מחביא אותו בכספת, מספר על זה רק לבן אדם הכי קרוב אליך ושם על הכספת 1000 ססמאות+ מע' אבטחה ואזעקה הכי משוכללות שיש. סמן את התשובה הנכונה בעינך..

seymore butts

New member
השוואה מעניינת עשית כאן

נניח שאני מחביא את היהלום בכספת עם 1000 סיסמאות. מהר מאוד יגיע שלב שאני אחשוש בעצמי להוציא אותו ולהסתכל בו. וחוץ מזה - היהלום בכספת ואז אני שוב הולך ברחוב ומוצא עוד יהלום אמיתי ששוה מאות מיליוני דולרים - אז מה שאתעלם ממנו כי כבר יש לי אחד ?.... בכל מקרה אם אני מכיר מישהו שגם לו יהלום אטרקטיבי - למה שלא נתחלף ביהלומים פעם בכמה זמן ?

זיקן

New member
מנהל
תשובה

אני באמת מצאתי יהלום כזה אבל מפאת הסודיות שבדבר אני לא יכול לגלות לך מה עשיתי אבל תהיי בטוחה שעשיתי משהו אולי תישמעי על זה בקרוב..

אין קשר

זה לא משנה אם נהנים מהצפייה, בתור צופה אני רואה השפלה. בסרטים האלה הנשים מקבלות כסף על השפלה. גם אם הן נהנות מזה (ספק רב אם זה מהנה להן לעשות את זה עם זרים ובצורה אגרסיבית ולא מציאותית), זה עדיין משפיל. תוכן רוב הסרטים כולל מימוש פנטזיות גבריות - אני לא צריך לתאר לך את אופן ביצוע הדברים, אתה יודע יותר טוב ממני.

seymore butts

New member
גם אתה חוטא בהכללות

בכל סרט שראית האישה נראתה לך מושפלת ? איך זה אפשרי ? יכול להיות שלדעתך עצם זה שרואים אישה מקיימת יחסי מין זה משפיל ? אתה יכול לתת דוגמאות לסרט כזה שראית ? ולגבי נושא מימוש פנטזיות - אתן לך דוגמה קטנה - סצינות של חדירה כפולה, דהיינו אישה עם שני גברים, האחד חודר לה לכוס והשני לתחת. הכרתי יותר מאישה אחת שזו פנטזיה שלה, ומצד שני יש לא מעט גברים שנרתעים מאקט כזה, בגלל הנוכחות של עוד גבר במיטה. אז איך אפשר לדבר על פנטזיות גבריות בלבד ?

תמיד יהיו מקרים יוצאי דופן

אבל אני מדבר על הרוב. לגבי השאלה שלך: "יכול להיות שלדעתך עצם זה שרואים אישה מקיימת יחסי מין זה משפיל ?" התשובה היא כן. למכור את הגוף זה משפיל. ויותר מזה, אני אתן לך דוגמא: סרט ששמת באחת מהרשומות אצלך בבלוג, בו מישהו גומר לשחקנית בתחת. זה נראה דבר משפיל ואני בטוח שהיא לא נהנית מזה, אלא עושה את זה עם זרים (מול המצלמה) רק בשביל הכסף.

למעלה