מי נולד/ה ב: 23.11

Szasinko

New member
האם את יודעת להקטין את גודל

קובץ התמונות מהמצלמה?

ronnymp

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif - איזו מצלמה ../images/Emo35.gif

מה קנית
4100 , 4800 , 5200 ???? או שהלכת על גדול - 8800 ....... ???? או שקפצת כיתה ישר ל- D-70 ...... סתם מנסה לנחש .....

טומי*

New member
המצלמה שהייתה לי, מינולטה

דימאג' 7 שנחשבה עד לא מיזמן לחצי מקצועית...דמוי DSLR מצלמה ממש טובה עם 5.2MP. אבל רציתי DSLR אמיתי שניתן להחליף עדשות אז הטלבטתי בין ה 300D של קאנון ול 70D של ניקון. בסופו של דבר לפי המלצת מומחים הלכתי על ה 70D בנתיים עם העדשת הקיט 18-70 ובעתיד הקרוב אוסיף עדשה כנראה 70-300 רק שנהייה בריאים! ותודה!

אלהלה

New member
תהנה מהמצלמה החדשה... זוכר שסיפרתי

שהאחיין שלי קנה כזו בתיאלנד??????? אז הוא נהנה ממנה קצת ולפני שבוע גנבו לו אותה מהבית
חבל ממש

טומי*

New member
איזה מסכן ../images/Emo4.gif

זה בכלל נורא שנכנסים פורצים הבייתה

evike

Well-known member
מנהל
גם הבן שלי נפל קורבן לגנבים

הוא קנה לפני כמה שנים בדרום אמריקה מצלמת קנון מעולה, (לא דיגיטלית כי אז עוד לא היה, או היה רק למקצוענים), ולפני כשנה, כשיצא עם חברים לצילום לילי, ואחרי זה הלכו למסיבת יום הולדת באיזה מועדון בת"א, ואחסנו את המצלמה, בגדים, ואפילו מצלמת וידאו של חבר בתיק, הוא נגנב להם ממש מתחת לאף. הוא קנה במקום מצלמה דיגיטלית, שוב של קנון, אבל הטעם הרע מהגניבה ההיא נשאר.

vera2

New member
יהודית המיוחדת בטח גם את מחייכת

כתבנו בידיוק באותה שעה.יום נעים לך ולכווולם.

Szasinko

New member
Vera, האם הצלחת לברר איפה

אפשר להשיג פפריקה מתוצרת הארץ?

vera2

New member
Szasinko ב144 נתנו לי מספר טלפון של

המזכירות:08-8510000 עדיין אין תשובה \.בהצלחה.

נילוס1

New member
לכל הצלמים הידד

כמי שאוהב לראות תמונות אך לא אוהב לצלם ולהצטלם... תהנו.....

יוליקה

Member
מנהל
טומי, מזל טוב על הרכישה החדשה.

אגלה לך סוד: כשהייתי בגיל העשרה שלח אותי אבי ללמוד צילום. אז תמונות צבעוניות היו רק בחיתולים שלא לדבר על דיגיטלי... ובכן התחלתי ללמוד והתמחיתי במעבדה. עבדתי כלבורנטית אבל כיון שעבדתי גם בחנות הכרתי מצלמות. הרי הייתי צריכה למכור פילמים כלומר, להוציא ולהכניס למצלמה. כיון שכך היו בידי מצלמות מהפשוטות ביותר ועד המשוכללות ביותר. חלומי היה שתהיה לי מצלמה פנטקס. זו היתה מצלמה שאפשר היה להחליף בה את העדשות. בגלל מכירה הגבוה לא זכיתי בה. אבל יצא לי פתח את התמונות שאחרים צילמו בה (מעט הנאה...). היום כבר לאף אחד אין מעבדה בבית כיון שכבר אף אחד לא מפתח בשחור לבן. אבל את כל הקונצים שידעתי לעשות בש/ל היום אני עושה בדיגיטלי באמצעות המחשב. איזה צעד אדיר עברנו ב-40 שנה...

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo140.gifטומי תתחדש ותהנה, ואנחנו נהנה

מהפירות שתצמיח לנו. התמונות ה"ישנות" שלך היו יפהפיות. מעניין איך יהיו החדשות. מנסיון, (במכשירים אחרים, עוד אין לי מצלמה דיגיטלית,((קרוב לוודאי שתהיה מתישהו)), עם קצת ריכוז זה לא ממש קשה, וכשמתחילים להבין את העיקרון, היתר כבר קל. גם הנסיון והזמן משפרים ת'יכולת. טוב, את זה אתה בטח יודע לפי התוצאות של התמונות שלך. ואני גם בעד קורסים, שמעבירים בכל מיני מסגרות, גם בסיסיים וגם יסודיים. יש לחלק מהחברות של המצלמות בעצמם, יש בחלק מאשכולות הפיס שיש בכל עיר, יש באינטרנט, ויש בתי ספר לצילום בכל מיני רמות. צריך רק לבחור. אז שיהיה בהצלחה. אנחנו מחכים לתוצאות.

evike

Well-known member
מנהל
טומי, זוכר את תחרות הצילומים של

תפוז, ששלחת לשם תמונות וגם אני? האתר נעלם לי, ולא הצלחתי למצוא אותו בתפוז. האם תוכל לתצוא לי? תודה מראש. מה שכן מצאתי שם, זה האתר של המרכז הישראלי לאומנות הצילום. אז הנה הוא בשבילך, ולכל המתעניינים.

עב

New member
מישהו יכול לעזור בתרגום מכתב?

40 מילים בהונגרית, בכתב יד שנראה לי ברור. אנא העבירו כתובת אי מייל במסר. תודה מראש!

למעלה