מי נולד/ה ב: 23.11

טומי*

New member
מי נולד/ה ב: 23.11 ../images/Emo35.gif

מי ששלח/ה לי את התאריך הנ"ל לא ציין את שמו/ה!

טומי*

New member
דרך אגב גם לי מגיע מברוק

למה? למה קניתי מצלמה חדשה. משהו מקצועי של ניקון כמובן דיגיטלי. אז היום כבר צילמתי די הרבה, אף על פי שחצי מהכפתורים אינני מכיר בנתיים. מקווה שתהנו מהתמונות

טומי*

New member
ולסיום...

קניתי קצת ורדים בשביל לצלם, אז הנה אחת מהן

עב

New member
מאברוק לך וגם לנו

אתה תצלם וכולנו נהנה. תתחדש!

sabajakov

New member
חצי מהכפתורים לא מכיר?

זאת אומרת שאת החצי השני, אתה כן מכיר. בהתחשב שבמכשיר אלקטרוני פשוט (כמו טלפון נייד) אני לא מכיר יותר מ 10% מהאפשרויות, אתה בשבילי נושא להערצה! אני מניח שבידע הזה תאשיר אותנו בעוד הרבה תמונות מהנות. מברוק!

ברק 188

New member
מברוק טומי מברק.

ולא דרך א-גב מהלב תחדש להנאת כול`נו...צלם.

vera2

New member
טומי תהנה מתהליך הצילום ואנחנו נהנה

מהתוצאות.תבלה.

טומי*

New member
תודה לכל המברכות/ים

מקוה שאלמד את כל הפרמטרים של המצלמה, אז גם התוצאות יהיו בהתאם

zsu

New member
WOW איזה מצלמה ואיזה תמונות

מעניין עד איזה שיאים עוד אפשר להגיע עם שכלול הציוד. כולי קנאה באלה שיודעים לתפעל את כל השכלולים של המצלמות הדיגיטליות החדישות. פעם כאשר במצלמות עוד היה צריך לכוון את זמן החשיפה והמרחק ועוד מני טריקים, הייתי נחשבת למומחית בצילום (בין החבר'ה). מאז מחוסר זמן להקדיש לנושא נהייתי בור ועם הארץ, וזה מפריע לי כי אני אוהבת לצלם. מחכה לרגע שיהיה לי זמן ללכת לאיזה קורס צילום ולהדביק מעט את הפער. ובינתיים נהנית מהצילומים היפים של טומי. יום טוב לכולם.

agibagi

New member
טומי,תתחדש !

תהנה מכל רגע ונשמח לראות תמונות שלך היפות והאיכותיות בהקדם

../images/Emo178.gifמצלמה חדשה

לאחרונה קניתי מצלמה חדשה ונסעתי איתה לפולין ועדין אנני מכירה את כל הפונקציות שלה צילמתי תמונות מענינות מהמחנות בפולין היתי רוצה להראות לכולם וניני יודעת איך עושים

Szasinko

New member
העברת תמונות דיגיטליות לפורום

בכל מצלמה דיגיטלית יש כרטיס זיכרון. אם יש לך "קורא כרטיסים", זה מתקן קטן וזול שמתחבר באמצעות כבל (שבא יחד עם קורא הכרטיסים) לחיבור USBבמחשב, אז הסיפור הוא *מאד* פשוט. מכניסים את כרטיס הזיכרון לקורא הכרטיסים ומעתיקים את התמונות למחיצה במחשב. אחרי ההעתקה את בוחרת את התמונות שאת רוצה לשלוח.את פותחת הודעה בפורום ובסוף דף ההודעה יש אפשרות לצירוף קובץ.מקישים שם על "עיון" מגיעים למחיצה במחשב ששם יש את התמונות ומקישים על התמונה הרצויה ואז מקישים על שלח. בעיה קטנה שצריך לפתור: גודל קובץ התמונה *חייב* להיות קטן מ-250 MB בדרך כלל הגודל המקורי של הקובץ מהמצלמה הוא הרבה יותר גדול, יש להקטין אותו כשהוא עדין על המחשב שלך. לי זה נראה די פשוט-אם ההסבר לא מספיק, תודיעי. בהצלחה!

למעלה