מי נהנה ואיפה?

orchid

New member
מי נהנה ואיפה?

כי אני, אישית, הייתי באמפי (אלא מה) והיה כ``כ גרוע שבא לי לבכות מעצם המחשבה על אותו לילה מגעלי... היו *יותר מדי* אנשים..המוסיקה לא הייתה משהו, חברים שלי היו בני זונות וגנבו לי דברים מהתיק (אוף איתכם ישראלים!)... אז זהו, היה לי לילה מגעיל, אה חוץ מאותה נק` שהבהלתי את יעל (לוינזון) וזיהיתי אותה בדרך לאמפי והצגתי את עצמי...היה משעשע :) *עצבנית בטירוף, בעיקר כי לא ישנתי מספיק* רוני.

goldy

New member
אני לא מורה ללשון אבל כתבת

``חברים`` ו-``גנבו לי`` באותו משפט. (אלא אם כן אלו היו דברים קטנים ו\או שהוחזרו לך)

orchid

New member
תיקון טעות...

כן, אחרי שכתבתי את ההודעה שמתי לב לזה, התכוונתי שבנוסף לעובדה שחברים שלי היו בני זונות גם (אנשים...לא יודעת מי) גנבו לי דברים מהתיק. רוני המוגבלת ניסוחית : )

kirk hammet

New member
לא נכון

הייתי באמפי גם כן... אז מה אם דרכתי על יותר אנשים משדרכתי בכל ימי חיי , היו הופעות גדולות , והיה מצחיק לראות איך האנשים שם נראו בהחלט מצחיק ולראות איך אני והחברים הפרחיים משהו שלי בלטנו בשטח שם .... מוניקה סקס דפקו הופעה , וגם ברי סחרוף והיהודים , אבל היהודים שרו רק שלוש שירים (למה הם מקבלים לשיר רק שלוש ודנה ברגר למשל שרה איזה שש שירים לעזעזל !?)

orchid

New member
ובכן...

אני מוצאת את עמי מגיבה לעצמי, אני לא אוהבת את זה, אבל בכל מקרה... ההופעות לא היו טובות, נכון, מוניקה סקס אכן דפקו הופעה אבל אני לא סובלת את הדג נחש שעיצבנו...דנה ברגר שזימרה לה שישה משיריה...מלא מלא מלא אנשים שלא ממש איכפת להם אם אתה תמות להם מתחת לרגליים והעובדה שאביב היה נורא קצר ולאור יום... איכס

kirk hammet

New member
אז זהו

שאני שונה מאוד ממך כנראה אני חולה על הדג נחש ומתעב בכל ליבי את אביב גפן מצאתי את עצמי מייחל למותו מספר לא מבוטל של פעמים

kirk hammet

New member
טוב

אני כן יש להם דיסק נפלא גם כן אבל אני מניח שאת לא אוהבת את הז`אנר בכלל נכון ? הם באמת לא היו ממש שייכים לארוע

kit k@t

New member
הם אולי להקה בסדר

למרות שהם לא בדיוק הטעם שלי אבל פשוט לא הבנתי איך שילבו אותם שם בדיוק כי רוב האנשים שם לא ממש אהבו אותם קאט

MERD!

New member
נכון!!!!!!

לא הייתי שם אתמול אבל זה היה ככה בדיוק שנה שעברה שבק ס דפקו תהופעה הכי טובה שם אבל זה היה רק 3 שירים או 4 אבל דנה ברגר שרה 45 דקות!!!!מי רוצה לשמוע אותה שעה?! מי רוצה לראות אותה דקה שישימו מישהו טוב

בניגוד לכולם, אני נהנתי מאוד !

בהתחלה הסתובבנו בעיר מ22:00 עד 23:00 ... ואני חייב לציין שמבחינה חברתית לא ממש הצלחנו להשתלב בין כולם :) ב23:00 ... אבא שלי נתן לי את האוטו .. והתחפפנו לים :) שם היינו עד הבוקר ... היה נחמד מאוד. שמתי לב שאף אחד לא נהנה ביום העצמאות ... גם מי שהיה באמפי אמר שהיה גרוע ממש .. אנחנו לא הלכנו לשם רק בגלל שאין לנו ממש כוח להסתובב בין כל הילדים הקטנים שם. בכל מקרה .. אני נהנתי ממש, מקווה שגם אתם.

kit k@t

New member
אני נהנתי...

גם אני הייתי באמפי ונהנתי מאד הייתי עם חברים שלי צחקנו כל הזמן וקפצנו ושרנו והיה ממש כיף נו אז מה שהיו הרבה אנשים רובם היו נחמדים מאד ודיברנו איתם אני נהנתי מאד!!! קאט

Tiptip RuLeZ

New member
אני בדיעה של קירק!

הייתי באמפי והיה כיף לאללה...פגשתי ביליון אנשים ורובם היו אנשים שבאמת שמחתי לראות והייתי עם מלא חברים והיה כיף...אז מה אם כמעט רצחו אותי שם בפוגואים מלפנים(בלי שהשתתפתי בכלל) אבל היו שם ידידים שלי ששמרו עלי תודה לאל!!! חוץ מזה היו הופעות מצוינות של מוניקה וברי...ביהודים לא ממש היה לי מקום לזוז...וההופעה הייתה באמת יותר מדי קצרה לדעתי...אבל בסה``כ היה מממממממש כיף! אני נהניתי!!!

Levinzone

New member
בוקר טוב....

אני הייתי אתמול באמפי גם כן... והיה לי ממש נחמד!!!!!! הוהפעות היו בסדר, אול יפחות משנים קודמות, אבל היה נחמד.. מוניקה סקס היו מ-ע-ו-ל-י-ם, אבל לדעתי היו צריכים לשים אותם יותר לקראת הסוף, ולא כהופעה הראשונה. אח``כ ירמי קפלן אם אני לא טועה... לא יצא לי בכלל לראות :( אבל שמעתי והיה נחמד- אני ממש אוהבת את ירמי קפלן. לא זוכרת כבר מה היה אח``כ, אבל הדג נחש היו נחמדים.. הסולן שלהם כזה קפיצי!!! ודומינו לא ממש שמתי לב אליהם, רק שהם עשו מערכון שאני אוהבת (מחזור נ``ד, מחזור נׂד). היהודים אני ממש שונאת, אז ישבתי ואמרתי תודה שהם עשו רק 3 שירים... ובברי ואביב אני וחברה הלכנו קדימה, והיינו ב5 שורות הראשונות, והיה מדהים!!! ממש נהניתי! אבל כמובן, הכי אהבתי את דנה ברגר האהובה עלי, ששוב בחרה לעשות אחת כל האלבומים שלה (זה רק אני או שמביאים אותה רק בשביל להרוויח זמן עד ההופעה הבאה?), עד שחשבנו שהיא ירדה, היא עלתה שוב!!! לא אוהבת אותה בכלל. ועוד חוויות מצחיקות- רוני אכן הציגה את עצמה בדרך לאמפי, ואח``כ משום מה נעלמה.. ובדנה ברגר, אני וחברה שלי עמדנו למעלה והחלטנו להתפרע קצת, ואז מישהי נתקעה בי פתאום והפלא ופלא, זאת הייתה יערה... היה מצחיק :> טוב, סיימתי, מקווה שהיה לכם אחלה לילה וזהוווו -יעל-

untitled

New member
למרות הכל היה נחמד

ואפילו יותר מנחמד אז נכון שדנה ברגר שרה שש והיהודים רק 3, והדג נחש הם באמת לא משהו אבל מוניקה פתחו את הערב (הלילה) הכי טוב שאפשר, וירמי קפלן, ובסוף ברי סחרוף ואביב גפן סתכלו על יותר מחצי הכוס המלאה! ותשמחו! יום עצמאות זה פעם בשנה

kirk hammet

New member
אני לא בדעה שלך

אני עדיין חושב שהדג נחש הם אחלה ירמי קפלן לדעתי משעמם מאוד בהופעה חיה לא מלהיב לא כלום אביב גפו אסון טבע שאלה יש פה עוד מישהו ששונא את אביב גפן כמו שאני שונא אותו ?

למעלה