שיש לו שירים נהדרים! ממש מילים יפות, אבל למה הוא שר אותן?! הוא צריך לכתוב שירים, ולתת לעברי לידר, לנמרוד לב, או למישהו אחר עם קול יפה שישיר! הוא פשוט הורס את השירים של עצמו.
עם כל הכבוד לבן דודי החמישי, אין לו קול - פשוט אין. תהיה מוכשר ותן למישהו אחר לשיר, אז לא תקבל את הקרדיט, אז מה? אתה אביב גפן, בן של יהונתן, אח של שירה. תהיה גבררררר.
אין לאביב גפן קול משהו..-נכון. אבל יש לו טקסטים טובים לפעמים... הוא כותב טוב. בכל מקרה, אני לא חושבת שאתה צריך לשנוא אותו.. הרי הוא לא עשה לך משהו רע. אם אתה לא אוהב את המוזיקה שלו אתה לא חייב לשמוע, אף אחד לא מכריח אותך... אבל לשנוא? flowr..
אכלנו טוב בערב אח``כ היו זיקוקים והיה נהדר (אני אישית הלכתי לקשור את הכלבה שלא תיבהל לפני שהתחילו כאן הזיקוקים, ואז ראיתי גם זיקוקים מהיישוב הקרוב והיה יפה מאוד). אחר כך הלכנו לאיזשהו מקום לא זוכרת כבר לאן והיו שם קטעים. ואז כולם התפזרו ואנחנו הלכנו להתנחל בשכבה בחדר של מישהי... עד שהלכנו למסיבה .. היו שם דווקא הרבה אנשים אבל לא היה משהו.. לא היו אנשים שכיף לרקוד איתם.. בכלל לא.. אז רקדנו קצת עד שנמאס אני רציתי ללכת להחליף לגופייה כי הייתה לי חולצת קשירה מעצבנת בטירוף ולא נוחה בכלל.. ובסוף הלכנו אבל אף אחד לא רצה לחזור לשם כבר.. וגם המוזיקה לא הייתה משהו.. וזה מקום שתמיד המוזיקה בו מעולה (רוק).. אבל אתמול היא הייתה גרועה.. בקיצור לא היה משהו וחזרנו ואז לא זוכרת כבר מה עשינו.. היום התחלנו את המנגל והכל מאוחר מתמיד (סביבות שלוש) כי כמובן, כולם קמו מאוחר מאוד וההורים שלי חיכו לי ולאח שלי שנתעורר (זה היה השנה במתכונת מצומצמת..) גם עמית טען שהיה חרא אתמול (הוא הגיע כשאנחנו הלכנו..) אבל לא נורא, נפצה על הכל מחר.. עכשיו הבטן שלי כואבת כי אכלתי מלאאאאא (ועוד נשאר אוכל שלא נגענו בו..) אבל העיקר שהיה טעים. במיוחד החזיר. ואיך היה לכם ? מעיין. שמאחלת לכולם חג עצמאות שמח! (כן,כן, זה בהחלט חג !)
היהודים שרו שלושה שירים ודנה ברגר שרה שישה. -תודה רבה. -אני את הבגרות שלי אעשה עוד שנתיים. -בכלל, היהודים שרו כל כך מעט ברוק עצמאות או ברעננה? כי אם ברוק עצמאות, אז אני ממש ספיץ`-לס, ואם ברעענה, תישתקו! הופעה בחינם ובית ריק ומתנות, אולי אתם רוצים עוד? לא נישכח ולא ניסלח! לי אישית היה מאוד מעוות בים, וגם גנבו לי ולחברותי נרגילה בת פחות מ12 שעות, שניה שגנבו לנו השבוע.
היהודים התחילו רק באיזה 4 בבוקר, כשכמעט כולם (חוץ מאיזה כמה פריקים שנורא נהנו לבעוט אחד בשני כל הערב) היו שפוכים טוטאלית על הספסלים ליד השירותים. ובכלל, אני לא אוהבת אותם. אבל מוניקה סקס היו טובים. והסתובבתי כל הערב עם 500 שקל בכיס, ולא גנבו לי, לא גנבו לי! (reversed psycology, תמיד עובד..)
אני ``ביליתי`` את יום העצמאות כמו רובכם פה באמפי שקטן משנה לשנה בראשון...או שסתם מספר האנשים גדל... אבל עם מספר האנשים ההולך וגדל הגיל הולך וקטן... כך שיצא לי לא פעם לראות ילדים בני 13 ואפילו פחות מבקשים סיגריות (מה קרה לדור הצעיר???) אולי זה גילי המופלג (18) שעושה את ההבדל אבל אני הרגשתי שם ממש זקן... כמו מן קאט בלו של כל הארץ אם מישהו מכיר את המקום... ועכשיו להופעות עצמן : מוניקה סקס - נתנו הופעה גדולה ופתיחה מעולה לערב ירמי קפלן - אם כל הכבוד בשביל מה הוא בא לשם? , השירים שלו גורמים לי להרדם והוא ממש לא מתאים לאירוע כזה ובטח שלא בפתיחה... היהודים - היו גדולים כמו תמיד אבל 3 שירים??! מה זה??? אני חשבתי שהאוכלוסיה שם מתחלקת לאנשים שבאו לראות את היהודים ואנשים שבאו לראות את אביב גפן... אני אישית מרגיש ששילמתי 30 שקל על כל שיר של היהודים... בקיצור הם היו מעולים אבל נתנו הופעה קצרה מדי... הדג נחש - היו בסדר יחסית להיפ הופ עיברי צולע - אין תחליף לשבק... דנה ברגר - הייתה טובה וגרועה כאחד... דומינו - היו גדולים! ברי סחרוף - היה טוב למרות שאני לא כל כך מכיר את המוזיקה שלו... אביב גפן - כבר הייתי בהופעה שלו... ולמרות שאני מאוד מעריך אותו כמוזיקאי אני אישית באתי לראות את היהודים... אז בקיצור אני לא בדיוק נהנתי כי כמו שאמרתי די באתי לראות הופעה של היהודים... למרות שהביקורות שלי לגבי הלהקות הן יחסית סבירות המחסור ביהודים גרם לי לאכזבה גדולה שאפילו 3 בירות וקצת ג`וני ווקר לא יכלו לדכא... -אביר- נ.ב שנה שעברה אמרתי ``זאת השנה האחרונה שלי ברוק עצמאות`` גם השנה אמרתי את זה... ושנה הבאה אני כנראה ישחק שש בש באיזה חור ליד הגבול... יחי ההבדל הקטן
שחכתי לציין משהו... הייתה מישהי שהצחיקה אותי בטירוף באותו עבר... עמדנו בתור וחבר שלי לא שם לב נשען לה על החזה עם המרפק שלו , היא בלי להסס אמרה ``אתה מוכן להפסיק להישען לי על הציצי?`` זה הרג אותי באותו רגע כי זה פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה... חשבתי שרוב הבנות בוחרות להתעלם מהקטע הזה בגלל מבוכה מסוימת... זה נכון? -אביר-