מי מרוויח מהגשם?

shay6748

New member
מי מרוויח מהגשם?

מי הם המרוויחים והמפסידים מהגשם שפוקד אותנו? מרוויחים - נהגי מוניות מפסידים - חנויות רחוב מי עוד?

../images/Emo183.gif מרוויחים ומפסידים מהגשם

הנה כמה דברים שעלו לי לראש, זה לא מתוך ידע אלא סתם מאינטואיציה כך שיתכן שאני טועה פה ושם... מרוויחים- שיפוצניקים בתחום הנזילות, יצרני ומוכרי מטריות ומעילי גשם, ספקי מערכות אל-פסק נגד הפסקות חשמל וברקים, משלוחי אוכל לבית, מוכרי תנורים וקמינים למינהם, בתי מרקחת, חברות הגז והחשמל, יבואני תה, פסיכולוגים. מפסידים- חנויות, מסעדות, יצרני ומוכרי דודי שמש, חברות תיירות ונופש, מפיצי קרם שיזוף (למרות שזו טעות), מקומות בילוי פתוחים, מדריכי טניס, ספקי מאווררים ומזגנים, מפיקי אירועים לילדים, מצילים בים ובבריכות פתוחות, שחקני גולף, גלידריות, מכוני כושר, מדריכי טיולים בארץ, מפעילי כדורים פורחים ומצנחי רחיפה, בעלי מתקני שיט, מובילים בקירור, משקמי נזקי שריפות, בעלי כלבים שרגישים לרעמים.

ובנוסף למה שאיש השקים כתב...

מרוויחים: גררים ומוסכים, הרבה כלי רכב נתקעים בגשם בד"כ גם חקלאים וכל מי שיש לו גינה להשקות. אתרי קניות באינטרנט. וכמובן....כולנו , על זה שיש לנו יותר מים. מפסידים: חברות ביטוח, על נזקי טבע ותאונות דרכים. מכונים לשטיפת רכב מנקי חלונות בגורדי שחקים (אלה עם הסנפלינג..:)) קבצנים בצמתים. במידה וזה שיטפון...אז גם חקלאים עלולים להפסיד. מוכרי אופניים ואופנועים. כל מי שעובד בחוף הים (ממצילים דרך חניונים ועד ל"הלו ארטיק")

shay6748

New member
בעלי כלבים שרגישים לרעמים?!

הרגת אותי... \יצרני מרקים למינהם עושים גם הם קופה.... לעומתם גלידריות - עדיף שיקחו יום חופש...

למעלה