מי מסיים השנה ??

ViolSastrad

New member
בעיה עם מגיבים כמוך..

ולא יודע מה איתך, אבל אני לא צריך את אמא שלי כדי לעשות קניות... היא מספיק מסתדרת בלעדי...

golden tulip1

New member
כנראה התכוונת שהיא לא צריכה אותך

(אם היא מסתדרת בלעדך) אני רק רציתי שתראה קופאיות. טוב עם האינטלגנציה שאתה מפגין פה כנראה נתראה כשאעשה קניות בשוק.לילה טוב.

ViolSastrad

New member
טוב...

אני לא ארד לרמה שלך לאיפה האמהות מסתובבות מחוץ לבית, אבל מה שבטוח זה שברגע שתבואי לעשות קניות בשוק שלי - תחטפי אבטיח לפרצוף!

PianoGirl20

New member
תגידי,

מי את חושבת שאת בכלל?.. האינטיליגנציה שהוא מפגין?.. את שמת לב לשטויות שאת פולטת מהפה שלך בלי הפסקה?.. וואי, אני ממש מאחלת לך שיום אחד תתקלי באנשים קצת פחות נחמדים מאנשי הפורום הזה וכשאת תפלטי את כל השטויות האלה שיוצאות מהפה שלך יעשו ממך קציצה.. וכן, גם אני מתעצבנת לפעמים!...
(בעיקר כשאני נתקלת באנשים שמפגינים המון טיפשות וגם יהירות).

PianoGirl20

New member
ועוד משהו,

הלוואי שפעם בחיים שלך את תגיעי למצב שלא תמצאי שום עבודה ותהיי חייבת ללכת לעבוד בסופר, נראה מה אז תגידי... אולי זה יפוצץ את הבועת סבון הזאת שאת חיה בה. בטח את גם מאלה שחושבים שעבודות שלא נעשות בתוך משרד ממוזג הן נחותות, נכון?.. אז שוב, אני ממש מאחלת לך שפעם תצטרכי לעבוד בכזו עבודה, אפילו לקצת זמן, אולי אז תלמדי כמה דברים על הארץ שלנו.

PianoGirl20

New member
מתוקה,

הוא היה פה קצת (קצת הרבה) לפנייך, אז תעשי טובה ואל תשתמשי בביטויים כמו 'תזכיר לי מי אתה?'.....אוקי?.. וכן, את מדברת בצורה גזענית (ואולי אפילו באמת גזענית) אם את אומרת שכל הקופאיות הן אתיופיות או רוסיות. זה הכללה מגעילה ביותר. אני ראיתי לא מעט בחורות או נשים ישראליות שעובדות כקופאיות. זה שבארץ נהדרת תפסו טרמפ על הקופאיות הרוסיות לא אומר שכולן כאלה ושאין אף ישראליות. אז צאי קצת מהבועה שלך (ואולי גם מהדירה הממוזגת שלך).

DemonicAngel

New member
וואי, איזה וויכוח עוררתי פה

כשבסה"כ דיברתי על עתידי המקצועי :) אני לא מתכוונת לענות על השאלה של המוצא כי זה ממש לא רלוונטי כרגע, לגבי האהבלה אני מקווה לפחות שאני לא :) ויש המון קופאיות שאינן רוסיות/אתיופית, אולי הרוב הן כן רוסיות אבל זה רק נובע מקושי השתלבות בשוק העבודה בישראל לאחר העלייה ולא מעיד אפילו קצת על רמת האינטלגנציה שלהן. תשאלו את הקופאית שלכם בסופר השכונתי בפעם הבאה שתהיו שם ורוב הסיכויים הם שייתגלה שיש לה תואר ראשון אם לא שני, וזה מאוד עצוב. עלייה זה לא דבר קל והרבה פעמים היא הורסת חיים של אנשים ועוקרת אותם לא רק מסביבת המגורים שלהם אלא גם מהמקצוע שלהם.

robroi

New member
אני מסיים! ../images/Emo66.gif

לא ברור לי עדיין מה בהמשך אבל כנראה שזה יהיה תואר שני, לא ברור עדיין במה... לבחור לבחור - זה כ"כ מסובך

למעלה