מי מכיר

drorit2

New member
מי מכיר

האם יש מי מבין הקוראות והקוראים מי שיודע/ת על כורך או כורכת שאפשר לפנות אליהם,באזור הצפון.אפשר גם באזור תל-אביב. תודה בשמי ובשם באי הספריה.

RSW

New member
אני לא יודע

לאיזו מטרה את צריכה כורך, אבל כריכת עבודות וכאלה דברים אפשר, אם אינני טועה, לעשות באופיס דיפו.

lady_anne

New member
יש מישהי שעושה כריכות אומנותיות

ליד סוזן דלאל, בעור וכד', אבל אני לא בטוחה שזה מה שאת מחפשת.

Rivendell

New member
נכון, בנווה צדק

יש חנות מדהימה לכל מה שקשור בנייר. שכחתי איך קוראים להם, אבל זה תמוד ל"גלידה סבתא" (שאגב ממש מומלצת! גלידה נהדרת).

drorit2

New member
למה כורך/ת../images/Emo20.gif

אני ספרנית וישנם לא מעט ספרים הזקוקים לכריכה,פשוט ביותר. תודה לכל מי שהציע. אני אנסה באופיס דיפו. אם יש עוד כתובות אשמח לקבל

RSW

New member
התכוונתי

לאיזו מטרה ז"א איזה סוג כריכה, לא מה הסיבות שאת צריכה כורך. מצטער אם זה נשמע קצת תקיף...

RSW

New member
כן

לפי מה שאני יודע הם עושים בעיקר כריכה לעבודות, וזה סה"כ קרטון מקדימה, קרטון מאחורה ומחברים את הדפים. התוצאה יפה אבל אני לא יודע אם זה מתאים לספרים... תשאלי אותם בכל אופן אולי אני טועה.

havalina

New member
אמנם בירושלים אבל בכל-זאת

כרכתי פעם ספר בשביל שכן בחנות ספרים במדרחוב באחד מהרחובות שמסתעפים מבן יהודה (לא נראה לי שיש יותר מחנות אחת). הם שמים את הכריכה הקשה ה"מיושנת" הזו ומדביקים עליה את הכריכה המקורית. למיטב זכרוני זה היה די יקר - 50 ש"ח לספר אחד. לדעתי כדאי לך פשוט לברר בחנויות שמתעסקות בספרים, או אפילו בספריות אחרות שודאי משתמשים בשירות כזה.

למעלה