מי מכיר?

mimeli

New member
מי מכיר?../images/Emo2.gif

מחפשת תרגיל לשיפור אהבה/עצמית
/קבלה עצמית(יותר מדיוק).. חברה שלי סיפרה לי על תרגיל שכזה, שעושים מול המראה..לא רק מנטרה,אלה קצת יותר..אבל אני לא ממש זוכרת איך זה הולך.. אולי מישהו מכם...?? תודה לכם ולילה טוב ושקט! סימון.

איל באש

New member
מביטים במראה..../images/Emo23.gif

מסתכלים אל תוך עיין שמאל , זו העיין של הנשמה , ואמרים מילות אהבה לעצמי כמו : אני אוהבת את העיניים שלי, אני אוהבת את השיער שלי, אחרי שעברת קצת על איברים בגוף דוקא את יכולה להכנס פנימה ולומר : אני אוהבת את איך שאני מדברת , אני אוהבת את איך שאני חושבת , אני אוהבת את איך שאני מרגישה. קחי לך כל שבוע 6 משפטים, 3 על הגוף ,ו על הנשמה, עמדי מול המראה מסתכלת עמוק לעיין שמאל ותחזרי על המשפטים שבחרת פעם אחת. אם תחושי התנגדויות וכעסים תני להם לבא וגם ללכת , שחררי אותם עם הנשימה, או עם שילוב התרגיל שנתתי. בהמון אהבה איל באש

העין השלישית היא עינה של הנשמה ../images/Emo9.gif

בלבד ולא העין השמאלית. העיניים שלנו הם עיניים אשליתיות בלבד... מה שהם רואות זה לא בהכרח מה שהם רואות. ההגיון מצוי במקום שאין בו הגיון...

איל באש

New member
מיכלי ../images/Emo24.gif

העיין הימנית של הגבר והעיין השמאלית אצל האשה הן העיין של הנשמה, העיין השלישית לא קשורה בנושא הנדון, בתרגיל שנתתי. בהמון אהבה איל באש

מצטערת איל אני נחושה ...../images/Emo9.gif

על פי תורתי ועל פי השקפת עולמי ועל פי הידע שלי: דוקא הצד הימני של הגוף מתחבר אל המים ואל הנשיות. הצד השמאלי של הגוף מתחבר אל האש ואל הזכריות וכך אם כבר דינן של העיניים. עין ימין=אישה עין שמאל= גבר ובכל זאת אני נחושה בידיעותי: העיניים שלנו הן עיניים אשליתיות בלבד. כל מה שאנחנו רואים לא בהכרח מה שאנחנו רואים. העין הרוחנית היא עינה של הנשמה בלבד. למה אני מתעקשת? כי אתה תארת את אחת העיניים כעינה של הנשמה וזה לא נכון על פי הקבלה. לגבי התרגיל שהצעת אין לי שום בעיה איתו פשוט אתה טועה ביחס לתפקיד העיניים ולכן אני מתעקשת לחדד את הנקודה. תן תרגילים כרצונך ביחס לנושאים כרצונך יחד עם זאת היה אחראי למילים ולכוונים שאתה מכוון. אם הערתי את תשומת ליבך היה זה לא על מנת להעביר ביקורת חלילה אלא לגרום לך סקרנות ורצון ללכת לבדוק את נכונות הדברים שאתה יודע ומה המקור שלהם. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

דרדרית

New member
מיכל, את עדיין בפורום שלך?../images/Emo62.gif

אם כן, תני בבקשה לאייל לנהל כאן את הפורום הנפלא הזה תנו לו לתת לנו מידיעותיו, בדרך שלך, תני לנו להנות מהפורום שלו ללא ויכוחים מיותרים. מהפורום שלך כבר הדרתי רגליי לפני שנתיים. (זוכרת?) אנא מיכל היקרה, בלי ויכוחים, התנצחויות והכנסת הצתדקויות ואגו בפורום זה. אני בטוחה שאת פועלת מכוונות טובות (כמו תמיד..) אבל בדרך זו את עלולה להגיע לתוצאות הפוכות. אני רוצה להשאר כאןן!!!! שיהיה לך המון אור ואהבה והמשך הצלחה בפורום שלך. שם תני לקהל קוראייך את דעותייך ואת דרך ההשקפה שלך על פי הקבלה כפי שאת רואה. ושוב- המון הצלחה אור ואהבה לך לקוראייך ולחברי פורום נפלא זה ובעיקר לאיל דרדרית

דרדרית זכות בחירה יש לכל אדם...

באשר הוא אדם. ואני בחרתי להשתתף בפורום הזה בדיוק כמוך. אני לא מתווכחת, אני מביעה דעה, אם את מזהה ויכוח בדבריי זו בעיה שלך... אנחנו מראות אחד של השני. זכותך היתה לבחור לא להשתתף בפורום שלי, כאן אין לך זכות לנסות לנפנף אותי בגלל דברים שרשמתי. הביקורת והשיפוט הם אצלך. אני לא דברתי מתוך אגו, זה מה שאת זיהית בדברי וחבל... כרגיל הכל הוא בעיניו של המתבונן. כדאי שתבדקי מה גרם לך לרשום את דבריך כאן מולי, איזה כעס ישן וחבוי יושב לו שם ומאיים להתפרץ ולהפוך לכדור שלג... לא בקשתי ממך לאשר את דברי לא בקשתי ממך לסתור את דברי את בחרת לעשות זאת. ותאמיני לי אייל הוא ילד גדול ועם דברי לא מוצאים חן בעיניו הוא ידע לומר לי את זה... הפורום הזה הוא במה פתוחה להביע כל דעה שעולה בדעתו של כל אדם. ודרך אגב הקהל שלי הוא מגוון ולא מצוי רק בתבנית של פורום מודעות פנימית. והצעה לי אליך יקירתי, מספיק עם צרות העין ושנאת חינם. זה לא יוביל לשום מקום... שיהיה לך שבוע טוב

דרדרית

New member
לא ניסיתי לנפנף

סליחה מיכל אבל אולי באמת אנחנו המראה אחת של השניה. איפה בדיוק ראית שאני מנסה לנפנף? לא הזכרתי ולו פעם בדבריי את המילה "אגו" גם אני ביקשתי לומר את דעתי בלבד וכך עשיתי פניי הם לשלום ותמיד. חבל שהוצאת את דבריי מהקשרם והפכת אותי למפלצת. אבל- משהו בדברייך פשוט נראה לי כקריאה לריב- ועל כך כתבתי מותר. נכון? זה הכל אז למה התנפלת עלי?? וכדברייך - והצעה לי אליך יקירתי, מספיק עם צרות העין ושנאת חינם. זה לא יוביל לשום מקום... כל ידידיי רואים בי אחת שאוהבת לפרגן. צרות עין בכלל לא כלולה בלקסיקון שלי. (שוב עניין המראה). שיהיה לך שבוע נפלא מיכל גם לך וגם לקוראי הפורום הנפלא הזה דרדרית

איל באש

New member
דרדרית יקרה ../images/Emo13.gif

תודה על התשומת לב והאכפתיות שלך לפורום הזה, זה מרגש.
אבקש ממך לא לחזור ולהתבטא בצורה כזו בפני אף אדם בפורום, זה יוצר בדיוק את ההפך, זה מה שיוצר אש בשדה קוצים, ויכוחים וכעסים, שאת כל כך מבקשת למנוע כאן. אנחנו בני אדם ולכל אחד דיעה משלו, לא תמיד כל מה שאומרים לנו אנחנו אוהבים לשמוע, ולא תמיד אנו מסכימים עם כל אדם. בואי נלמד לקבל האחד את דעת השני, בואי נלמד לקבל דווקא את זה שמרגיז אותנו מכל, בואי נלמד לאהוב אחד את השני. לדעתי דווקא זה שמרגיז אותך הוא זה שיש ללמוד ממנו, כי הוא לוחץ לך בדיוק על הנקודות הרגישות שלך בפנוכו. אז במקום להתעצבן אולי תנסי לבדוק איפה זה נוגע בך, ותשחררי, וככה קיבלת מתנה נפלאה.
בהמון אהבה ושוב תודה לך על נוכחותך המופלאה בפורום
איל באש

איל את שרשמתי למעלה כתבתי כי...

גם אני וגם אתה רגישים לנושא העיניים והראיה. ומכוון שהידיעות שלנו שנינו עתיקות מדורי דורות הרגשתי לכתוב לך את שרשמתי. אני בטוחה שאתה תדע לקרוא את שרשמתי וגם תדע לקרוא בין השורות ולסנן את מה שמתאים לך. אם מה שרשמתי גורם לאינטריגות ולכעסים של הזולת אני נוטה לפרש את זה א' כחוסר מודעות לנושא. ב' סתם רצון ליצור מניפולציות וויכוחים. תתקן אותי אם אני טועה. מענין אותי מדוע אדם זה או אחר בוחר לבוא ולומר כי לא רוצים את נוכחותו בפורום ולעומת אדם אחר שבא ומנסה לנפנף אדם זה או אחר מן הפורום. הפורום לדעתי האישית בלבד הוא מקום להבעת דעות מכל סוג שהוא... כמובן בתנאי שהמשתתף לא בא במזיד לפגוע בזולת. יחד עם זאת עלינו לזכור שיש לנו כאן מסך מחשב, אנו לא מדברים ישירות אחד עם השני ולכן חסרה המימיקה של הפנים ושפת הגוף. לעיתים מה שאנחנו מנסים לומר מקבל צורה אחרת מכוון שהצד השני הוא זה שקורא את המסר ומפרש אותו על פי עולם הפרושים שלו ולעיתים הפרוש הוא שגוי. אני לא באה ואומרת שנפגעתי מדבריה של דרדרית, יכולתי לבחור להיפגע. יחד עם זאת אני מבקשת ממך לומר לי אתה באופן אישי אם נוכחותי כאן בפורום מתאימה לך ולמישתתפים??? אני חושבת שפורום מודעות פנימית הוא חלק בלתי נפרד מפורום שלמות פנימית ושני הפורומים יכולים לעבוד בהרמוניה ובזרימה. הרי אנו נפגשים באותו נושא מזויות מבט שונות. מחכה לתגובתך.

איל באש

New member
מיכלי יקרה ../images/Emo13.gif

תודה על התשומת לב ועל ההתיחסות. ואחזור לנושא העיניים : העיין הימנית של הגבר היא עיין הנשמה בגוף הפיזי, העיין השמאלית של האישב היא עיין הנשמה בגוף הפיזי. העיין השלישית היא עיין הנשמה זה לא ויכוח, רק שאין אפשרות לראות אותה, ולכן התרגיל שנתתי מחבר אותנו אל העיניים הרוחניות מהכאן ועכשיו, מהגוף הזה. אני לא אומר שאת טועה, אין אמת אחת ! כל אחד ואחת מאיתנו ראוה את הדברים מהעיניים שלו. אין חוקים שהעיין השלישית היא היא עיין הנשמה , ממש לא ! לכן אני מכבד את דברייך וגם מסכים איתם לגבי תפקיד העיין השלישית, וגם אין חוקים בכלל, ובתחום הרוחני בפרט. אל תשכחי שכל מה שאנחנו אומרים הוא מנקודת ההסתכלות שלנו בלבד ! את שמחוברת לקבלה ולראייה שלך מביאה את הדעה שלך לפה ואני לומד ממנה. אבל זה עדיין לא אומר שיש נכון ולא נכון, גם אם דבריי במקרה הנ"ל לא תואמים את דעתך בנושא ! בהמון אהבה איל באש

ישלישם

New member
העיניים../images/Emo57.gif

הן הראי לנשמה. בהמשך לדבריו של איל, נסו להביט לעצמכם במראה, בעיניים, נסו להבין מה הן משקפות, נסו לבדוק עם עצמכם, למה הן משקפות זאת... העיניים שלכם יגלו לכם את האמת על עצמכם, בכל רגע נתון. אל תברחו ממנה... גם אם היא מעצבנת/כואבת... לכו איתה... כי האמת לבדה היא שתוביל אתכם אל האור שבתוככם... אל תתכחשו לאור... כי גם הוא מאיר את כל המקומות האפלים... זה מה שיוציא אתכם מהחושך... מעבדות לחירות... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

למעלה