מי מכיר, מי יודע?

אני

נולדתי בשם אברהם אפשטין וגם לסבי הקבור בחיפה קראו כך יש לי המון אברהם אפשטין בעץ המשפחתי

ולגבי קרסלניק...

חיפוש ב - 144 לא מעלה אף תוצאה. חיפוש בגוגל מעלה רק שני אנשים עם שם זה. חיפוש ב"היכל השמות" אחר מעידים בשם זה מעלה רק שניים - אחת היא, ככל הנראה, "שלך", והשניה - לא ברור. הייתי מנסה, אם כן: 1. לאתר את המעידה מ"היכל השמות" (שם נעוריה הוא קרסלניק). חפשי אחר עדות אודות: קובנסקי פייגל. העדות משנת 1999, וכוללת את כל פרטיה. 2. לאתר ב"בזק" את מר קרסלניק המוזכר כאן. 3. לאתר את השחקנית טל קרסלניק. איך? אם אין דרך ישירה לעשות זאת, דרך עקיפה עשויה לעזור. היא שיחקה בטלנובלה "כסף קטלני", אותה ערך שמעון ספקטור, מ"חשיפה" - בית-הספר לאומנויות התקשורת, הטלוויזיה והמולטימדיה של האוניברסיטה הפתוחה. ארנון

רותם39

New member
קרסלניק - יש!!!

לפני שאני יוצרת קשר טלפוני עם הנוגעות בדבר, אני עושה קצת שיעורי בית מתוך החוברת על לונה. תארו לכם איזה התרגשות תופסת אותנו כאשר אני מספרת להן שהסבא שלהן מופיע ברשימת שמות התורמים לכתיבת ספר תורה על שם מרן ישראל מאיר הכהן בעל ה"חפץ חיים", והסבא קנה את האות נ' בפרשת "תולדות" עם ציון פרק, פסוק ותיבה... ארנון - עבודת הצוות שלנו מניבה תוצאות מרשימות. שוב, המון תודה (נשמע כבר כמעט שיגרתי).

אני מוכן להמשך - עוד שמות...

שיטת המנות הקצובות עובדת...
אשמח אם תעלי עוד 3-4 שמות, ובהמשך - תוכלי להעלות מחדש את כל אלו שטרם אותרו. ארנון

רותם39

New member
לאור סדרת ההצלחות

כתוצאה מהעצות המועילות של ארנון ושל חברים אחרים, אני מעלה עוד כמה שמות במטרה לאתר את צאצאיהם: 1. גרודינסקי טובה - התגוררה בלואי מרשל 42, ת"א 2. ינובסקי שבתי - התגורר בסוקולוב 36, ת"א 3. ילין (דרבנינקו) רבקה - שכונת מכבי 34, ת"א 4. טרופ חיים וטרופ רבקה שוב, תודה מראש על כל מידע וסיוע.

למעלה