מי מכיר, מי יודע?

חרא של מקום

הייתי לפני שנה עם אמא שלי ושקד והיה על הפנים. החדרים בסדר אבל קטנים. האוכל מגעיל, אין לובי ואין איפה לשבת, הבטיחו פעילויות לילדים אבל זה היה ממש עלוב (אפילו המועדונית שלהם עלובה). הם אומרים שהכל כלול אבל מוצאים מליון תירוצים בשביל להקשות עלייך את החיים ככה שלא תוכלי להינות מההסדר הזה (לדוגמא הגישו לנו יין לבן חם כי המתקן קירור היה מקולקל אבל לא יכלו לשים במקרר, אז כמובן שאת לא שותה). הדבר היחידי שהיה טוב זה שיש בריכה קטנה מקורה ואפשר להיכנס אליה גם בחורף (כמובן שאסור לאכול ליד הבריכה אז כשרוצים לתת לקטנטנים משהו לאכול צריך לזוז משם). בקיצור לא ללכת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן !!!

אני לא היחידה שברחה משם. בחור שעובד איתי נסע עם המשפחה וחברים ואחרי לילה אחד הם פשוט לקחו את הדברים ועברו לרויאל גרדן. אני הייתי שם בחורף שעבר ונסעתי במיוחד לשם כי זה המלון היחידי באילת עם בריכה מחוממת ומקורה. אני לא יכולה להעביר במילים כמה התאכזבנו מהמקום.

עדוש

New member
לא הייתי שם

אבל שמעתי המון דברים טובים על המלון. לצורך הבהרה: יש מלון ששיך לקיבוץ אילות, ויש את "סאנרייז" שהוא צמוד לאילות. הקיבוץ הוא לא משהו, ואולי זאת שהתאכזבה הייתה בקיבוץ עצמו ולא בסאנרייז.

מיכלקו

New member
אנחנו מאד אהבנו

היינו שם עם ילדה בת שנה, אבל יש שם פעילויות גם לגדולים יותר. ומה כל כך אהבנו שם: 1. קיבלנו דירת גן, עם חצר משלנו. זה הרבה יותר כיף מסתם חדר בקומה גבוהה. עשינו פיקניקים בחצר, שיחקנו כדור, הילדה שיחקה עם הילדים של ה"שכנים" ויצאה החוצה כשבא לה. צריך לבקש מראש חדר כזה, כי יש גם חדרים בקומה שניה עם מדרגות. 2. הכל כלול: 3 ארוחות ביום זה נהדר עם ילדים. לא צריך להסחב למסעדות, להוציא כסף וזמן. יש שתיה וארטיקים חופשי כל היום שזה ממש כיף. יש עוגות אחה"צ, ויש ארוחת חצות לבהמות שבינינו. האוכל, אגב, די סטנרטי ומתאים לילדים. לא לצפות ליותר מידי. 3. יש הופעות בערב. ובמשך היום הצוות עושה את החזרות באולם בלובי ואפשר לשבת ולראות (עם הארטיק והשתיה והעוגה שקיבלת בחינם). 4. יש מרחבים וגינות ואפשר ללכת לקיבוץ לראות פרות. (יש גם אקוריום גדול על דגים שהדר התמכרה לו) 5. יש מועדון ילדים ופעילויות (אבל לא משהו מיוחד. כמו בכל מקום) 6. והנה מה שאני הכי אהבתי: יש חנות קטנה אבל שוה לטעמי. אני קניתי שם 3 שמלות זולות ויפות. אפילו שקלתי אח"כ לנסוע במיוחד לשם, בשביל לקנות עוד כמה. אבל זה ענין של טעם. לא רוצה סתם ליצור אצלך צפיות. 7. וההנאה הכי גדולה של כל ישראלי: היה לנו דיל מצוין עם טיסות. והרגשנו נהדר לאכול כל היום, להנות ולשלם מעט. יאללה, בא לי לחזור לשם.

מיכלקו

New member
ולגבי העונה

אנחנו היינו בשנה שעברה בסוף מרץ ממש לפני פסח. היה חמים ונעים, אבל המים בברכה כבר לא היו מחוממים וזה היה די גבולי. פעם אחת אפילו היא כחילה כשהוצאנו אותה מהמים. היא היתה בת שנה. (ועוד דבר: אם מגיעים מיד לפני פסח, אז המטבח כבר כשר ואין חמץ. ושה לא נעים בלי לחם לארוחת בוקר.. אבל נדמה לי שהשנה פסח נופל על אמצע אפריל)

זה מלון מדהים!!

העיצוב שלו כמו של כפר מקסיקני, ויש כמובן בריכה מקורה ופתוחה, ספא, המון ארוחות, ובאר, והכל חופשי- מליון פעילויות לכל המשפחה- בקיצור מאוד מאוד מומלץ!

אתיש

New member
מ-ד-ה-י-ם היינו שם שבוע שעבר

(פעם שלישית במלון) לא להתקרב ביולי אוגוסט אבל במרץ בהחלט כן. יש להם צוות מעולה, בריכה מקורה ומחוממת גני שעשועים לילדים וכמובן מועדון. זה על בסיס הכל כלול ואוכל ברמה טובה - בקיצור מומלץ בחום גם להורים וגם לילדים.

למעלה