מי מוכן?

ofnik

New member
מיסמור-אני מסמיק, האם אצל אופנוענית

משופשפת כמוך שמורה לי פינה חמה בליבך?
האם אני מזהה ניצוץ חיבה אצל עמודית התווך של הפורום? אני יודע-את חוששת שמישהי אחרת תגנוב לך אותי...
אז אני חייב לך וידוי- כן -גם אני מעוניין ל"סדר" את עצמי- אך תמיד אזכור את פגישתנו הראשונה
כששלחת תמונה בכותרת "קבלו את אופניק!" (עד עכשיו אני נושך את שפתי בכאב לזכר ההשפלה...
)

אנבלrh

New member
לינוי יקרה

אם יש לך אופנוע הרי שאין לי בעיה שתציעי את עצמך גם אך העינין הוא שאני מפחדת מבחורות שנוהגות בכלי רכב בעל 4 גלגלים אז שלא נדבר על אופנוע עימך הסליחה ואגב מדובר פה רק על נסיעה ולא דייטים למיניהם

linoy

New member
אנבל

ההערה שלי לגביי הדייטים היתה מופנת בצחוק לבחורים, אל תקחי את זה אישית. ולהפך- אני שמחה לראות עוד בנות שמראות עניין בתחום הזה (שימי לב למספר המשתתפות מול מספר המשתתפים בפורום). לגבי העניין שאת מפחדת מבחורות שנוהגות על כלי רכב של 4 גלגלים... אני לא רואה סיבה לכך. לא כל הנשים הן נהגות גרועות ומנסיוני על הכביש גם הגברים גרועים לא פחות.

אנבלrh

New member
לינוי עכשיו אני אוהבת אותך

אז ככה, תסכימי איתי שנהגות על הכביש הן מכות משמים ואני לא מצהירה פה על עצמי שאני נהגת מעולה, אבל לעומתנו גברים הם נהגים לא זהירים וגורם עיקרי לתאונות בעניין יותר בנות, אני איתך אחותי אבל איפה מיס מור? ואני תמיד עוקצנית ולא במכוון[ עמכם הסליחה

linoy

New member
אנבאל אני מוחמאת...

אחותי קלטתי שיש לנו משהו משותף...אבל את זה אני אספר לך בהמשך!!

Miss Mor

New member
אנבל, אני מוחה!!!!!!!!!

אני אגיד את זה בצורה הכי צנועה הלוואי וכולם היו נוהגים כמוני!!! וזה באמת בצניעות
את לא יודעת שרוכבי אופנועים מפתחים חושים מאוווווד טובים וחדים?! (וגם נשים שרוכבות על אופנוע) אחרת לא שורדים בכביש זה עושה את הנהגים לנהגים הרבה יותר טובים!!! וזה באמת לא משנה אם זה גבר או אישה יש גם גברים שלא יודעים לנהוג למרות שלרוב גם אני בדיעה שנשים לא יודעות לנהוג, אבל לא אופנועניות, זה אינדיבידואלי
Miss Mor

Miss Mor

New member
כרגע

על העצבים
בעבר היו לי כמה... גם כביש וגם דו"ש מקווה לחזור לזה בקרוב רק שיפסיקו להתעלל ברכב שלי, אני רוצה למכור אותו!!!!

ofnik

New member
וואו -איזה מסיבה עשית פה-אז להרגיעך

לינוי - איני מטפח ציפיות וגם לא מתפח ציפות, אני אוהב אתכן בדיוק כמו שאתן! (רק שאת אלו בתמונה קצת יותר - במישור הפילוסופי...)

*אגוזית*

New member
לינוי, את רוכבת על אופנוע?

אם כן אשמח לדעת איזה האגוזה מתרגשת כל פעם מחדש כשהיא שומעת שהזן הנשי רוכב!!!

אנבלrh

New member
אופניק

אז אני בחורה, (לא נותנת אגב) ואם אתה באמת רציני, אני מוכנה לנדב יותר פרטים על עצמי

אנבלrh

New member
אופניים?

שאלה? אתה מגיע למהירות 200 קמ"ש עם האופניים האלו אם כן למתי אנחנו קובעים

איתן כ.

New member
טוב, את לא משאירה לי ברירה.

אם אני מוכיח לך שהאופניים האלה (והדגש על הזוג הספציפי הזה ששייך לי)מגיעות ל200 קמ"ש אז אנחנו קובעים למחר בבוקר בגלילות?

ofnik

New member
אני בטוח שהם מגיעות-כשהם קשורות

מאחורה למכונית פחחחחחחחחחחח (איך אין עוד אייקון לפחחחחחחחחח?)

איתן כ.

New member
יפה, אופניק !

ועכשיו מכיוון שהיא הולכת על סטיגמות ואומרת שהיא פוחדת מנהיגה של נשים, אלך גם אני על סטיגמות ואגיד שהיא תשנה את דעתה בעניין הנתינה (נתינה לך.. אני מוותר) אם האופציה תהיה זו (ומור תגיד עכשיו שאני מחפש הזדמנויות להכניס תמונות)

ofnik

New member
איתן!עכשיו אני מוכן לבוא איתך לטיול

עזוב בחורות-מה הן מבינות! ודרך אגב איתנוש בייבי, תגיד- אתה נשוי??

למעלה