מי מוכן?

אנבלrh

New member
אתה בטוח?

אתה בטוח שאתה בן 20? מתי בדקת בפעם האחרונה? תחושותיי הפנימיות אומרות לי שאולי ישנת 6 שנים היתכן?

Big Max

New member
תשובה לאנבלrh

אם את מחפשת מישהו "סתם ככה", לנסוע איתו במאתיים קמ"ש, אני מציע לך לקחת נשימה עמוקה ולחשוב על זה טוב טוב. לא יודע מה איתך, אני בחיים לא אתן למישהו להסיע אותי על אופנוע במהירויות תת-קוליות בלי שאני מכיר אותו ואת צורת הנהיגה שלו. ואגב, אם מישהו שאת לא מכירה חושב להציע לך לנסוע איתו מתוך המטרה הסופית של קיום המצווה הראשונה בתורה ("פרו ורבו ומלאו את הארץ"), אז זה בסבבה, אבל אם חושבים על זה לרגע, זה גם לא בריא במיוחד, כי מובטחת לך נסיעה רווית דאויינים, שוב, עם אדם שאת לא ממש מכירה, ובהכרח מסוכנת יותר. המלצתי לך: תבואי מחר עם קסדה ולבוש רכיבה מתאים, אם יש לך (מעיל, כפפות, מגפיים, מכנסיים ארוכים), לצומת גלילות ב- 9:00 בבוקר, ותתפסי טרמפ עם אדם, שאולי את לא מכירה, אבל את חושבת שאת מסוגלת לסמוך עליו שלא יעשה דברים לא בריאים. תמיד יש אצל מישהו מושב פנוי, והאנשים בד"כ מאירי פנים ושמחים להרכיב את הקורבן התורן. Big Max, המספק את מנת הפולניות הדו שבועית שלו.
נסיעה נעימה.

אנבלrh

New member
ביג מקס

ביגי שלי תן לחלום קצת הרי זה לא שכולם פה קפצו על המציאה של לקחת אותם איתי מה איתך אתה נוסע איתם מחר?

Big Max

New member
המממ... שאלה מצוינת ../images/Emo12.gif

בעקרון, הייתי אמור להיות מחר בטיול המועדון. לצערי, מגבלה פיסית מונעת ממני בימים האחרונים לנסוע על אופנוע. אז, לצערי, התשובה היא לא
, למרות שמגרד לי בטירוף לנער את האבק שהצטבר על התינוק שלי (GS500), ולהוציא אותי לרעייה קטנה באחו. Patience my dear friend, soon your day will come Big Max, שבפעם האחרונה שבדק היה לו מושב פנוי באופנוע, ומוכן להסיע כל מי שרק מעוניין בקורטוב של אופנוענות, אבל (עדיין) לא ב- 200 קמ"ש.

vmax*

New member
יש משהו.. ../images/Emo47.gif ../images/Emo8.gif

בדבריו...יש לשקול טוב עם מי עולים וקשה להתרכז בנסיעה כאשר הראש עסוק בפרו ורבו.. במיוחד שזה דופק את המיכל המקס האמיתי

Big Max

New member
סליחה בבקשה, ../images/Emo24.gif

יש V-מקס, יש ביג-מקס, יש קינג-מקס (The roman emperor, בשבילכם) ויש סתם מקס, ולכולם יש מקום בפורום (גם לקינג-מקס, אם הוא יחפוץ בכך)
. (אלא אם כן מישהו יגיד שאני לא רצוי
) ונא לא לפצוח בסוגיית מי המקס האמיתי, יען כי אני לא בראש להתנצחויות מיותרות שבהן אני ממילא אנצח
. Big Max, שחותם במילים האל-מותיות של הספר מזהו-זה: "מקס, קרא לי מקס".

מיצו

New member
אני. רגע, אני רק אוסף קודם

את אנבל וכבר מגיע... אוטובוס או לא אוטובוס?

מיצו

New member
שם, בצומת. חכי לי ואני אגיע...

אבל בעצם אולי לא כדאי שתחכי הרבה כי מחר יהיה חם, ולכי תדעי מתי נגיע לאזור... פעם אחרת, בסדר?

the_roadrunner

New member
מישהו יודע איפה ובאיזה שעה נפגשים

החבר´ה מהצפון? עדיין לא דיברתי עם טוביה והאמת שכבר לא כ"כ נעים כל פעם להתקשר ולהטריד אותו... אם מישהו יודע אז בבקשה לפרסם כאן!!! איתן מהצפון, שמת כבר לעבור למרכז ולהיות יותר בעניינים....

vmax*

New member
תאמינו לי חברת ....

הסעות אוכלת חרה לידכם....מצפון לדרום.....אוטובוס ממש גדול כניראה וברישיון כתבו לו 1+1

ofnik

New member
מיסמורצ´יק-תראי מה חג האהבה

מעולל לפורמינו המקצועי והמסוקס- אולי באמת יש אלוהים? בכל אופן כל קריאה של עלמה במצוקה עושה לי משהו-ותאמיני או לא כמעט שלקחתי את אנאבל-ולא, זה לא שמה האמיתי-אך היא חושקת במהירים ממני כמו מיצו ואופנועו המסוקס-לי זה כמובן לא מפריע-כי אני הרבה יותר חתיך וזה מה שקובע! אח"כ התקשרה אלי לינוי שבקול שבור מחרטה התוודתה שכבר קבעה לטיול רכב לדרום שנייה לפני- וגם העלמה הזו לא תזכה להנצל על ידי... נותרת רק את חיפאית -בת עירי- רועדת לה בדד ללא עזר ומושיע...

Miss Mor

New member
אני לא חושבת שזה חג האהבה

אולי זה האשליות... אז מה אתה רוצה לומר?! שלינוי איזבל ואני רודפות אחרייך? לא הבנתי... רוצה לומר שאתה חתיך??? (וזה הרי הדבר הכי חשוב בחיים!) יאללה, כל בנות הפורום מחכות לראות את תמונתך המהודרת תפסיק לדבר הרבה ותראה! Miss Mor שכבר מאבדת את הסבלנות לשטויות!

למעלה