שר אמרה בסרט משהו ללבוש: "אני גם קורבן ושם שותפה לפשע".
ש שירה בלטר New member 17/9/06 #42 רק כדי לשבור סטיגמות: אני עובדת עם פלמ"חניק בן 78, שמתעקש לעשות ניתוח אף, אע"פ שהרופאים שלו טוענים שזה יסכן לו את ה ... [כנראה שה שלו בסכנה מעוד סיבות...]
רק כדי לשבור סטיגמות: אני עובדת עם פלמ"חניק בן 78, שמתעקש לעשות ניתוח אף, אע"פ שהרופאים שלו טוענים שזה יסכן לו את ה ... [כנראה שה שלו בסכנה מעוד סיבות...]
ע עפרונית מהודרת New member 18/9/06 #45 לא נורא עוד באותו עמוד, הן יכולות לקבל הצעות מחיר מחמש מנתחים מובילים. תראו ת'פרסומות האלה. פיכס! איזו זילות של מקצוע הרפואה.
לא נורא עוד באותו עמוד, הן יכולות לקבל הצעות מחיר מחמש מנתחים מובילים. תראו ת'פרסומות האלה. פיכס! איזו זילות של מקצוע הרפואה.
ר רק על עצמי New member 19/9/06 #47 אם היא היתה מנחילה להם קצת חזון הן לא היו צריכות ניתוח. נכנסתי לכאן להגיד תודה לכל האחראים על הסיור היום, ולכל השאר לומר שהיה נחמד להפגש/להכיר, ומצאתי את עצמי שקועה עד החזה בשבילי הפורום.
אם היא היתה מנחילה להם קצת חזון הן לא היו צריכות ניתוח. נכנסתי לכאן להגיד תודה לכל האחראים על הסיור היום, ולכל השאר לומר שהיה נחמד להפגש/להכיר, ומצאתי את עצמי שקועה עד החזה בשבילי הפורום.