מי מוכן להסביר לי???

אחי את השאלה הזאת

שמעתי אולי אני מכיר אותך?

sronis

New member
בשמחה.

T3 על גולף זה פשוט גולף שהתחפשה לוולבו. מכיוון ש-T4,5,6 כבר תפוסים, והגולף מכונית קטנה יותר מהקטנה במכוניות וולבו, נבחר השם T3. וברצינות - T3 על גולף? אין דבר כזה. לפחות לא שאני יודע. רוני

אילן די

New member
סע הביתה רוני ../images/Emo13.gif

T3 זה קו תקשורת מהיר למדי המעביר כ- 45 מגה ביט בשניה. בגולף שראית יש חיבור אינטרנט מהיר כנראה שאתה יכול להשתמש בו לצרכים רבים. ביניהם גם לקשקש בקומקום בפורומי רכב כגון תפוז.

be_roo

New member
T זה סוג של מחבט ו-3 זה הגודל שלו

רוני, אתה לא מבין כלום בגולף

Booly

New member
עד כמה שידוע לי, ברצינות, ה- T3

הוא בעצם "מיקרובוס" של וולקס ואגן.

© DrorZi

New member
כבר אמרתי ../images/Emo70.gif T3 זה ההמשך של T2

והוא יופק בקיץ בהשקעה ענקית. בתור חובב של 2 הסרטים הראשונים וחובב גרפיקה אני מחכה לתוצאה שאמורה לשבור את השיאים של המטריקס.
דרור זי.

sronis

New member
שלום, הגעתם לשעשועון "החוליה החלשה"

השאלה היא: מה זה גולף עם T3? 1. חיקוי לוולבו 2. קו תקשורת מהיר בפולקסוואגן 3. כינוי למחבט גולף 4. סרט ההמשך ל-T2 5. רוני לא מבין כלום והוא צריך לנסוע הביתה לא אכפת לי מה אתם חושבים, בכל מקרה שוב לא הצלחתם לזכות בעשרת אלפים השקלים האפשריים. מי כאן פוגע בסיכויי הצלחת הקבוצה? מי כאן לא מסוגל להתמודד? מי כאן יותר טיפש מהאחרים? מתי אני אפסיק למחזר משפטים ולהשמע כאילו אני קוראת אותם מהדף? מתי אני אעבור ניתוח להחלפת מיתרי הקול בשביל שאנשים לא יתעלפו כשהם ישמעו אותי מדברת? מי נתן לי לעזאזל רישיון לעריכת דין? למה אנשים מקיאים כשהם רואים אותי קורצת באופן כל כך סקסי בסיום כל תוכנית? אני החוליה החלשה, שלום!! רוני, תודה, כבר נסעתי הביתה

Inoni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Booly

New member
T3 זה בטח בגלל

שיש לו איזה דגם חדיש של אריקסון באוט T3 והוא רוצה שידעו???

יוסי®

New member
לא נכון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

T3, זה מרחב טופולוגי שהוא גם T1 וגם רגולרי..... (עזבו, בדיחה מתמטית עלובה, שרק מי שלמד יותר מידי מתמטיקה יבין
)

B.M.F

New member
ואני מחכה למטריקס 2

שאמור לשבור לרסיסים את T3 ו-T2 ביחד.

Booly

New member
מדובר בגולף שחורה (אולי אפילו באזור

רעננה) ????

למעלה