מי מגיע לטיש?

בן הצבי

New member
מי מגיע לטיש?

אולי אולי אולי אצליח להגיע... מעוניין לדעת אם שווה להתאמץ!!

R a c h e

New member
../images/Emo10.gifאני לא.....

ונא ללחוץ רק פעם אחת על "שלח"......

דסדס

New member
הייי!

איך אני אוהבת מטווחים! (חולת ירי.... חולה על נשקים) אל תתחיל לקטול אותי... בינתיים אני לא יורה על אנשים רק על מטרות... אבל איייייין כמו לירות! ועוד מעט יהיה לי את הסיפוק המטורף של לירות בטנק!! אמממממ.... אולי עדיף שלא תתיחס להודעה הזאת לייזר..... לא בא לי שיקטלו אותי....

תהרגי אותי וזהו

מה צהלת הקרב הזו? מה כיף בלירות? אני יכול אולי להבין אנשים שטוענים כי אין ברירה. אבל לשמוח? את מטורפת (ואני לא מתכוון למובן החיובי של המילה)!!!

בן הצבי

New member
שאל את קלינט איסטווד,

הוא יאמר כפי הנראה שהוא נהנה ממצבים מלחמתיים...

דסדס

New member
../images/Emo6.gif |צחוק מטורף וללא שליטה|

כןןןןןןןןן אני מטורפתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!! זה גורם לי ל"היי" רציני!!!! אחרי מטווח אני מרחפת בערך 5 סנטים מהריצפה...... זה ממסטל! אני לא יורה באנשים אני יורה לצורך הנאה... לא לצורך פגיעה באנשים (לפחות בינתיים) אם יש משהו שאני נהנת ממנו... למה שאני לא יעשה את זה?!

דסדס

New member
חחחחחחחחחח

כל דבר הוא רע אם משתמשים בו לצורך רוע! לא שאני טוענת שאני נשמה טובה... להפך... אני בנאדם רע.... אבל... בהחלט יש מקרים שנשק יכול להציל חיים... הקם להורגך השקם להורגו! אם כל האנשים בעולם היו מוסריים ואף אחד לא היה מנסה לפגוע בשני אז נשק היה דבר רע... אבל... כל עוד זה לא ככה... יש מקרים שנשק הציל חים של חפים מפשע! אבל זה לא העיקרון שלי! אני לא יורה ע"מ "להציל חיים" אני יורה כי אני נהנת לירות! יום של מטווח בשבילי הוא יום כייף! (ורק לצורך העיניין עשיתי לא מעט מטווחים במסגרת משמר אזרחי וקשה לי להאמין שגם את המשמר האזרחי אתה רואה בצורה שלילית!) במילים אחרות.... אם אתה נהנה להשתכר ולרקוד או כל דבר אחר... כל עוד אתה לא מנסה לפגוע באחרים (כמו לנהוג שיכור שזה לא פחות מסוכן מלירות באקדח) אז יש לך את הזכות המלאה להנות מזה.... כל עוד אני נהנת מלירות.... ולא פוגעת באנשים אחרים... זכותי להנות מזה... ואני לא רואה בזה שום דבר רע!

מפלצת

ראית פעם סרט מפלצות מצוייר? ראית את המפלצת המתגלגלת מצחוק אחרי יריה קטלנית? ככה את נראית עכשיו. כן! נשק זה בהחלט דבר רע. אם הוא לא היה קיים, לא היו צריכים נשקים כדי להגן מפני הנשקים הקיימים אצל הרעים. לוּ הייתה אפשרות להעלים בשניה את כל אמצעי הלחימה שבעולם, הדבר היה יכול להיות נפלא. אני לא מדבר עכשיו על השימושים השונים שבנשק. חלקים רעים מאוד, חלקם רעים פחות וחלקם כדי להגן מהרעים. אני מדבר על הנשק עצמו. הוא רע. ליהנות ממנו? איכס. את דוחה אותי.

דסדס

New member
אכן

אני מפלצת כמו בסרט מצוייר! הדמויות האהובות עלי בדרך כלל.... זה המפלצות האלו.... הן חמודות!! אתה לא חייב להסכים איתי.... אבל כל אחד והנאותיו הוא!! אני באותה מידה יכולה להגיד עליך "איכס. אתה דוחה אותי" כי אתה מעשן! עישון מזיק לא רק לך אלא גם לסובבים אותך! במה סיגריות ועישון... או אפילו נהיגה אחרי כמה כוסות בירה.... טובה יותר מהמטווחים שלי?! סיגריות לא נעדו לשום תועלת טובה! הן ממכרות... והרי אם תזכור את הסיגריה הראשונה שלך תזכור שבכלל לא נהנת ממנה... זה משהוא שלקח לך זמן להתרגל אליו! הזמן להתמכר! אז אני במטווחים גם לא פוגעת בעצמי... וגם לא פוגעת באחרים! אז תגיד עלי איכס... אין לי בעיה.... אבל אני יכולה למצוא לך אצל כמעט כול אחד משהוא שהוא יותר גרוע מההנאות שלי!! חולה עליך לייזר!!! למה?! כי לכל אחד יש את הזכות בחירה מה לעשות בחיים! ויש לנו את הזכות והיכולת להביע דעות שונות! ולהנות מדברים שונים!

קריקטורה מול המציאות

בערוץ 8 משודרת בימים אלו סידרה המציגה אנשים מופרעים ממקומות שונים בעולם. אחד מאותם ברנשים, התאהב בחתולים ונמרים והפך את פרצופו, באמצעות ניתוחים פלסטיים, השתלות סיליקון וחיבור שפם מחוטי פלסטיק - לנמר. גם את התאהבת במפלצות ולאט-לאט את הופכת את עצמך למפלצת. הבדל מהותי אחד קיים בינך לבין אותו אדם. בעוד הוא עשה לפרצופו את אשר רצה מבלי להזיק לאף אדם אחר, את מפתחת לעצמך את תחביב הירי שכעת הוא "רק" במטווחים אך את עצמך מודה שאת שמחה, ששה ועולצת לקראת הירי שלך מטנק, אולי לתוך מוחו המתפצפץ של ילד פלשתיני קטן. מה דעתך דס? תענוג עילאי, אה? לשמוע גולגולת המתרסקת לתוך עצמה? תהני. לגבי העישון. כשמבקשים ממני, אני מתרחק (איפה טוב כשצריך אותה?). את בטוח שכשיבקשו ממך בג'נין, רמאללה או חברון להתרחק עם התחביב שלך - תתרחקי? כן. איכס. זה לא איכס של קיא או רוק. זה לא איכס על אוכל מגעיל. זה איכס על האישיות שלך. לא חולה עלייך. לא חולה על אנשים שמתלהבים ממוות.

דסדס

New member
איששששש

אני הולכת להיות מדריכת שריון..... אני לא הולכת לשרת בשטחים.... אני עוברת קורס שבו אני לומדת לתפעל טנק ע"מ שאני אוכל להדריך חיילים לעשות את זה.... אומנם החיילים בסוף ישרתו בשטחים או במקום אחר..... אבל לא אני זאת שיורה! אתה מבלבל בין להתלהב ממוות (לא שאני מכחישה שזה דבר רע! {בציניות}) לבין להתלהב מנשק! נשק יכול להביא למוות.... זה נכון! אבל אם תראה הרבה ערוץ ספורט (בתור אחת שהייתה מקורקעת לבית דיי הרבה זמן אז ראיתי הרבה) יש תחרויות ירי! (שלא מבילות כמובן למוות) יש תחרויות אחרות שכוללות ריצה/החלקה ובין מסלול למסלול יש ירי! ירי יכול להיות גם ענף ספורט! לצורך התחרותיות! אני רואה בירי תחביב שלא לצורך הריגה! טובבבב אין לי כוח לריב איתך.... חבל שנסיים בטונים צורמים כאלו לפני שאני מתגייסת! אוהבת אותך! דסדס

הוא יורק לך שוב ושוב בפנים

ואת אומרת לו שאת אוהבת אותו מצחיקה או מזוכיסטית .

דסדס

New member
זה חייב להיות או זה או זה?

אפשר גם מצחיקה וגם מזוכיסטית?!

isackris

New member
"אובססיה למוות".

תסלח לי "איש" (המרכאות במקור) אבל היחיד שהזכיר בדף הזה את המילה מוות ברציפות בכל הודעה שניה זה לא אחר מאשר אתה! תפסיק כבר לראות את המוות בכל פינה לא כל חיל הוא רוצח כמו שלא כל ערבי הוא מחבל! מספיק להכניס את הסיוטים שלך לכל "חור" מספיק אנחנו רואים דם משתי הצדדים כל היום תן קצת להשתחרר מזה ולחיות נורמלי! שונא אותך (בגלל שלא הגבת על שתי ההודעות שכתבתי לך lol) איציק.

אובססיה למציאות

בוודאי שאני מזכיר מוות. המוות קיים ואני מזכיר אותו כאן. אם לחיות נורמלי מבחינתך זה לסלף את המציאות - אני לא נותן לחיות נורמלי. אם לחיות נורמלי מבחינתך זה לצבוע הכל בוורוד - אני לא נותן לחיות נורמלי. הלוואי ויכולתי להפסיק לראות את המוות בכל פינה. הלוואי. (הנה. הגבתי לך
)

rigoletto111

New member
זה ממש כיף לירות

לייזר - אם לא ניסית איך אתה יודע שזה איחס? נו בחייך, אתה כמו נזירה קשישה ובתולה שתבוא להסביר לי שסקס זה איחס...

למעלה