מי מגיע לטיש?

pinkli

New member
גם אני..

רוצה כבר הרבה זמן ללמוד לירות. למה לא. להוציא את הפחד והחרה מבפנים(אולי בגלל זה..) ובהצלחה בהפגנה מחר. לי (וג'ול)

דסדס

New member
תראי לו מזה זה!!

חחחח סתם.... לירות זה באמת דבר משחרר... לכי למטווח הקרוב למקום מגוריך.... רצוי להתקשר קודם... ולקבוע עם מדריך ירי מוסמך! (אני באופן אישי נהנת יותר לירות עם אקדחים בקוטר גדול... אבל בתור התחלה אולי בשביל לא להפחיד יותר מידי דיף שתנסי עם קוטר קטן יחסית....) תהני! ואל תקשיבי ללייזר! הוא לא תמיד צודק! אבל אנחנו אוהבים אותי בכל מקרה.... גם אם הוא לא מראה לנו אהבה!

pinkli

New member
איך יכולה למצוא

ויש לך מושג כמה זה עולה? -מקווה שהיה לך כיף במסיבה ושמסרו לך ד"ש ממני.. תהני ובהצלחה לי(וג'ול) -תתחדשי על התיספורת..

דסדס

New member
תנסי לחפש במה שמקביל אצלכם ל

"דפי זהב" שלנו.... ואני ממש לא יודעת כמה זה אמור לעלות... בטח שלא בחו"ל.... בטח שמסרו לי ד"ש!!!

דסדס

New member
לא אמרתי שזה מתאים לכל אחד

לי באופן אישי לירות זה מהנה ומשחרר.... לכל אחד יש את השטויות שלו שגורמות לו הנאה! אז מה אם לי יש הרבה שטויות מוזרות!? זה אומר שאסור לי לחיות!? תהרגו אותי! (או לחילופין תשאירו את זה למפקדים העיתדיים שלי.... אני בטוחה שהם יעשו עבודה טובה)

spag

New member
תגובה לכל השרשור

לייזרקה, אני כמעט ולא מאמין ב"טוב ורע" ולכן קשה לי לקבל את התשובה שלך לדסדס, נסה להתנסח במושגים אחרים, בבקשה? נשק הוא כלי, כמו כל כלי בטבע. אמנם המטרה לשמה אנשים בנו אותה, והמטרה שאני עלול מאוד להשתמש בו היא להרוג - אז מה? לפעמים צריך להרוג וכשצריך זה לא תמיד דבר רע. (בשביל הפרובוקטיביות: להרוג זה לא דבר שאני מתנגד לו עקרונית - אבל...זו התבטאות לא מדוייקת, אז תתעלמו) ואוי למי שיעיז לומר שזו קיצוניות שלי רק כיוצא ועל זה יבנה את התגובה שלו...לא אענה לו. (וזו גם לא קצוניות)

תגובה לתגובה ../images/Emo13.gif

כמו כל דבר ירי משחרר רק מישהו שזקוק לשחרור. זאת אחת השיטות המקובלות - אם אתה מפחד ממשהו -תעשה את זה. אני למשל מעולם לא פחדתי מכלי נשק,לא התרגשתי ממטווחים.זה היה אחד מהדברים שהייתי חייבת לעשות ועשיתי אבל קשה להגיד שזה גרם לי עונג. אולי רק אם הייתי עושה את זה בצורה מקצועים מנשק משוכלל - זה היה יכול להיות מעניין. רוב האנשים שעושים מטווחים בצה"ל מעולם לא יצטרכו לירות במטרות חיות אבל לא נראה לי שמישהו בכל המדינה יכול להגיד שאנחנו יכולים לוותר לגמרי על נשק.מי שרוצה שלום צריך להתכונן למלחמה. ד"א ספאג תגובה שלך ממש לא קיצונית,אפילו בשביל יוצא

דסדס

New member
אם אתה הורג אותי

מצחוק.... אז זה גם לא טוב?! כי אסור להשתמש במוסג טוב או רע!? ממתי אתה קיצוני? אולי קייצי.... אבל קיצוני!? אם אני אגיד פה "להרוג זה טוב" לייזר יהרוג אותי! אז אני לא אגיד!

boaZone

New member
מצווה גדולה יותר למקדימים...

לעבדיכם הנאמן מחר לימודים על הבוקר, וזמני קצוב. אני מקדים ל- 11:30, ואתם, אנשים טובים, אנכם יכולים להפקיר יוצא חסר ניסיון כמוני, בידיהם המנוכרות של החילונים. עוד ימכרו לי גולדסטאר, ויגידו שזה בירה... אז יאללה, אני מכריז על טיש ותיקין

למעלה