מי מגיע היום

בונאה אתה חוגג../images/Emo194.gif

גם ברי גם מוניקה וואלה יופי סחטיין עלייך
תהנה! ^.^

just a guy11

New member
צריך לצאת צריך לצאת

ביי בהצלחה בתפיסת המקומות (בהצלחה לי יותר )

just a guy11

New member
הופעה מדהימהההההה

היה מדהים . שעתיים וחצי, שני הדרנים עיבודים מיוחדים לכל השירים! היה פשוט גאוני

MENTER

New member
ואוו אין מילים היה מדהים פשוט מדהים

אווירה מיוחדת עיבודים מצויינים, ברי מלך... פשוט נהדר

MENTER

New member
פלייליסט מירושלים

ואוו עדיין לא מעכלת תהופעה המצויינת הזאת
אוחתכ בייבי רועד אם הייתי הפוך עד כלות 77 בשבילך רעש לבן ניצוצות הדמעות של לילי עיר של קיץ כמעיין המתגבר בסוף של יום שתי פנים ככה זה ריבונו של עולם שמשון לב שלם אבק בנעליים בואי הבייתה הדרן כמה יוסי חם על הירח האיש שבקיר ילדתי שלי אין קץ לילדות

AMB3

New member
הופעה טובה, מיקום גרוע!!!

מה זה היה ההופעה הזאת?!?! המקום היה פשוט גרוע, מכרו כרטיסים בכלל בלי להתחשב במספר המקומות, באנו שעה וחצי לפני הזמן והיינו חייבים לשבת בשולחן (שמרוחק מאה קילומטר מהבמה בערך...) ולהזמין אוכל כי אחרת אי אפשר לשבת.. ובכלל מי עושה הופעת רוק רועשת בישיבה.. בקיצור זהו הייתה ממש אכזבה, מרוב הקריז על המקום אפילו לא יכלנו להנות מההופעה הזאת.. אבל היה פלייליסט מדהים.. חבל שכל המסביב הרס!!

just a guy11

New member
מצטער לאכזב אותך

אבל היה עוד הדרן שכנראה פספסת כי באמת כמה אנשים עזבו ולא ידעו שיש עוד אחד..

MENTER

New member
מה?אני נשארתי עד שהדליקו תאורות בלו

בלובי...הייתכן וההדרן נמשך?? אני לא חושבת... אולי פספסתי כמה שירים כשרשמתי תפליליסט בפורום.. בכל זאת הייתי דיי מסטולה ...היה גם ביצוע אדיר לארץ זרה שלא רשמתי בפלייליסט.....(לא לקחתי אותו רשמתי ממה שזכרתי...)

Miss Murder

New member
וואו הייתה הופעה פשוט מדהימה../images/Emo99.gif

בא לי לראות אותה שוב!!כל כך התבאסתי שהיא נגמרה.. ברי כמובן היה מלך
רע הכי הרשים אותי
(כרגיל),הבנאדם פשוט תותח. מתופף אדיר!מדהים. גם עדי רנרט היה מצוין ובהופעת אורח מיוחדת:אדם שפלן על הקונטרבס!כל כך הוסיף. ממש אהבתי את הביצועים המיוחדים לשירים,בהתחלה היה קשה לזהות איזה שיר הם ניגנו. ל"אם הייתי"ו"בשבילך"היה ביצוע כל כך מיוחד,שהראה שהשירים של ברי יפים גם בביצוע שקט יותר. לדעתי השיר הכי טוב שהם ביצעו היה"ארץ זרה".השיר התחיל שקט,ואחר כך נהפך לרועש יותר וכל פעם רע המשיך והמשיך לתופף,היה נדמה שהשיר נגמר אבל הוא נמשך ונמשך איזה 8 דקות,ביצוע ענק. מה שהיה קצת חבל זה שהמקום היה מפוצץ,היה קשה למצוא מקום טוב לסיכום,הופעה שאסור להחמיץ,והלוואי שיבואו שוב

Miss Murder

New member
או,תיקון קטן

עכשיו אני רואה בפלייליסט שכתבו כאן,שארץ זרה לא היה שם בכלל(טוב,לא שמעתי את השיר לפני,אבל הייתי בטוחה שזה הוא) בכל אופן,מי שיודע איזה שיר זה היה מוזמן לתקן אותי

MENTER

New member
את צודקת היה ארץ זרה בביצוע אדיר!תי

תיקנתי את עצמי בהודעה נוספת על הפלייליסט(אני כתבתי אותו) והבהרתי שכתבתי תפלייליסט מהזיכרון ובאותו רגע משום מה שכחתי לכתוב ארץ זרה שאכן היה יוצא מן הכלל....

just a guy11

New member
ההדרן השני

התחיל בביצוע של היום יום הולדת על הקלידים בלבד, אותו ראית?

MENTER

New member
ואיי נכון נכון תודה זוכר מה עוד היה

אחר יומולדת על הקלידים...אוי איזה מלך שהוא התחיל לשרוק את זה...
אז מה היה אחרי יומולדת?לא ממש זוכרת

../images/Emo168.gifפלייליסט מדויק../images/Emo168.gif

חוויות אכתוב מחר או מתישהו שיהיה לי כוח... 1)אוחתכ בייבי 2)רועד 3)אם הייתי יכול 4)הפוך 5)עד כלות 6)77 7)בשבילך 8)רעש לבן 9)ניצוצות 10)הדמעות של לילי 11)עיר של קיץ 12)כמעיין המתגבר 13)בסוף של יום 14)שתי פנים 15)ככה זה 16)ריבונו של עולם 17)שמשון 18)לב שלם 19)בואי הבייתה 20)אבק בנעליים הדרן1: 21)כמה יוסי 22)לא שוכח 23)חם על הירח 24)האיש שבקיר 25)ארץ זרה הדרן2: 26)יומולדת 27)ילדתי שלי 28)אין קץ לילדות השירים היחידים שנכתבו בפלייליסט המקורי ולא בוצעו הם פנתר שחור ועוד חוזר הניגון(לא הפסד גדול למרות שפנתר שחור שיר מצוין לדעתי) פלייליסט מאוד מכובד להופעה אקוסטית. ברי שיחק אותה ללא ספק
29) 30)

ממממ

אבק בנעלים ורועד? תמותו כולכם (זה ממש הרכב קלאסי לאבק בנעליים, איזה באסה, שמישהו יקליט לי את הביצוע הזה!!). ילדתי שלי זה שדות גולדברג של מאיר אריאל? יש סיבה שהוא עשה לזה קאבר? איך זה יצא? או שזה בכלל שיר חדש?

למעלה