מי מאמין?

MARCKO POLO

New member
מי מאמין?

סדנאות של טנטרה וזוגיות ....מישהו מאמין בזה? יש למישהו לספר חוויות / עצות בעניין?

צלליתה

New member
אין כאן ענין של אמונה

טנטרה, זו שיטה שפותחה בהודו (אם אני לא טועה) שכוללת יוגה, מדיטציה, עבודה רוחנית, גישה הוליסטית לבריאות ועוד. בנגוד לדרכים אחרות שהתחמקו מסקס, או ביטלו את הסקס או אמרו שסקס זה רע, בטנטרה מקבלים את הסקס כחלק מהחיים, ואף מכירים בכך שאקסטזות מיניות יכולות להיות עוצמתיות כמו רוחניות, ויכולות גם להיות חלק מהדרך אל ההארה. מכיוון שהתורה, כמו הדומות לה, אמורה להביא אותנו אל ההארה, בטנטרה מין ומיניות הופכים לחלק מהדרך, ולא כמו שמציגים בישראל, שטנטרה עוסקת במין וזו התורה כולה. אז אם אתה שואל האם אני מאמינה למנחי הסדנאות כאן בארץ, התשובה היא לא, או לפחות לא עד שיוכיחו אחרת. האם אני מאמינה שטנטרה יכולה להביא להארה? בהחלט כן, אבל אהיה יותר נחרצת אם אזכה גם לחוות. (הארה) תקופה מסוימת למדתי יוגה טאנטרית. לא היה שם שום עיסוק במין, למעט רמז מהמורה, אבל זה לא היה שייך לטנטרה אלא להתנהגות לא מקצועית של האיש.

הכל שטויות.../images/Emo67.gif

סקס צריך לבוא מבפנים עם תשוקה עם התלהבות וכל זה יוצרים שני בני זוג שמעוניינים במהלך.

העיסוק בטנטרה

התנוחות שבהם יושבים והנקודות בהם נוגעים בטנטרה מעוררות את המיניות ששקטה או חסומה זה ההבדל בין מי שחש מיני למי שזקוק להתעוררות ולחיבור מיני מי שהתנסה בעוצמות של הטנטרה יודע על מה אני מתכוונת הנגיעות בנקודות מסויימות פותחות חסימו שנוצרו עם השנים ואז העוצמה חזקה מאד

MARCKO POLO

New member
וואו תודה על התשובה המלומדת!!

אני אמור להשתתף בסדנא כזאת הלילה "לילה לבן" האמת שעוד לא בטוח שאלך לזה .....אבל מה שכתבת בהחלט מהווה שיקול..

למעלה