לא קבוע. כשבדיקות הדם מראות רמה נמוכה שלו וכשספירת הכדוריות האדומות נמוכה. משהו משפחתי אצלנו.
לא נוטלת.
לא נוטל תוספים ולא אוכל !Jank Food
מצוין הבדיקות שלך בסדר זה העיקר,,גם אני לא אוכלת זאנק פודלא נוטל תוספים ולא אוכל !Jank Food
גם לא אוכל במסעדות!מצוין הבדיקות שלך בסדר זה העיקר,,גם אני לא אוכלת זאנק פוד
כנל"גם לא אוכל במסעדות!
גם לא בחו"ל כתייר?גם לא אוכל במסעדות!
בחו"ל אין ברירה, אך משתדל לברר על טיב המסעדה.גם לא בחו"ל כתייר?
פיתה דרוזית עם כל השטויות שהם מורחים למעלה, זה האמא של הג'אנק פוד.לא נוטל תוספים ולא אוכל !Jank Food
לקחתי בעבר
אבל למה צריך את זה בכלל?
כי לפעמים הגוף לא מייצר באופן טבעי.אז צריך לעזור לו.למשל אנשים שעברו ניתוח קיצור קיבה.אין להם ספיגה מהאוכל. כי אין לו לאן להספג.ולכן צריך וויטמנים.אבל למה צריך את זה בכלל?
אוקיי עינבלי..כי לפעמים הגוף לא מייצר באופן טבעי.אז צריך לעזור לו.למשל אנשים שעברו ניתוח קיצור קיבה.אין להם ספיגה מהאוכל. כי אין לו לאן להספג.ולכן צריך וויטמנים.
בוקר טוב סבא.שאלות מצוינות אתה מעלה פה.התשובה היא די פשוטה ועונה לדעתי על כל השאלות.אוקיי עינבלי..
השאלה היא כיצד יודעים כמה הגוף צריך את תוספי הויטמינים שלא מהטבע האלה?
האם אין כאן שאלה של עודפים?
האם העודפים הם מתמסמסים?
אולי זה יכול להזיק.
אולי הנזקים גדולים מהתועלת.
איך יודעים בדיוק כמה צריך לקחת?
אולי עדיף לא לקחת בכלל.
את מבינה?
סתם לדחוף כל מיני דברים לתוך הפה ואחרי זה לשתות קצת מים ולחשוב שהכל בסדר, זאת לא חוכמה.![]()
כבר זמן רב שלא עשיתי בדיקות דם, כל כמה זמן בכלל הקופה שולחת לבדוק?בוקר טוב סבא.שאלות מצוינות אתה מעלה פה.התשובה היא די פשוטה ועונה לדעתי על כל השאלות.
פשוט לעשות בדיקות דם. ע"י בדיקות הדם הרופא יוכל לייעץ לאדם מה וכמה לקחת.
אדם עצמו יכול לחוש שחסר לו משהו.אם למשל מרגיש יותר חלש,חוסר תאבון.ע"י בדיקת דם הרופא יוכל לדעת אולי חסר לו איזה וויטמין שיכול לחזק אותו.
סבא אם הוא חסר בגוף אז צריך לקחת אותו.אתה כמובן לא צריך לבלות את שארית חייך בקופח חולים אבל פעם בשנה לעשות בדיקות דם לא הרג איש.כבר זמן רב שלא עשיתי בדיקות דם, כל כמה זמן בכלל הקופה שולחת לבדוק?
ובואי נגיד שבדיקות הדם הראו שחסר לי ויטמין B6
אז כמה זמן עלי לקחת את הויטמין הספציפי הזה?
והאם עודף הויטמין הזה לא פוגע במשהו?
הרי אני לא אלך לבלות את שארית חיי בקופות החולים עם בדיקות דם.![]()
כדאי לעשות בדיקת דם פעם בשנה. אני לא בדיוק מקפידה.כבר זמן רב שלא עשיתי בדיקות דם, כל כמה זמן בכלל הקופה שולחת לבדוק?
ובואי נגיד שבדיקות הדם הראו שחסר לי ויטמין B6
אז כמה זמן עלי לקחת את הויטמין הספציפי הזה?
והאם עודף הויטמין הזה לא פוגע במשהו?
הרי אני לא אלך לבלות את שארית חיי בקופות החולים עם בדיקות דם.![]()
אמור לקחת כל יום. בפועל לוקח מעת לעת.
לא לוקח,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.