שמלת תחרה1
Well-known member
1.נחשב לעובד חיוני בתקופת מגפת הקורונה?
2. הסגר יסתיים ביום שישי?
3. צריך להמשיך/להפסיק את הסגר ה3?
אני הייתי מוריד חלק מאלה שמכונים כך כיום. למשל עובדי תשקורת וכדו'. משאיר את ההגדרה רק לאלו שהם באמת ובתמים כאלו, ולא אלו שחברים בכל מיני קבוצות לחץ.1.נחשב לעובד חיוני בתקופת מגפת הקורונה?
אינני נביא ולמיטב ידיעתי גם לא בן נביא, כך שאין לי מושג2. הסגר יסתיים ביום שישי?
לטעמי נכון למספרים הנוכחיים, צריך להמשיך אותו, למרבה הצער, כשבוע נוסף.3. צריך להמשיך/להפסיק את הסגר ה3?
את מי לא היית מוריד?אני הייתי מוריד חלק מאלה שמכונים כך כיום. למשל עובדי תשקורת וכדו'. משאיר את ההגדרה רק לאלו שהם באמת ובתמים כאלו, ולא אלו שחברים בכל מיני קבוצות לחץ.
אינני נביא ולמיטב ידיעתי גם לא בן נביא, כך שאין לי מושג.
לטעמי נכון למספרים הנוכחיים, צריך להמשיך אותו, למרבה הצער, כשבוע נוסף.
צוותים רפואיים, חברת חשמל (בצמצום ולא באופן גורף) וכדו'.את מי לא היית מוריד?
הממ.. זו שאלה יותר קשה. צריך לחשוב על זה. לא בטוח שהייתי מוסיף מישהו (כשאנחנו מדברים על תקופת סגר הדוק בעקרון).את מי כן היית מוסיף לרשימה?
עחק הדוק?צוותים רפואיים, חברת חשמל (בצמצום ולא באופן גורף) וכדו'.
הממ.. זו שאלה יותר קשה. צריך לחשוב על זה. לא בטוח שהייתי מוסיף מישהו (כשאנחנו מדברים על תקופת סגר הדוק בעקרון).
נראים לי חיוניים באמת. צריכים להסיע את אותו ציבור שרשאי לעבוד ולהסתובב.רכבת ישראל, אגד עובדים כרגיל
1. כל אחד חושב שהוא חיוני , גם ההוא שיש לו בסטה בשוק רמלה להלבשה תחתונה , ומכר ירקות כדי להיות חיוני , אבל לא בעיני המדינה1.נחשב לעובד חיוני בתקופת מגפת הקורונה?
1. לא יודעת מי לא. לא חושבת שהבעיה אם לא חיוניים כמו למשל הגננים.1.נחשב לעובד חיוני בתקופת מגפת הקורונה?
1. אני. כולה עובדת מדי פעם כמה שעות במפעל חיוני, אבל העבודה שלי מייעלת ומתקנת דברים כך שכל האחרים יכולים להמשיך בעבודתם.1.נחשב לעובד חיוני בתקופת מגפת הקורונה?
מה ההבדל בינו לבין הסגר הקודם (השני) שנאכף באותה מידה?3. סגר שלא אוכפים אותו יעילותו נמוכה.
נראה לך? לי נראה שהפעם האכיפה מגוחכת. מדי פעם נעשית איזו פעולה יצוגית חסרת הגיון (למשל מתן דו"ח למי שישב על ספסל במרחק מאחרים והסיר מסכה כדי לאכול כריך). העסקים למיניהם אכן חוטפים ורבים מאד סגורים, אך הציבור הכללי מקפיד פחות.מה ההבדל בינו לבין הסגר הקודם (השני) שנאכף באותה מידה?
נראה לך? לי נראה שהפעם האכיפה מגוחכת. מדי פעם נעשית איזו פעולה יצוגית חסרת הגיון (למשל מתן דו"ח למי שישב על ספסל במרחק מאחרים והסיר מסכה כדי לאכול כריך). העסקים למיניהם אכן חוטפים ורבים מאד סגורים, אך הציבור הכללי מקפיד פחות.
בדיוק כמו פעם קודמת, אזקו פעם אחת בחוף הים מישהי ובזאת הסתיימה האכיפה.נראה לך? לי נראה שהפעם האכיפה מגוחכת. מדי פעם נעשית איזו פעולה יצוגית חסרת הגיון (למשל מתן דו"ח למי שישב על ספסל במרחק מאחרים והסיר מסכה כדי לאכול כריך). העסקים למיניהם אכן חוטפים ורבים מאד סגורים, אך הציבור הכללי מקפיד פחות.
חזרנו מרופא השינים בעיר סמוכה. לא ראינו ניידת אחת בכבישים. הכבישים, לעומת זאת, היו עמוסים לגמרי בשעה 2, שאיננה שעה שיוצאים לעבודה או ממנה. גם כשנסענו להתחסן בעיר אחרת מרוחקת יותר זה היה המצב. בעיקרון, אם הייתי מעוניינת הייתי יכולה לנסוע לטייל ברחבי ישראל, ואני רואה תמונות של חברים רבים שדווקא כן יוצאים לטייל בלי בעיות.בדיוק כמו פעם קודמת, אזקו פעם אחת בחוף הים מישהי ובזאת הסתיימה האכיפה.
ראו צעירים יושבים בצפיפות בכיכר המדינה, הפגנות בלי סוף ועוד ...
להיפך, הסגר הזה, האכיפה בכבישים יותר מהותית מהסגר הקודם.
אצלנו זה אחרת, יש ניידות ביציאה לכבישים הראשיים, כאשר עד 9 בבוקר, הן לא עוצרות לתישאול בכדי לא לעכב עובדים חיוניים בדרכם לעבודה וכך גם בין 15:30 עד 18:30 בכדי שיוכלו לחזור הבייתה.חזרנו מרופא השינים בעיר סמוכה. לא ראינו ניידת אחת בכבישים. הכבישים, לעומת זאת, היו עמוסים לגמרי בשעה 2, שאיננה שעה שיוצאים לעבודה או ממנה. גם כשנסענו להתחסן בעיר אחרת מרוחקת יותר זה היה המצב. בעיקרון, אם הייתי מעוניינת הייתי יכולה לנסוע לטייל ברחבי ישראל, ואני רואה תמונות של חברים רבים שדווקא כן יוצאים לטייל בלי בעיות.
בסגרים הקודמים כשהיינו יוצאים בערב להליכה (נמרצת, הפעילות הספורטיבית שלנו) היינו פוגשים מעט מאד אנשים. ניידות שיטור מקומי וניידות פיקוח היו היחידות שראינו על הכבישים בישוב. הפעם אנחנו רואים אנשים כל כמה עשרות מטרים, במשך כל החודש הזה חלפה על פנינו ניידת אחת בלבד, הכבישים שוקקים כמו בימים רגילים.
1) אני נחשב לעובד חיוני.1.נחשב לעובד חיוני בתקופת מגפת הקורונה?
אז החיסונים שווים לתחת?1) אני נחשב לעובד חיוני.
אתמול היגיעה חברת הגז החדשה להתקין אצלנו בבניין מיכלים/צנרת וכן לעשות בדיקת כיריים גז לכל הדיירים.
ואז הסתבר שאחד הדיירים בבניין "השתלט" ככה בשקט על חצי חדר הגז והפך אותו למחסן, מחסן של חומרים דליקים כמו
צבעים/קרטונים/שמיכות וכדו'.
האחראי מטעם חברת הגז אמר לי שהוא לא יספק לנו גז אלא עד שהחדר ייתפנה.
בלי לשאול מי ומה, לקחתי עגלה גדולה העמסתי זרקתי את כל הזבל של ההוא לפח האשפה השכונתי. אבל קרעתי את הת_ת, זאת עבודת פרך.
ומיד החלפתי מנעול חדש כדי שההוא לא יחזור שוב על מעשיו הנלוזים.
2) יסתיים ביום שישי
3) אבל לדעתי כדאי כבר לתת תאריך יעד לסגר נוסף כי מהר מאד המספרים יזנקו שוב בעליה.
מי הטעם הפשוט שברוך ה' יש לנו חרדים עם חתונות ולא עלינו לוויות ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, יש לנו גם ערבים
וכידוע עם ישראל (לא תמיד) ערבים זה לזה.![]()
מה קשור מחט לת_ת?
קרא את ס'3 שלך ותבין ...מה קשור מחט לת_ת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.