מי כתב תשיר הזה ?

בן ספר

New member
מי כתב תשיר הזה ?

ננהנהנהנה... "כשהדלת מסתובבת מוריד עד נסיכה שחקן במכונת הכסף אחד על הבמה ולא מתרגש עומד מאוחרי הצל רוצה לצחוק אך מתנצל צחוק הפל נה הנה נה ה ה הנההנהנהננהנהננהנהנהנהה נהנה ה... אל תבינט לאחור לא הכל שחור... הדלת מסתבובתת...ואתה הבייתה שוב תחזור אל תתנצל תשפיל מבטטט...כי יוריד למטה כדאי לחזוווורררררררררררררררררר. רק אהבה זוהי אהבה......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להה לננה נייי לה....

israel1986

New member
שיר מעצבן, דרך אגב.

וגם הקליפ מעצבן. פעם הייתי במספרה, והרדיו דלק שם, והיה את השיר הזה. אחרי חצי שיר בערך הספר צעק במבטא רומני חזק: "מה דלת?!?! מה מסתובבת!?!?" ואז הוא כיבה את הרדיו

ענת1986

New member
פורטיס כתב, כמו שאמרו לפניי, אך

היו לך כמה טעויות קטנות במילים ...
תסתכל פה
וברוך הבא אלינו! אתה מוזמן לספר על עצמך במסדר נוכחות של החודש
חג פורים שמח!

erans13

New member
הוא לא שיר מעצבן

אותי השיר לא מעצבן , להפך זה שיר מצויין ,בשיר הזה אני מרגיש כאילו ברי ופורטיס חזרו בזמן אל ההופעות של הגיטרה (כשהגיטרה מנסרת את הלילה).

Big bear

New member
כן גם לדעתי הוא שיר טוב

אפילו מעולה, אצלי זה תמיד ככה, אני שומע שיר מסוים נגיד של ברי שאני לא ממש מתלהב ממנו ולפעמים אפילו חושב שהוא דיי רע... ואז אחרי ששומעים אותו כמה פעמים מתרגלים ואז פתאום זה נראה לך כאילו תמיד אהבת אותו...

אובלינה

New member
עוד לא הספקתי לקנות אותי.. ../images/Emo10.gif

אין לי כסף לדיסקים!! *מתחרפנת* קרן רוצה דיסקים חדשים..

erans13

New member
צריבה של דיסקים

אני בעיקרון , נגד צריבה של דיסקים של ברי , אבל מכיוון שאני יודע שאת תקני אותם בעתיד אז אני חושב שזה בסדר .

אובלינה

New member
../images/Emo56.gifאני בדרך כלל לא צורבת דיסקים

אם אני לא אקנה אותם.. וגם אין לי חברים שיישאילו לי דיסקים שלו (מי מכיר אותו אצלנו בכלל..
) ומהקאזאה אני משתדלת שלא להוריד דברים לא חוקיים (אין לי קאזאה מאגניבה נגד מעקבים..
) וגם אם הייתי רוצה אז אי אפשר לחפש בה בעברית.. אבל עכשיו קניתי את הדיסק הזה סופסוף ואני ש-מ-ח-ה-! *שומעת אותו ברקע*
אבל הגירסת הופעה הזה מוזר.. O.O לכל דבר מתרגלים. ^_____^

ענת1986

New member
תקני לאט לאט... ../images/Emo9.gif

את לא חייבת למהר לשום מקום. רוב הדיסקים של ברי לא עולים הרבה בחנויות. תקני כל פעם דיסק אחד. לגבי ההופעה- ככה זה כל דיסק לדעתי. לוקח זמן עד שמתרגלים. אבל אחרי כמה שמיעות, מאוד קשה להיגמל, במיוחד מ"כשהגיטרה מנסרת..."

למעלה