מי כאן??

MushrooMush

New member
חעחע

אני פותחת מסנגר.. עכשיו פפשוט זה לא נירשם לי עעעע

Coralulu182

New member
בוהאחעחע אני אוהבת כאלה. D:

שם: קורל.
תעסוקה: הומ. תלמידה?
תחביבים מיוחדים: מיוחדים לא ממש...אני אוהבת לקרוא ולשמוע מוסיקה.
להקה\זמר\זמרת אהובים: וואי אני שונאת שאלות כאלה. יש כל-כך הרבה...;;; אבל הכיהכי בלינק 182 וקולדפליי.
באיזה עוד פורומים\בלוגים\מייספייס\אמפיירפריקס וכו' אתם כותבים? הומ. יש לי בלוג. D: ואני בפורום MTV2.
מסנג'ר\אייסיקיו: 252922656 [email protected] וואי זו עבודה קשה להדגיש...

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifחזרתי מטבריה שלשום,היה סוף!

שם:
מירי,מרישה. גיל:
17 וחצי. איזור מגורים:
ת"א. תעסוקה:
לומדת,עובדת ונהנת מהחיים כמה שאפשר =P תחביבים מיוחדים:
מוזיקה,בילוי עם חברים ולעשות מתנות יפות ומקוריות לחברים! תמונה:
מטבריה...אני הנמוכה יותר,אם תהיתם לעצמכם.
להקה/זמר/זמרת אהובים:
קולדפליי,שייגעצ,אואסיס,עברי לידר,ניקלבק,דניאל סלומון נו יש עוד פול אין לי כח לפרט. דרכים לעקוב אחריכם באינטרנט- באיזה עוד פורומים אתם כותבים?
מארון 5 מייספייס?
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=34439733 אבל הוא קצת מת.. יש מקושרים
http://dev.mekusharim.co.il/browse.asp?tid=240823 דרכים לתקשר איתכם- מסנג'ר:
[email protected] אייסיקיו:169124315 פלאפון {מי שרוצה}:לפי מה שידוע לי אסור לפרסם מספרי טלפון בתפוז..

Galadriel 3000

New member
אוקיי

שם: מיכל גיל:עוד מעט 18 איזור מגורים: מרכז תעסוקה:תלמידת תיכון (בקרוב לא) תחביבים מיוחדים: אין תמונה: אין כוח להקה/זמר/זמרת אהובים: קולדפליי דרכים לעקוב אחריכם באינטרנט באיזה עוד פורומים אתם כותבים? בקושי כותבת בפורומים עכשיו... מייספייס? אין בלוג? בחתימה ומפיירפריקס? לאדעת מה זה last.fm? יש לי חשבון אבל הוא כבר לא מתעדכן. 43things? ??? (לא יודעת מה יש עוד, פשוט תוסיפו ) דרכים לתקשר איתכם מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: יש אבל אין לי כוח לכתוב פלאפון {מי שרוצה}: דברים אחרים:

פה אני../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

שם:טלי
גיל:15 איזור מגורים:באר 1+6 תעסוקה:תלמידה? חחח תחביבים מיוחדים:לא משו מעניין.. להקה/זמר/זמרת אהובים:קולדפליי
מאריה קאריייי
|שלמותלנצחנצחיםבלתימנוצחים|
דרכים לעקוב אחריכם באינטרנט באיזה עוד פורומים אתם כותבים?373 יש גם שין...לא שיש לי.. דרכים לתקשר איתכם מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:325883960 לא מתה על זה..אז אני כמעט ולא מתחברת שבוע נהדר לכולם

Coldplayist

New member
אני

שם: יונתן גיל: 17 וקצת איזור מגורים: ישראל, אלא מה תעסוקה: תלמיד תחביבים מיוחדים: לנגן (זה מיוחד? לא נראה לי) תמונה: מה איתה? להקה/זמר/זמרת אהובים: קולדפליי, קצת רדיוהד (קצת מאוד), קצת קין, קצת אואזיס, קצת פינק פלויד והרבה קולדפליי דרכים לעקוב אחריכם באינטרנט: לקחת כיסא ולשבת לידי ליד המסך באיזה עוד פורומים אתם כותבים? פורום "שאלונים מוכנים" מייספייס? המרחב שלך בלוג? כן, יש אפשרות כזו בתפוז ומפיירפריקס? מה? last.fm? first.am 43things? מה זה אומר? (לא יודעת מה יש עוד, פשוט תוסיפו ) דרכים לתקשר איתכם: דרך הפה מסנג'ר: לא נכנס אייסיקיו: לא משהו פלאפון {מי שרוצה}: מחלקים בחינם? דברים אחרים: כדור ים, שולחן, וילונות כחולים

en li shem 7

New member
מייד אחרי יונתן../images/Emo11.gif

שם:הדר גיל:15 איזור מגורים:י-ם תעסוקה:מנקה רצפות בכנסת תחביבים מיוחדים:לחטט באף תמונה:פ'חח..יו וויש|אף| להקה/זמר/זמרת אהובים:שוב?...
ברייקינג בנג'מין,נייטוויש,3 דורס דאון(דבורה, 7 שירים.)אין לי כוח לפרט
דרכים לעקוב אחריכם באינטרנט באיזה עוד פורומים אתם כותבים?למה שתעקבו אחרי?:S..ממ..חטיבת הביניים,*קומונות* פחד ומסתורי העל טבעי מייספייס?לא בלוג?כןD: ומפיירפריקס?אה? last.fm?אה? 43things?אה? (לא יודעת מה יש עוד, פשוט תוסיפו ) דרכים לתקשר איתכם מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:305201706 פלאפון {מי שרוצה}:חה. הצחקתם לי תדגדגן דברים אחרים:

lol lypop

New member
נמנמנ

שם: רון (אני בת) גיל: 17 איזור מגורים: קנדה תעסוקה: אוניברסיטה עוד 3 שבועות תחביבים מיוחדים: <צונזר> תמונה: לא בא לי לצרף להקה/זמר/זמרת אהובים: קולדפלי דרכים לעקוב אחריכם באינטרנט באיזה עוד פורומים אתם כותבים? נוער בחו"ל מייספייס? אין בלוג? יש ומפיירפריקס? מה?? last.fm? מוווו 43things? לא (לא יודעת מה יש עוד, פשוט תוסיפו ) דרכים לתקשר איתכם מסנג'ר: עזבו אייסיקיו: אין פלאפון {מי שרוצה}: ומי בדיוק יעשה שיחת חוץ לפאלפון? דברים אחרים: יש לי facebook, חפשו ron z

למעלה