מי כאן??

MushrooMush

New member
מי כאן??

אוקי שמתי לב שלא כתוב הרבה בפורום והיחלפוו הרבה אנשים אז שירשור הכירות אפשר להגדיר את זה..... שם: גיל: איזור מגורים: תעסוקה: תחביבים מיוחדים: תמונה: להקה/זמר/זמרת אהובים: דרכים לעקוב אחריכם באינטרנט באיזה עוד פורומים אתם כותבים? מייספייס? בלוג? ומפיירפריקס? last.fm? 43things? (לא יודעת מה יש עוד, פשוט תוסיפו ) דרכים לתקשר איתכם מסנג'ר: אייסיקיו: פלאפון {מי שרוצה}: דברים אחרים:

אלאנקה

New member
נה נה נה../images/Emo152.gif

שם:
איזור מגורים:ירושלים תעסוקה: אני מרגלת של תחביבים מיוחדים:לקרוא, מחשב, מוזיקה, לקרוא, לצייר, לשחות, לקרוא, מוזיקה.. תמונה: אין לי במחשב הזה
... בעצם, אין לי בכלל! להקה/זמר/זמרת אהובים:Breaking Benjamin,Nightwish,Darkwell,3 Doors Down,Within Temptation,Sonata Arctica,Bling Gurdian דרכים לעקוב אחריכם באינטרנט: אין. אני חסינה
באיזה עוד פורומים אתם כותבים? רומח הדרקון, ונייטוויש מייספייס?
בלוג?
ומפיירפריקס?הא?
last.fm?
43things?8
(לא יודעת מה יש עוד, פשוט תוסיפו ) דרכים לתקשר איתכם מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:
פלאפון {מי שרוצה}:אני לא זוכרת את המס'
XDDD דברים אחרים:אתם יכולים לקפוץ לבקר
אני גרה בקומת קרקע- הראשונה בשכונהD:

MushrooMush

New member
אני כאן.!=)

שם:דריי גיל:14 איזור מגורים:צפון!? תעסוקה:תלמידה חרוצה.... תחביבים מיוחדים:להיתקלח....ולאכול תמונה:....אם יהיה לי כוח בסוףף להקה/זמר/זמרת אהובים:קולד וכל מיני בריטים למיניהםם דרכים לעקוב אחריכם באינטרנט באיזה עוד פורומים אתם כותבים?בקומונה של נלי פוטונה כי הם מיסכנים ואין להםם אףף אחד אז מה אכפת לי להיצטרף P+ מייספייס?לא בלוג?לא ומפיירפריקס?לא last.fm?לא 43things?לא (לא יודעת מה יש עוד, פשוט תוסיפו )יש שיניםם שוקס....וכל החרטא הזה דרכים לתקשר איתכם מסנג'ר:לא יודעת זה לאזעל! אייסיקיו:371213718 זה איסי קיו פרטיי רק שליי והחברים הטוביםם מי שרוצה מוזמןן ליהיות בחברים הטוובים פלאפון {מי שרוצה}:חחח מי שרוצצה איתאמץץ קצתת לפלא שליי דברים אחרים:מי שרוצה מוזמן אלי

אלאנקה

New member
איייייייייכ../images/Emo128.gif../images/Emo31.gifאיסיקיו!!

למה אין לך מסנג'ר?
איסיקיו זה רע!!

אלאנקה

New member
אני יודעת איפה היא!!

נהרס לה המחשב
..והעיקר ללוי היא יכולה לשלוח הודעה! הדר-חוצפנית אחת!! לי את לא יכולה לשלוח?!!? את חייבת לי קוראסונים של מאפה נאמן|אף| (ותתקני כבר את המחשב. מעניין מתי האי תראה את ההודעה הזאת-.-)

en li shem 7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני פה
XDDDDDDDDDD למה אני חייבת לך קוראסונים לעזאזל??|גבה|

MushrooMush

New member
אני לא יודעת מזה!!

ולמה איסי זה רעע?!?!?....זה כיףף תאמת שיש לי מחשב רק בישביל זהה בישביל לבוא אחרי הבית ספר ולפתח טבלה עם רשימה של ילדיםם חולי נפש שאני לא יודעתת למה אני תקועה איתםם זה הכי כיף!!

en li shem 7

New member
עם הדמעות בעיניים אני כותבת את ההוד

עה הזאת.
מסנג'ר זה MSN MESSENER זה תוכנה כמו של ICQ רק הרבה יותר טובה
ממ..יש לך מייל?

MushrooMush

New member
חחחחח

מייל כן..... אבל לא יודעתת אם את אומרתת שזה כמוו אייסי אז מזה משנה אם יהיה לכם איסי או מסנגר???..... וגם לרוב יש איסי.... ונגיד שיהיה לי מנסנגר.... מה אני יעשה איתו אם לכל מיי שאני מכירהה איןן מסנגר..{טוב לפחות זה המ שאני יודעת}

en li shem 7

New member
כשתפתחי מסנג'ר

תגלי שיש ליותר אנשים מסנג'ר מאייסיקיו (סתם..אבל יש לאנשים מסנ
) ממ..זה לפי המייל, כמו שיש לך מספר של אייסיקו ככה זה לפי המייל שלך...במקם מספר שאנשים יכולים להתחבר אליך בלי הפסקה יש לך יותר פרטיות...כי את האי מייל שלך לא הרבה יכולים להשיג-_- ניראלי

MushrooMush

New member
אוקיי אז למה

יש מסג??.. את יכולה לדבר באיסי בפרטיות את יכולה לימחוק את מי שבא לך לשים על איגנור על על רשימת הסתרה ואם את ממש רוצה פרטיות את יכולה ליהות על עיןן ולשים את הילדים שאת רוצה לדבר על רשימת חשיפה... יכול להיות שהמסנגר יותר טוב... אבלל אני לא מכירה ילדים שיש להם את זה....{ניראה לי} אז כאילו יכול להיות שיהיה לי שם 20 ילדיםם בלחץ.... ורגע כאילו מה את אומרתת שאין לך אייסי.??.

MushrooMush

New member
טוב.....אז רגעע

אני רוצה להוריד את זהה איך מורידים מאיפה ומה כותביםם וןלמה???

MushrooMush

New member
רגעע הדר!!

איך נירשמים!??? כיאלו צריךך כתות אימייל של משהו..... לאן ניכנסים??

אלאנקה

New member
למה יש את דבורה?

הדר התערבה עם חברה של אח שלה.. אז היא לא נכנסת למחשב שבוע
! בכל אופן, את צריכה כתובת אימייל, כן. תפתחי כתובת אימייל, ואז תלכי לאתר של MSN- ופה מורידים- http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=E010F88F-8574-4562-AF6D-48DD23026B9D&displaylang=he

למעלה