מי כאן?
° °•°Gali Love West°•° New member 18/1/03 #8 אצלי..הכל טוף...חוץ מזה שכואב לי הגרוןןןןןןןןןןן... מה קרה
K kiansMunchkin New member 18/1/03 #9 ירדנוש וגלוש ../images/Emo9.gif קרו כל מיני דברים..כאילו דברים ממש קטנים שלא שווה לכעוס בגללם...אבל הכל מתאסף ואז זה הופך לדבר אחד גדול.. הקיצר-אין לי מצב רוח טוב כרגע מה איתכן בננות? ספרו משהו מצחיק תוציאו אותי מהדיכאון!
ירדנוש וגלוש ../images/Emo9.gif קרו כל מיני דברים..כאילו דברים ממש קטנים שלא שווה לכעוס בגללם...אבל הכל מתאסף ואז זה הופך לדבר אחד גדול.. הקיצר-אין לי מצב רוח טוב כרגע מה איתכן בננות? ספרו משהו מצחיק תוציאו אותי מהדיכאון!
° °•°Gali Love West°•° New member 18/1/03 #11 אממממממ....אמממממממממ.... חידה...: מה זה?...לארנולד שוורצנגר יש ארוך, לפיטר פן יש קצר, ביל קלינטון משתמש בו הרבה ולמדונה יאין בכלל
אממממממ....אמממממממממ.... חידה...: מה זה?...לארנולד שוורצנגר יש ארוך, לפיטר פן יש קצר, ביל קלינטון משתמש בו הרבה ולמדונה יאין בכלל
° °•°Gali Love West°•° New member 18/1/03 #19 גם אני קראתי בראש 1.. חיחיח...טוב.. יש לי אורחים אז אני עוד מעט באה...