מי כאן?

ChilD SouL

New member
את לפחות נרדמת.../images/Emo7.gif

בזמן האחרון השינה שלי ממש על הפנים. אם אפשר לקרוא ללילה אחד של שינה בת 4-5-6 שעות שינה ואח"כ חוסר שינה במשך יומיים וחוזר חלילה.

Lir האחת

New member
../images/Emo4.gif

חוסר ההירדמות שלי, כרגע לפחות, זה מכיוון שאני מתעוררת בשעות מאוחרות יחסית.. אבל היה לי שבוע אחד, לא מזמן, שרציתי מאוד להירדם ולא הצלחתי. למרות שהייתי קמה יחסית מוקדם וישנה מעט מאוד שעות בלילה. הכי מעצבן זה להרגיש את העייפות, ולא להצליח להירדם. מכירה את ההרגשה
אני חושבת שבמקרה שלי זה היה קשור לדאגות ומחשבות רבות שהיו מקשות עליי להירדם. נסי לבדוק מה הסיבה, כמעט בטוח שיש סיבה מאחורי זה.

ChilD SouL

New member
יש לי בכללי בעיות שינה.

עזבי שאני צריכה שקט וחושך מוחלט בשביל להרדם, אבל עד שזה קורה לוקחות לי בערך שעתיים+ וגם אז... כל דבר קטן מעיר אותי - החל מזבוב שעבר [למרות שאין לנו זבובים בבית] או טלפון שמצלצל, ציוץ ציפורים בחוץ ועוד.

PianoGirl20

New member
גם לי יש את הבעיה הזאת. עצה:

זה משהו שגיליתי כבר לפני הרבה שנים כשהתחילו להיות לי בעיות שינה ובמיוחד הפריעו לי רעשים (כי אני מאוד רגישה לרעש). פשוט קני אטמי אוזניים. אני ישנה כל יום עם אטמים, ולא משנה אם כשאני הולכת לישון הבית דומם לגמר לגמריזה הפתרון הכי טוב וככה גם בבור כשיש רעשים את לא שומעת אותם. אבל אל תקני את האטמים מספוג, הם ממש לא נעימים באוזן ולא נוחים, קני את האטמים מסיליקון של MACKS. הם קצת יקרים, אבל זה שווה את זה. תאמיני לי..

PianoGirl20

New member
אוי ואבוי....תיקונים.

הבית דומם לגמר לגמריזה= הבית דומם לגמרי. זה הפתרון.... בבור= בבוקר... פשוט כשאני כותבת אני לא רואה את כל החלון של ההודעה....קצת מסובך, לא משנה.

lollapalooza

New member
אני מוכנה לתת בחינם שעות שינה,

אם מישהו רוצה. אני נרדמת כל הזמן
.

למעלה