מי כאן עשה סיאנס??

עוד יותר זה נושא חשובבבבבבבבבבבב

טוב אני הולך לישון בינתים אשמח לראות אם אנשים פה מספרים חוויות מהסיאנס שהם עשו ומשכנעים את Governor שהוא טועה תודה לכל האנשים היקרים שמתנדבים לעזור

עכשיו ההודעה המרכזית

אנשים יקרים היתכנסו הערב כדי לשכנע את Governor שיש עולם הבא כל מי שעשה סיאנס שיספר חוויות אולי זה ישכנע אותו בבקשה ממכם היצטרפו לדיון הזה הוא מאוד חשוב האיש הזה(Governor) לא מאמין בכלום לא בעולם הבא לא בכלום אנא ממכם עיזרו לי לשכנע אותו שיש עולם הבא או לפחות לגרום לו לפקפק בדרך שהוא בחר תודה מראש

Swicca

New member
למה לבזבז אנרגיה ???....

.. הוא גם ככה לא יקשיב כל עוד הוא לא רואה מול עיניו אז השירשור הזה לא קשור בכלל ולא שווה כלום ואתם סתם מאריכים אותו והרבה עם תגובות מאוד חביבות ומושקעות דווקאאבל זה לא נותן הרבה ... סורי !

Governor

New member
הרבה מעשי תרמית אפשריים בחסות

האפילה (ההתקשרות הספיריטואלית נעשית בחשיכה, נכון [מענין מדוע]) האם אתה רוצה לומר לי שאין בקרות כלל בפעילויות אלה? הבט, כמה מופעים יש למלה סיאנס לבדה, וכמה מופעים ל- controlled seance. קרא הכל על controlled seance ובמיוחד חפש פסקה המתחילה כך: On 9 May, the first session which the Spiritualist members attended וגם את זו שאחריה. האם מתחיל לצלצל לך משהו? 19876818 20062890 28439250278

Governor ידידי קישורך חסרי ערך

כאן יש את האנשים שיכולים לרסק כל מאמר שתביא במילה אחת האנשים כאן עשו את הסיאנס הם עשו את זה והם ראו ואתה לא תוכל ליאש אותם עם קישוריך המעוררי רחמיים קדימה אנשים תראו לו מאיפה הדג משתין ספרו לו על הסיאנס פתחו לו את הראש הוא זקוק לזה הוא אטום לגמרי

Governor

New member
דומה שאינך דובר עברית כלל. איני

מעונין במעשיות שובות-לב. אני מעונין לדעת האם הסיאנסים שערכו היו מבוקרים (controlled seances), או שעלינו להאמין למדיום. שים לב: מעשיות אינן מענינות אותי. האם אתה מבין מהן בקרות, מהו נסוי מבוקר? אני מתחיל לחשוש שכל מי שגדל על כתבי הקדש אינו מסוגל לתפוש מהן בקרות. הוא נזון ממעשיות בלבד...

Governor

New member
`האשנים כאן עשו סיאנס והם ראו

דברים` האנשים כאן עשו מה שעשו, ואין אנו יודעים האם המסר בדוי ממוחו הנוכל של המדיום, או שהגיע מן ה`רוח`. אין בקרות. `אתה מסתמך על מחקר עלוב ומסכן האנשים שעשו סיאנס חוו את החויה על בשרם` הנה מוזיאון מיוחד לענין רמאויות התקשורת הספיריטואלית (seance) `פיטר אמר לך שיש דבר כזה סיאנס והוא ראה וחווה את זה ועשה את זה אתה לא תוכל לפקפק בו עם כל מחקר שתביא` אז פיטר אמר, ?so what אין אני מעונין במעשיות. אני מעונין בסיאנסים מבוקרים. בוודאי שאני יכול לפקפק. אני יודע שאין רוחות. אני שואל פעם נוספת. Read carefully my lips, please: האם אתה מבין מהן בקרות, מהו נסוי מבוקר? מהי חשיבה בקרתית? אם לא - לא אצליח להסביר לך. או שנולדים עם יכלת נרכשת להבין זאת, או שנולדים בלעדיה. 19876818 20080468 2843925027B

אתה אטום מכדי להבין

יש סיאנס מלא אנשים עשו את זה טוהם ראו הרבה דברים קורים סיאנס זאת עובדה ומי שיעשה את זה יודע שזה אמיתי

Governor

New member
`אתה אטום מכדי להבין`

אתה אטום מהבן שנחוצות בקרות, בהעדרן אין לדעת האם המסר מקורו ב`רוח`, או שמא בדמיונו של המדיום `יש סיאנס מלא אנשים עשו את זה טוהם ראו הרבה דברים קורים` כן. יש סיאנס, והרבה פתאים הולכו שולל על ידי נוכלים. קרו דברים, אולם אי אפשר לדעת אם באו מ`רוח` או בדויים מן המדיום `סיאנס זאת עובדה ומי שיעשה את זה יודע שזה אמיתי` בהעדר בקרות - הכל מעשיות. שים לב. כל החבר'ה כאן, פרט אולי למנהל הפורום הם בגילאי חטיבת ביניים. נראה לך שאלה חוקרי ספיריטואליזם? אלה בני טפש-עשרה הבודים מעשיות מלבם כדי להרשים את בני הטפש-עשרה מן המין הנגדי. אתה בעצמך בגיל חטיבה (שכלית, לפחות. ביולוגית, כנראה יותר) ועכשיו, תרגיל להעלאת היכלת השכלית: עמוד לפני המראה ואמור בהטעמה, תוך הפעלת כל שרירי הפנים במודגש, "חשיבה בקורתית, אייך?" חזור על כך 100 פעמים, נוח רבע שעה וחזור לעסוקיך. חזור על ההליך שלוש פעמים ביום. רפואה שלימה... 19876818 20083403 2843925027D

הצלחתם לשגע אותי...כל הכבוד! ../images/Emo26.gif

טוב בקיצור.... אתה לא רוצה להאמין... בכיף... אבל כל זה לדעתך... דרך אגב... המנהל.. הוא בכיתה י' עכשיו... אז... =) בכל מקרה..! אתה לא מנסה להאמין אתה ישר שולל את האפשרות שהדבר הזה באמת קיים פיטר/פטר... אמר לך שהוא ניסה.. אתה ישר אומר שזה מושפע מדמיונו של המדיום...הוא אמר לך שהמדיום הייתה חברה שלו.. או משהו כזה אני לא זוכרת במדויק! בכל מקרה...כמו שאמרת לאחד האנשים פה... אתה אטום!!! אתה אטום לכל מאמר כל התנסות או.. לא יודעת מה... אתה פשוט רוצה להאמין שזה לא קיים ולכן בשבילך זה באמת לא יהיה קיים ... אני למשל... לא מאמינה באלוהים.. ועוצרת שם.. פשוט לא מאמינה מסיבות שלי..אבל אני לא רצה לנסות לשכנע את כולם שיתנו לי הוכחות לזה שהוא כן קיים.... לא מאמין.. אל תאמין! ורד מהעניין לא מכריחים אותך להאמין.. אבל אל תנסה לשנות את דעותיהם של אנשים אחרים!!!!!!

Governor

New member
`אתה לא מנסה להאמין אתה ישר שולל את

האפשרות שהדבר הזה באמת קיים` מה פרוש לנסות להאמין? אני מעונין לבדוק האם יש ממש בתופעה, ובס"ה, מחפש דרך שתקבע האם המסר מגיע מ`רוח` או בדוי מלבו של המדיום. `פיטר/פטר... אמר לך שהוא ניסה.. אתה ישר אומר שזה מושפע מדמיונו של המדיום...הוא אמר לך שהמדיום הייתה חברה שלו` אני מאמין לו שהתרשם כי התופעה אמיתית, אולם אין בכך כדי לקבוע שהכוס אכן זזה בהשפעת `רוח`. הסיאנס חיב להיות מבוקר. סיאנסים מבוקרים נכשלים. `אתה אטום!!! אתה אטום לכל מאמר כל התנסות או.. לא יודעת מה... אתה פשוט רוצה להאמין שזה לא קיים ולכן בשבילך זה באמת לא יהיה קיים` אסכים שיש משהו בסיאנס, גם אם לא אוכל לספק הסבר, רק אם יהיה מבוקר. בקרה אפשרית היא כסוי עיני המדיום ושמוש בלוח אותיות לא שגרתי, שלא ראתה מעולם. אם אין אפשרות להגות אמצעי בקרה, אזי צריך להיות ברור לכל כי הסיאנס אינו מבוקר ורובץ עליו ענן חשד `אל תנסה לשנות את דעותיהם של אנשים אחרים` זה בדיוק מה שמנסה ignorance IG150 לעשות מה דעתך על הגיל הרך של כל מומחי התקשורת הספיריטואלית? 19876818 20090059 28439250280

I am a freak

New member
צור איתי קשר באייסיקיו

157125817 הפריק. רושם ראשוני- נעים מאוד. אני מנהל הפורום. שוש. אני בן ש5 ולומד בכיתה י'. בשנה שעברה סיימתי את חטיבת הבייניים, אני לא כזה רחוק. אבל, מה פתאום אתה חושב שאני בוגר
אולי, כי יש משהו בדברי
כשתבין שלגיל אין משמעות, השכל הוא לא גורם אלא המחשבה ודרך החיים- רק אז תוכל בכלל לפתוח את העיניים ולראות את האור שאתה כל כך מחפש. כרגע, אני מוצא שאנשים 'בחטיבת הביניים' מבינים יותר בנושאים מהותיים, מאשר אתה, איש נחמד. אבל, זה לא באמת משנה, כי אתה לא מתעסק בנושא. פנה אלי באייסייקו. יום נעים וקריאה מהנה
הפריק.

Governor

New member
אין לי ICQ. אפשר להתכתב באמצעות

מערכת המסרים של תפוז...

מעניין על מה תדברו

ואיך Governor יושפל עד עפר חבל לך על הזמן שאתה מבזבז Governor (וזה הרבה מאוד זמן) יש עולם הבא ויש דבר כזה סיאנס אנשים עשו את זה גם דוד שלי עשה את הדבר הזה שנקרא סיאנס וסיפר לי שקרו דברים בחדר הכוס כמעט היתפוצצה הדלת נטרקה אשמח ההעתק של השיחה בינכם

I am a freak

New member
איש נחמד....

בוא נצא מנקודות הנחה שאני, אתה, או ההוא שיושב במרומים, אף אחד מאיתנו לא יוכל לשכנע אותו שזה קיים, וזה מול העיניים העצומות שלו. הוא פשוט ימציא תאוריה ענקית ולא מובנת על כל מה שאני אגיד, לא משנה כמה זה יהיה נכון. אבל, אני חושב שיש לי את נשק יום הדין.
בגלל זה אני רוצה לעשות את זה בפרטי. ולך, איש מהורהר יקר, מערכת המסרים זה לא אמצעי פרקטי. זה איטי ובילתי נסבל. אם יש לך מסנג'ר, אני אוכל לתת לך את שלי. ולנסות להפעיל את הדבר הזה.
הפריק,

Governor

New member
`בוא נצא מנקודות הנחה שאני, אתה, או

ההוא שיושב במרומים, אף אחד מאיתנו לא יוכל לשכנע אותו שזה קיים, וזה מול העיניים העצומות שלו. הוא פשוט ימציא תאוריה ענקית ולא מובנת על כל מה שאני אגיד, לא משנה כמה זה יהיה נכון` freak ידידי, מדוע לא להיות הגון ולהודות שהסיאנסים נערכים ללא בקרות, ואין לנו דרך לדעת מי מקור המסר? `אני חושב שיש לי את נשק יום הדין` אני ס"ה בודק את הענין בחשיבה בקורתית. שום דבר לא יכול להפחידני. אם יתברר שיש ממש בסיאנס, so be it `מערכת המסרים זה לא אמצעי פרקטי. זה איטי ובילתי נסבל` איני משתמש Windows מתוחכם ואיני עושה התקנות בעצמי. אין לי instant messenger. איני רואה מה רע במסרי תפוז

I am a freak

New member
תגובה../images/Emo26.gif

תראה, אני הולך להגיד לך כמה דברים. אם תרצה לקבל אותם- |הדשג|תקבל. ואם לא, אז לא
זה לא באמת משנה. 1."freak ידידי, מדוע לא להיות הגון ולהודות שהסיאנסים נערכים ללא בקרות, ואין לנו דרך לדעת מי מקור המסר?"
נעלבתי מאוד מדבריך
לא רק שאתה קורא לי ~בן אדם לא הגון~, היה ניתן גם להבין מדבריך שאני שקרן
ככה לא מדברים לידידים. זה מעליב ופוגע. אין לי שום אינטרס לשקר לך. אני לא מרגיש צורך להוכיח לך כלום ובעצם, דעתך לא באמת משנה לי. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה ולא באמת איכפת לי מדעותיך, במיוחד אחרי תגובה כזו
2."אני ס"ה בודק את הענין בחשיבה בקורתית. שום דבר לא יכול להפחידני. אם יתברר שיש ממש בסיאנס, so be it"
גם לחשיבה בקורתית יש גבול. מה רצונך
לדעת אם יש שיטה לבקר את הסיאנס כדי להוכיח לך שהוא אכן אמיתי והמסר לא מגיע מהמדיום
אם כן, יש לי כמה דברים להגיד:
נתתתי לך כבר דרך. סודות אישיים תמיד עבדו. שאל את המדיום שאלה שרק אתה והאדם (לשעבר) שברצונך לתקשר איתו יודעים, אם התשובה תהיה נכונה- אני בטוח שהחשיבה הביקורתית שלך תסיק מסקנות
אבל, זה לא באמת ישנה
אתה יודע למה
כי ברור שאתה תחשוב שזו קונספירציה שהממשלה מעורבת בה. פשוט שאבו לך את המוח, לקחו את המידע והחזירו את העולם אחורה בזמן ע"י מכונה מתוחכמת שניסה לייצר כבר במשך 10 שנים, במיוחד בשביל הרגע הזה
ואם זה לא יהיה כך. אתה אתה פשוט תחשוב שהמדיום הוא חייזר
בעצם, יש לי רק דבר אחד להגיד. אז אני אסיים כאן. 3."איני משתמש Windows מתוחכם ואיני עושה התקנות בעצמי. אין לי instant messenger."
אם אמא שלי יודעת ללחוץ על next, אני בטוח שכל בני ישראל יודעים גם. בהתחשב בעובדה שכשאני אומר לה "אמא, תזיזי את העכבר
"... היא כבר נהיית אדומה והולכת להזמין מדביר
4."איני רואה מה רע במסרי תפוז"
אתה לא רואה, אך אני כן. ציינתי מה דעתי בנושא. אתה בעצמך ציטטת אותי. `מערכת המסרים זה לא אמצעי פרקטי. זה איטי ובילתי נסבל` יום נעים ולילה טוב, הפריק. הפריק. הפריק.

Governor

New member
freak ידידי, אין צרך להעלב. בקשת

בקרות היא ענין מהותי שאין לותר עליו, אם מעונינים לבסס את ה- credibility של סיאנס, ואני בטוח שאתה שותף לשאיפה כזו. מתוך המהומה שבקשתי מעוררת, אני למד כי כל `חוקרי` הספיריטואליות בפורום זה (ואולי גם בעולם כולו) מעולם לא נתנו דעתם על בקרות, והחשד המתגבר הוא שהסבה לכך היא אי-רצון ואולי אף חשש מהכפפת הסיאנס לבקרות, מתוך ידיעת אמת מסוימת המוסתרת מידיעת הצבור. ידיעת פרט אישי שרק המשתתף המבקש תקשורת עם הנפטר, ורק `רוחו` של הנפטר ידעו, עשויה להוות לכאורה בקרה, אולם רק לכאורה. ידיעת שם סב, או תאריך יום הולדת שלו, גם אם נראים לכאורה בקרות מספיקות, אינם כאלה באמת. ידיעת הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי של הנפטר, כבר מתקרבת לבקרה, אולם ברור כי הבקרה הטובה ביותר היא זו שנועדה להפריד בין שתי השערות: (1) מקור המסר ב`רוח` (2) מקור המסר במדיום אידיאלית, אמור המדיום לשמש אך כ- cursor ל`רוח`. כסוי עיני המדיום באריג עבה אטום ושמוש בלוח אותיות בעל layout אקראי - יכול להבטיח זאת. סרוב עקשני בלתי מוסבר להנהגת בקרות ראויות אומר לי כי העוסקים בסיאנס יודעים שלא ישרדו תקשורת ספיריטואלית מבוקרת. זה מה זה פשוט... 19876818 20110290 28439250289

למעלה