תגובה../images/Emo26.gif
תראה, אני הולך להגיד לך כמה דברים. אם תרצה לקבל אותם- |הדשג|תקבל. ואם לא, אז
לא
זה לא באמת משנה.
1."freak ידידי, מדוע לא להיות הגון ולהודות שהסיאנסים נערכים ללא בקרות, ואין לנו דרך לדעת מי מקור המסר?"
נעלבתי מאוד מדבריך
לא רק שאתה קורא לי ~בן אדם לא הגון~, היה ניתן גם להבין מדבריך שאני שקרן
ככה לא מדברים לידידים. זה מעליב ופוגע.
אין לי שום אינטרס לשקר לך. אני לא מרגיש צורך להוכיח לך כלום ובעצם, דעתך לא באמת משנה לי. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה ולא באמת איכפת לי מדעותיך, במיוחד אחרי תגובה כזו
2."אני ס"ה בודק את הענין בחשיבה בקורתית. שום דבר לא יכול להפחידני. אם יתברר שיש ממש בסיאנס, so be it"
גם לחשיבה בקורתית יש גבול. מה רצונך
לדעת אם יש שיטה לבקר את הסיאנס כדי להוכיח לך שהוא אכן אמיתי והמסר לא מגיע מהמדיום
אם כן, יש לי כמה דברים להגיד:
נתתתי לך כבר דרך. סודות אישיים תמיד עבדו. שאל את המדיום שאלה שרק אתה והאדם (לשעבר) שברצונך לתקשר איתו יודעים, אם התשובה תהיה נכונה-
אני בטוח שהחשיבה הביקורתית שלך תסיק מסקנות
אבל, זה לא באמת ישנה
אתה יודע למה
כי ברור שאתה תחשוב שזו קונספירציה שהממשלה מעורבת בה. פשוט שאבו לך את המוח, לקחו את המידע והחזירו את העולם אחורה בזמן ע"י מכונה מתוחכמת שניסה לייצר כבר במשך 10 שנים, במיוחד בשביל הרגע הזה
ואם זה לא יהיה כך. אתה אתה פשוט תחשוב שהמדיום הוא חייזר
בעצם, יש לי רק דבר אחד להגיד. אז אני אסיים כאן.
3."איני משתמש Windows מתוחכם ואיני עושה התקנות בעצמי. אין לי instant messenger."
אם אמא שלי יודעת ללחוץ על next, אני בטוח שכל בני ישראל יודעים גם. בהתחשב בעובדה שכשאני אומר לה "אמא, תזיזי את העכבר
"... היא כבר נהיית אדומה והולכת להזמין מדביר
4."איני רואה מה רע במסרי תפוז"
אתה לא רואה, אך אני כן. ציינתי מה דעתי בנושא. אתה בעצמך ציטטת אותי.
`מערכת המסרים זה לא אמצעי פרקטי. זה איטי ובילתי נסבל` יום נעים ולילה טוב, הפריק. הפריק. הפריק.