מי כאן עשה סיאנס??

מי כאן עשה סיאנס??

כל מי שעשה סיאנס שיעשה ככה
ואחרי שכל מי שעשה סיאנס יגיד שהוא עשה ואכן הוא ראה משהו אתם תדעו מה אני רוצה ממכם אז בבקשה רק אם אתם יכולים לעזור תגידו לי מי עשה סיאנס אני מאוד יעריך את זה תודה מראש

Governor

New member
הסיאנס הוא אחיזת עיניים, ולא ניתן

לשקר אלא לזה שנכון נפשית לבלוע שקרים. הנה הצעה לנסוי אשר יוכיח כי אין ממש בסיאנס: במקום להשתמש ב- Ouija board סטנדרטי המוכר על פה למדיום, בא לסיאנס עם לוח אותיות משלך, שלא ראה מעודו, בו סדורות האותיות, הספרות ויתר האלמנטים באפן אקראי. כסה את עיני המדיום כך שלא יוכל לראות את הלוח, ועכשיו נראה איזה מסר יתקבל מעולם הרוחות. הפרינציפ הוא למנוע מאנשים לראות את אותיות הלוח. אם יש ממש בסיאנס - תכוון הרוח את יד המדיום לאות הנכונה, גם אם עיניו מכוסות, שכן רוח יכולה לראות הכל, והרוח אמורה להיות זו הרואה. לא המדיום. אם המדיום יצליח ליצור משפט תקני לכאורה, ואפילו חסר משמעות - אוכל את כובעי בככר מלכי ישראל לנכח מצלמות עתונות. זו התחיבות! 19876818 28439250261

Flame

New member
די אוף..

למה צריך להוכיח לכם כל הזמן? גם ככה לא תהיו מרוצים ותמיד תמשיכו לפקפק... ולא הסיאנס איננו אחיזת עיניים! לעיתים כן.. ולעיתים לא!

Governor

New member
מה הפחד מהצעתי? אם יש ממש

בסיאנס - זה יוכח. אני בטוח שהמדיום יכשל _תמיד_, והמשמעות - הסיאנס הוא אחיזת עיניים...

I am a freak

New member
שלום לך איש נחמד, הצעתך לא טובה.

בוא אני אשאל אותה שאלה.... תענה לי ואחר כך תבין
טוב
איך רוחות רפאים רואות
מה הן יכולות לראות
תענה ותבין.... בהצלחה
הפריק, המיואש מאנשים עם עיניים סגורות.

Governor

New member
`איך רוחות רפאים רואות מה הן יכולות

לראות תענה ותבין` האם רוחות רפאים הן נשמות מתים? אם כן, אזי כל אתרי המסיון היהודי טוענים כי נשמות רואות ושומעות. חפש שם מונחים כגון מוות קליני, NDE ,OBE איני יודע בעצם איך מתקבלים מסרים. אני אך מעונין להכניס אמצעי בקרה לסיאנס כדי לוודא שאין מדובר באחיזת עינים. הרי כל מי שסבור כי יש ממש בסיאנסים אמור להיות האחרון שיתנגד לבדיקה שעשויה לאשר כי יש ממש בתופעה. נכון? האם המדיום מונחה ע"י הרוח להצביע על אותיות בזו אחר זו עד שמתקבלים משפטי מסר? אם כן, איך נעשה הדבר? האם הרוח אומרת, למשל, `בית`, לאזני המדיום בלבד, והוא מצביע על האות `בית`, או שהרוח `מנתבת` את יד המדיום אל האות `בית` ועושה שמוש בידו כב- cursor? אם לא ניתן להגות אמצעי בחינה/בקרה כלשהם, אזי הענין ישאר מכוסה עננת חשד כבדה... 19876818 20002987 2843925026C

Swicca

New member
תראה אתה הולך בכיוון הלא נכון .....

... זה לא שהרוח סנובית והיא בוחרת רק במדיום (בין עם האדם מגדיר את עצמו כך או לא) ואומרת רק לו שאף אחד אחר חס וחלילה לא ישמע ... (ואני חושב שיש פה יותר מסתם שאלה אלא הרגשה של "למה הם יכולים ואני לא ?"... אני רוצה שתחשוב על זה ולא תילחץ ישר ) ...אלא זה הולך ככה ,יש את הבנאדם שהוא הכי "מוסמך" או "Gifted" בו נקרא לזה ככה ושהוא פשוט היחיד שיכול לשמוע או להבין או להרגיש או בלה בלה בלה מה שהרוח אומרת או עושה וככה זה מתנהל ולפעמים מאלו שעושים את הסיאנס יש יותר מבנאדם אחד שיכול להרגיש או לשמוע את הרוח הם פשוט לרוב חושבים "אה יופי... זה מדיום הוא מיוחד אני לא בוא נשב בחיבוק ידיים וניתן לו להעביר את הסיאנס... כי הוא מיוחד" בכל מקרה והגישה הזאת היא היחידה שפותחת את המחסום שנותן למדיום את האפשרות לשמוע לבדו ... ושהשאר לא יוכלו כי זה לא שרק הוא יכול אלא כמעט כולם יכולים (יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות) פשוט האנשים מכשילים וסוגרים את עצמם כשהם חושבים שרק המדיום יכול (עם בכלל) .. ודברים כדומה ... וזו התשובה שלי !! (דעתי האישית ד"א) .. וכן רוחות רפאים הן נשמות של אנשים מתים ואולי גם של ישויות שמעולם עוד לא ביקרו על כדור הארץ ופשוט מתעניינות ... כי "שם" המקום של הרוחות והפיות והוואט אבר יש עולם משלהם שמצטלב עם שלנו בנקודה מסויימת ורק אלו שרגישים מספיק או מוכנים מספיק בשביל ליצור קשר או לראות הם אלו שיכולים ומצליחים והרבה לא סתם קוראים לעצמם מדיום (עם בכלל ... כי לרוב אותם אנשים מעדיפים לשמור לעצמם את היכולות שלהם ולא לפזר בכל עיתון גרוע שהם מדיום ושהם עושים סיאנס ושהם מיוחדים .. >_< ) ... טוב אני אפסיק עכשיו !.. :) .. מקווה שנהנתם לקרוא כי זה היה ארוך :p

I am a freak

New member
משהו אומר לי שלא משנה מה אני אגיד..

אתה עדיין תתווכח. אבל אני מוכן לנסות- למה אתה חושב שעושים סיאנס
אם הרוח הייתה "אומרת" למדיום את המילה, בשביל מה הוא צריך לוח עם אותיות
איפה ההיגיון בנאדם

Governor

New member
אם כן, מה מניע את המדיום להצביע

דווקא על אותיות מסוימות ברצף, על מנת שתצטרפנה למסר? איך מועברת אינפורמציה מהרוח למדיום, והאם ניתן להגות אמצעי בקרה אוביקטיביים כדי לוודא שהמסר לא נבדה מלבו של המדיום, או שמא לעולם לא תהיה לנו ברירה אלא להאמין למדיום. אני בעד הגיון וחשיבה בקורתית. 19876818 20010121 2843925026E

Flame

New member
תראה..../images/Emo13.gif

המדיום שונה מעט מרוב האנשים, הוא פתוח יותר, רואה, מרגיש, שומע בצורה רגישה מאנשים אחרים..
וכמו שאני תמיד אומרת.. אין כזה דבר תקשור נקי! איכשהו התיקשור עצמו והגיגי ליבו של המדיום יפגשו.. ואיכשהו מעורבות מחשבות של המדיום עצמו.. ואם כבר הולכים למדיום.. בד"כ מאמינים לאשר המדיום יאמר, אבל זה לא אומר שזה נכון, ואנחנו אלה שיחליטו אם להאמין לדבריו או לא. אני למשל..
.. לא אאמין לדברי מתקשר שאינם מצלצלים לי נכון.. רק אם ארגיש שזה נכון.. ושאין מקום לפיקפוק.. אאמין למדיום. היום יש בחוץ המון שרלטנים, ולכן חשוב כל כך להקשיב לקול הפנימי, לאינטואיציה שלנו! רק אתה תדע את התשובה
...

Governor

New member
`אין כזה דבר תקשור נקי! איכשהו

התיקשור עצמו והגיגי ליבו של המדיום יפגשו...ואיכשהו מעורבות מחשבות של המדיום עצמו` אהה, אז המדיום עצמו הוא מקור המסרים במדה ששעורה אינו ברור, והשעור המשלים ל- 100% הוא של ה`תקשור`...

Governor

New member
freak, בוא נחשוב יחד איך אנו

יכולים לוודא שהמסר אינו בדוי מלבו של המדיום. אני מעונין באמצעי בקרה כלשהו שיוכיח כי המסר הוא מרוח הרפאים והמדיום הוא אך ורק `מכשיר כתיבה` היש לך רעיון?

peter Wi

New member
well

אני יכול להגיד לך על סיאנס שהמדיום היתה בו חברה שלי והכוס התחילה להתחרפן וכולם הורידו את היד והכוס המשיכה לזוז לבד. מספיק טוב?

I am a freak

New member
פטר, אתה באמת לא מבין../images/Emo35.gif

אני לא זוכר אם לקרוא לך פטר או פיטר, שיהיה. בקיצור, עכשיו הוא יגיד שהייתה רוח ממש ממש חזקה, לכל כיוון, כך שהכוס זזה והשתגעה. אתה לא מבין
הוא סגור- לכן הוא ימציא תירוץ שנראה לו הגיוני, ויאמין בו. ולך, כותב ההודעה..... לכל אחד יש סודות, נכון
תשאל מדיום שאלה על סוד שרק אתה יודע עליו- כשהוא יצליח לענות, תבוא לכאן ותכתוב שאתה המום מעצמך *במבטא של צחי*
הפריק, שעדיין מנסה לחשוב איך רוח יכולה להוזיז כוס
בלע

Governor

New member
freak ידידי, ספורים אינם ממש

מענינים אותי, יהיו מרתקים ככל אשר יהיו. אני מעונין באמצעי בקרה כלשהו שיוכיח כי המסר הוא מרוח הרפאים והמדיום הוא אך ורק `מכשיר כתיבה`. אם מעולם לא הונהגו בקרות כלשהן בסיאנסים, אזי מוטב להודות שהעסק נטול בקרות לחלוטין ואפשר לראות בכך תשובה ממין מסוים. אמנם לא המין הרצוי, אולם בכל זאת תשובה, והיא: לעולם לא נדע האם המסר אוטנטי מהרוח, או שמא בדוי ממוחו של המדיום...

Governor

New member
`וכולם הורידו את היד והכוס המשיכה

לזוז לבד` אין דבר כזה...

אנשים יקרים היתכנסנו כאן הערב כדי

לשכנע את Governor שיש עולם הבא כל מי שעשה סיאנס שיספר חוויות אולי זה ישכנע אותו בבקשה ממכם היצטרפו לדיון הזה הוא מאוד חשוב האיש הזה(Governor) לא מאמין בכלום לא בעולם הבא לא בכלום אנא ממכם עיזרו לי לשכנע אותו שיש עולם הבא או לפחות לגרום לו לפקפק בדרך שהוא בחר תודה מראש

למעלה