מי כאן עשה סיאנס??

I am a freak

New member
אני אדם רגוע...

ולכן, ברגע זה, אני לא שובר את המחשב ומונע מעצמי את הדרך היחידה שלי להגיד לך שאתה פשוט קיר
אפילו קיר מבין יותר מהר
ניסיתי להסביר לך, לא הבנת, אז אני אסביר שוב. הרוח לא רואה את האותיות שעל הלוח
היא לא
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא
אז תבוא ותשאל- מה המדיום עושה
המדיום יודע איפה האותיות, אבל יותר מזה, הוא יודע את המשמעות שלהן
כי, הרי, לכל אות יש משמעות. בגלל זה האות 'ע' היא רק 'ע' ולא 'ח'
הרוח משתמשת במשמעות שהמדיום יודע, כדי להעביר את המסר לכל המשתתפים
זה נורא נורא פשוט
@
אז, מה הפגם בשיטה שלך
המדיום לא יידע את המשמעות של כל האות, כי הוא לא יודע את מיקומן. וכך, הרוח לא תוכל להשתמש בידע של המדיום כדי לתקשר עם משתתפי הסיאנס. זה היה ההסבר האחרון. קלטת, טוב. לא קלטת- גם טוב. אמרתי לך ואני אגיד לך שוב. עם אדם אטום- פשוט אי אפשר לדבר
פשוט
כי לא משנה כמה הדברים שאני אגיד יהיו הגיוניים- הוא לא יקלוטטטט
ודבר אחרון חביב, שגם עליו אני חוזר: דעותיך ואמונותיך לא מעניינות אותי. מצידי תחשוב שהעולם שטוח. הועלתי בטובי לנסות להסביר לך, אבל אתה בכלל לא מנסה לפתוח את הראש ורק לנסות להבין את מה שאני אומר
הפריק, שאם לא היה אדם רגוע, הוא היה העצבני באדם

Governor

New member
`המדיום יודע איפה האותיות, אבל יותר

מזה, הוא יודע את המשמעות שלהן כי, הרי, לכל אות יש משמעות...הרוח משתמשת במשמעות שהמדיום יודע, כדי להעביר את המסר לכל המשתתפים זה נורא נורא פשוט` מילא המדיום מכיר על פה את הלוח, אולם מה פרוש `משמעות של אות`? מה, למשל, המשמעות של Q? של X? מה אומר המדיום כאשר נדמה לו שהרוח רמז לו `Q`? האם המדיום אומר את ה`משמעות` של Q או שצריך לצרף את האות Q לאותיות נוספות אשר תצטרפנה למשפטי מסר? `המדיום לא יידע את המשמעות של כל האות, כי הוא לא יודע את מיקומן. וכך, הרוח לא תוכל להשתמש בידע של המדיום כדי לתקשר עם משתתפי הסיאנס` שוב, מה פרוש `משמעות של כל האות`? הצג לי דוגמא מפורטת למסר אטום, או לא אטום, האם אתה אומר לנו שאין לנו, הספקנים, דרך לדעת האם המדיום בודה מלבו או לא? נניח שאני חושד באחיזה עינים. אין יופרכו חשדותי. להאמין - איני מאמין. אם אכן אין בקרות לסיאנס, מדוע לא להצהיר על זה בגלוי ולומר שההשתתפות של ספקן בסיאנס אינה רצויה, או חסרת תועלת? `הועלתי בטובי לנסות להסביר לך, אבל אתה בכלל לא מנסה לפתוח את הראש ורק לנסות להבין את מה שאני אומר` אני דווקא משתדל. רק הסבר מה פרוש `משמעות של אות`, ומה ההבדל בינה לבין `משמעות של כל האות`. ספק נא קשור לאתר אינטרנט המסביר את אפן התקשור אפשר שאני הילד הקטן הצופה במצעד החגיגי של המלך עטוי המחלצות שתפרו החיטים הנוכלים, והיחיד שצועק `אבל, המלך עירום` לשם הדגמה, הנה תוצאות חפוש Google על מספר ארגומנטי חפוש: seance הנ"ל יחד עם meaning of a letter הנ"ל יחד עם meaning of letters מדוע אין תוצאות לחפוש הנ"ל יחד עם meaning of letters? 19876818 20127866 28439250291

Governor

New member
טעות לעולם חוזרת:

במקום `נניח שאני חושד באחיזה עינים. אין יופרכו חשדותי. להאמין - איני מאמין` צריך להיות `נניח שאני חושד באחיזת עינים. איך יופרכו חשדותי? להאמין - איני מאמין`

Governor

New member
עקר שכחתי, בענין הצעתך לשיחה פרטית

ב- ICQ, או במסרים אישיים: אין מקום לשיחה פרטית בענין הנדון פומבית בפורום. שיחה פרטית נועדה ל....שיחה פרטית

I am a freak

New member
וזה נוגד את מה שאמרתי../images/Emo35.gif

תשמע, בנאדם, אתה פשוט לא מובן
תמיד יש את האפשרות שאני הוא העילג כאן, אבל, עד עכשיו הצלחתי להבין את כולם. בלעע.

Governor

New member
freak ידידי, הסברך על תפקיד המדיום,

איך נאמר, חסר תימוכין לכאורה. הנה חפש זאת: Sliding from one letter to the next, the planchette spells out its answer וכאן: As the table passes over the board, a transparent window and pointer in the top indicates each letter of a message as it is received הרשם הוא שהמגע המשותף של אצבעות המשתתפים (עדיף לא יותר משלשה) ב- planchette (מצביע דמוי מפרט גיטרה) מצביע על אותיות שעל הלוח ברצף והן מצטרפות למסר. אין שום אזכור של `המשמעות של האות`. אין שום אזכור של `הרוח משתמשת במשמעות שהמדיום יודע, כדי להעביר את המסר לכל המשתתפים` יש הצבעה על אותיות ברצף היוצרת מסר. ידי המשתתפים `מופעלות` ע"י ה`רוח`. משמע, הידים הן רק cursor, וניתן לכסות את עיני המשתתפים, ולהשתמש בלוח בעל layout אחר, היינו, ניתן להפעיל את הבקרות שהצעתי. הבא נא לי סמוכין לטענותיך. 19876818 20127967 28439250295

Governor

New member
`מעניין על מה תדברו ואיך Governor

יושפל עד עפר` תינוקי, אתה הולך להתפדח עד דכא `יש עולם הבא` אין עולם הבא `ויש דבר כזה סיאנס אנשים עשו את זה` יש סיאנס לכאורה, אלא שבהעדר בקרות, לא ניתן לקבוע האם המדיום בדה את המסר או לא. `גם דוד שלי עשה את הדבר הזה שנקרא סיאנס וסיפר לי שקרו דברים בחדר הכוס כמעט היתפוצצה הדלת נטרקה` דוד שלך יכול לספר מעשיות, כפוף ליכלת הבטוי שלו `אשמח ההעתק של השיחה בינכם` ההתכתבות בינינו היא עליך, ולא היית רוצה לראות אותה... 19876818 20094616 28439250283

טוב! דיי! ../images/Emo26.gif !!!

מה נסגר פה?!?!? אתה לא מאמין! תהנה! אבל דיי!!!! שוש... חחח לפחות אמא שלך מתקרבת למחשב.. אמא שלי שונאת אותו =\ בכל מקרה אנשים!!! דיי! הבנאדם לא מאמין ברוחות ובעולם הבא..! בעיה שלו!!! ודרך אגב... דיי לרשום 'רוח' זה מציק! טוב... רק באתי להגיד... שזה ויכוח שלא יצא ממנו כלום .. כי את הבנאדם הזה אי אפשר לשכנע.. גם אם אני יספר לך שעשיתי תיקשור מבוקר עם לוח אותיות אקראי.. ועייני המדיום היו מכוסות... אתה תמצא דרך להגיד שזה לא נכון... אולי הבד שכיסינו איתו היה שקוף.. או... לא מכירה ת'ראש שלך... בכל מקרה... אתה אומר לא קיים.. אנחנו אומרים כן קיים! אין פה צודק לא צודק.. אבל יש פה חכם ולא חכם! ובלי לפגוע באף אחד! אבל בנתיים אף אחד מאיתנו לא היה החכם בסיפור.. תסגרו את העניין הזה שלא יאמין.. כמו שאמרתי.. בעיה שלו! וזהו! יום טוב לכולם!

Governor

New member
`גם אם אני יספר לך שעשיתי תיקשור

מבוקר עם לוח אותיות אקראי...ועייני המדיום היו מכוסות` מה פרוש `גם אם`? האם עשית סיאנס באפן מבוקר זה, או לא? לא עשית. נכון? מדוע כל `חוקרי` התקשורת הספיריטואלית כאן הם בגיל חטיבת ביניים, ולכל אחד כבר ארעו נסים ונפלאות גלויים שאינם מתועדים אפילו בספרות ה`מקצועית` של תחום `מחקר` מרתק זה? 19876818 20114610 2843925028C

../images/Emo26.gif !

לא עשיתי! ואני לא יעשה! אני לא מאלה שעושים סיאנסים....אני מקבלת את העולם הבא כדבר הגיוני ומתקבל על הדעת.. וזהו! קיים! הוא שם! להתחיל "להציק" לנשמות ולרוחות.. לא בראש שלי... לפחות לא עכשיו.. בכל מקרה.... "מדוע כל `חוקרי` התקשורת הספיריטואלית כאן הם בגיל חטיבת ביניים, ולכל אחד כבר ארעו נסים ונפלאות גלויים שאינם מתועדים אפילו בספרות ה`מקצועית` של תחום `מחקר` מרתק זה?" מה משנה הגיל!?!? הרי אתה שם לב שהם מבינים בנושא.. הרבה יותר ממני והרבה יותר ממך! אז.. אל תשפוט אותם על פי הגיל.. קח את שוש למשל.. הוא יותר קטן ממני.. וממך! ובכל זאת.. בנושא הזה... הוא מעל שנינו... אז.. אין קשר לגיל.. יש קשר רק לרמת ההתעניינות בנושא.. וכמה זמן זה נשמך! תודה ולהתראות!!! יום טוב לכולם

Governor

New member
כל אדם עם כשורי נובליסט יכול לספר

ספורים. `....אני מקבלת את העולם הבא כדבר הגיוני ומתקבל על הדעת.. וזהו! קיים! הוא שם!` שימי לב. טענת שאת `יודעת` ולא השתמשת במלה `מאמינה`. איך את `יודעת`? `הרי אתה שם לב שהם מבינים בנושא.. הרבה יותר ממני והרבה יותר ממך!` לא. אין שום בעיה להבחין שכולם מספרים מעשיות...

יודעת..פורסמו פה מאמרים בנושא אבל..

כמה וכמה אנשים שחוו מוות קליני.. שאני מנחשת שאתה יודע מה זה ... חלק מהם "חזרו לחיים"... וזה במרכאות.. כי הם לא באמת היו מתים.. בכל מקרה... כמעט כולם סיפרו את אותו הדבר... על העולם הבא... אני לא חושבת שכולם יכלו להמציא את אותו סיפור.. או לתאם גירסאות.. עם אנשים שהם לא מכירים... בכל מקרה... רשמתי מתקבל על הדעת... זאת אומרת .. שאני מאמינה שהוא קיים.. אבל שיהיה....בכל זאת..."לא. אין שום בעיה להבחין שכולם מספרים מעשיות..." רואה שאתה לא מאמין בשום דבר ובאף אחד? לדעתך כולם משקרים ולא משנה מה! זאת דרך חיים גרועה! אתה אפילו לא מנסה לפתוח את הראש כדי לקבל את זה... אני לא יודעת אם אתה מאלה שמאמינים באלוהים... ונגיד וכן.. למה לא מבקשים הוכחות לזה שהוא קיים? הרי גם אותו אתה לא רואה לא שומע לא מרגיש בדיוק כמו רוחות.. אז למה הוא קיים והן לא?

Governor

New member
`כמה וכמה אנשים שחוו מוות קליני`

האם מישהו מבאי פורום זה? `חלק מהם "חזרו לחיים"... וזה במרכאות.. כי הם לא באמת היו מתים` הם היו ב- traumatic shock, אולם לא מתו ושבו מ`שם` `כמעט כולם סיפרו את אותו הדבר... על העולם הבא... אני לא חושבת שכולם יכלו להמציא את אותו סיפור` לא. לספוריהם היו אלמנטים דומים ואלמנטים שונים. נוצרים ראו את ישו, נוצריות ראו את מארי, מוסלמים את מוחמד, מוסלמיות את פאטימה. הם גם ראו עצמם נכנסים למנהרה בקצה אור. איך תסבירי שכל אחד ראה את הדמויות החשובות של אמונתו? התשובה ברורה. כולנו בני-אדם. המוח של כולנו הוא מוח של בני-אדם. המוח של כולם מגיב באפן דומה על מצוקת חמצן מוחי, לכן אלמנטים רבים בחזיון דומים, אולם אחרים הם מוטי-תרבות או אמונה. ואגב, לתחושת חווית הכמעט-מות (Near-Death Experience, או NDE) מתלוה בהרבה מקרים תחושת `יציאה מן הגוף ורחוף מעליו` (Out-of-Body Experience, או OBE), וראי זה פלא. נמצא המרכז המוחי שאחראי לתחושה זו, Right Angular Gyrus, וגרוי חשמלי שלו יוצר במטופל תחושת יציאה מן הגוף ורחוף מעליו. http://www.cbsnews.com/stories/2002/09/19/health/main522488.shtml http://abcnews.go.com/sections/scitech/DailyNews/outofbody020919.html http://www.abc.net.au/science/news/health/HealthRepublish_680326.htm 19876818 20166686 28439250296

../images/Emo26.gif

לא חשבתי על זה.. אבל במקרה הזה באמת אתה צודק.. כל אחד ראה את הדמות החשובה באמונה שלו... *נקודה למחשבה..* אוקיי באמת אין לי תשובה לדבר הזה.....אבל לא ענית לי על השאלה השנייה שלי... למה אלה שמאמינים באלוהים לא מבקשים הוכחות לקיומו?.. למה זה חייב להיות עובדה? הוא קיים! תאמינו!.. עכשיו אני מציבה לך אתגר... תוכיח לי שאלוהים קיים... תן לי תאוריה שלך לקיומו.. אני יתן תיאוריה שלי.. לאי קיומו... יום טוב לכולם!

Governor

New member
`כל אחד ראה את הדמות החשובה באמונה

שלו` ומדוע לא הגבת על המידע שספקתי בענין OBE? OBE, ובמיוחד NDE, שהן לא יותר מתופעות נוירופסיכואלקטרוכימיות, מלהיבות את המאמינים הפאגאניים (ראי הגדרה למטה), בראותם בהן ראיה לקיום נשמה `למה אלה שמאמינים באלוהים לא מבקשים הוכחות לקיומו?` האמונה באה במגוון רמות, תלוי באיכות המאמין. המאמין המשכיל יודע שלא תימצא הוכחה לקיום אלהים, או לאמיתות התורה, אולם אינו מוטרד מכך, שכן, Absence of Evidence is not necessarily evidence for absence, ובשפה תלמודית, `לא ראינו - אינה ראיה`, היינו העדר ממצאים אינו שולל קיום, אינו מוכיח שלא קים. הוא יהיה מוטרד רק מממצא אשר יכול ממש לשלול. הוא יודע כי אילו היתה הוכחה - לא היה לו צרך באמונה המאמין הפרימיטיבי, הפאגאן, אשר רק במקרה הגיע ליהדות, אולם יכול היה באותה מדה להתפש לאמונה אחרת, מחפש הוכחות. לשווא. אלה המגוחכים שבמאמינים. שנים מהם הגיעו לכאן וכתבו כאן בנסיון להוכיח לי שסיאנסים פרושם קיום נשמה, וכפעל יוצא - קיום עולם הבא וחיי נצח לרוח, שהם אלמנט חשוב בשכר אשר ישולם למאמינים. שנים אלה הם מלך החיות2, ו- intelligence IQ150. השני הרבה להתבטא כאן. קראי את הודעותיו והתרשמי מאישיותו. `למה זה חייב להיות עובדה? הוא קיים! תאמינו!` כן, אין ברירה אלא להאמין. הוכחה, לא תמצא לעולם `עכשיו אני מציבה לך אתגר... תוכיח לי שאלוהים קיים... תן לי תאוריה שלך לקיומו` איני סבור כי קים אלהים ולכן לא כדאי לך להטיל עלי להוכיח קיומו. אלהים הוא יציר מחשבה של האדם. התבוננות בוחנת בעולם סביבנו אינה מביאה למסקנה שקים משהו מעין זה. בפתיל אחר הסברתי מהו Kirlian Photography, כאשר ראיתי כי המיסטיקנים כאן מתחילים בספקולציות גרנדיוזיות. ככלל, ניתן לציין באפוק מסוים כי הכותבים כאן אינם בעלי השכלה מוגזמת, או ספקנים מדי, או נחנו בכשרי חשיבה בקורתית מופרזים... 19876818 20198055 2843925029B

חתולה עזבי הוא יותר מסטול ממך

והוא חסר תקנה שום דבר לא יגרום לו להאמין באלוקים אני חושב שרק אחרי שהוא ימות מוות קליני ויעשה סיאנס והנשמה שלו תיתגלגל והוא יזכור את עצמו מגילגול הקודם רק אחרי כל זה הוא יבין שיש אלוקים

Governor

New member
ignorance IG150 ידידי, קיימות שיטות

יעילות יותר לקרור הפנים מאשר נפנוף שפתים עקר זה... קיום אלהים לא הוכח, וסביר שהוא אך הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית בין אזני המאמינים מוות קליני אינו מוות, והחזיונות בו הם אך פרי מצוקת חמצן מוחית ראינו שאין בקרות לסיאנס, ולכן מכל בחינה מעשית הם יכולים להיות בדיה של אחד המשתתפים ראינו שאין הוכחות לגלגול נשמות, וקים הסבר פשוט לספורי ילדים דרוזים ומדוע אתה כורך הכל יחד? הרי פסח עוד רחוק (מצוות `כורך`) לו גם נניח, לצרך הויכוח הזה בלבד, ובשום אפן לא מחוצה לו, כי נשמות דרוזיות מתגלגלות (כאמור, אין לכך הוכחה) - מי אומר שליהודים יש נשמות וגם הן נוהגות כך? 19876818 20229144 2843925029E

ehudt

New member
מצטער, לא קראתי את כל השרשור

אבל חשבתם לנסות בתור בקרה ששני מדיומים יתקשרו בו זמנית עם אותה "רוח" ואז יראו אם הם מקבלים תשובות זהות באותו זמן או לא

למעלה