מי כאן יצאה מהארון?

plus

New member
אח הארון הארון הזה

מי בכלל המציא לקרוא לזה ארון?!?!? לדעתי צריך לשנות את זה... אממממ... טוב אז.. אני יצאתי מהארמון אבל חלקית.. כל החברות יודעות חוץ מאחת שאין לה מושג (אח, התמימות... התמימות..). המשפחה גם לא יודעת, לא נראה לי זמן טוב לצאת מהחרמון כרגע, צריך למצוא עיתוי טוב וזה לא הגיע. האמת, אני מאמינה שאני ארצה ואצא מהקלון... סתאאאאאאאם, מהסלון רק אחרי שאני אהיה עם מישהי הרבה זמן וזו תהיה מערכת יחסים של ממש, עם צורך להכיר והכל (הרי כמה זמן אפשר להשאר בסלון בתכלס, אה? יש עוד חדרים בבית לנסות...
). בכל אופן, זה קשה בהחלט כל הקטע הזה, שונאת בעיקר את השקרים הלבנים האלה שבדרך אבל אין מה לעשות, כשאי אפשר לצאת משריון אז אין ברירה. בקיצורררררררררר זה מה יש ועם זה ננצח... ונאהב גם. בעיקר. כל הכבוד לך מנלטארמה וגם לשאר, אני שמחה בשביל כל אחת ואחת מכן, בעיקר עם אלה שהחברה קיבלה אותן כמו שהן, מחוצה לו.. ל...חדרון או משהו כזה!
לירון

../images/Emo34.gif ../images/Emo90.gif ../images/Emo13.gif

יש לך מזל, מנלטארמה :) אימא שלי חטפה שבץ
היא עדיין מאמינה שזה גיל ההתבגרות, oh well העיקר שסיפרתי זה טוב להרגיש חופשייה, למרות שמידה מסויימת המתח בבית חוגג
לדעתי כולם יודעים עלי, לכל החברות סיפרתי אבל לאלה שלא..... טוב נו, הם ניחשו מזמןןןןן
אז זהו, בקיצר, אני שמחה בשבילך :)) אגב, בקאסטרו יש חגורה עם כל הצבעים של הדגל
עם שחור קטן באמצע שמקלקל, אבל.... נחיה

dark star

New member
הארון כבר קטן עליי ../images/Emo70.gif

מלוא האיחולים לקראת יציאתך מהארון, ודרך אגב בלי לפגוע באף אחת,למה אתן מפחדות ומתביישות כ´´כ?!, אישה שאוהבת אישה זה הדבר הכי מקסים בעולם, (טוב אני לא צריכה לספר לכן את זה..)לכן בנות אל תתביישו לצאת מהארון או מהמגירה.... באהבה ותמיכה
DARK STAR

למעלה