מי כאן יצאה מהארון?

מי כאן יצאה מהארון?

אני יצאתי שלשום, אחרי שלוש שנים (!) שחשבתי שאמא שלי היא שיא ההומופוביה, ושהייתי בטוחה שאני לעולם לא אספר לה. אם לאמר את האמת, זה נראה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מפחיד ממה שזה באמת. באמת. אז מי כאן עדיין בארון?

מנלטארמה .... ../images/Emo9.gif

קודם כל נעים מאוד להכיר... זה נחמד מאוד שהיה לך את האומץ.... נו אז איך זה מחוץ לארון?
אני דיי עמוק בפנים... רק אחותי ושתי חברות יודעות... דרך אגב בת כמה את
בה ביי בנתיים
טיטול לא נקי

היי טיטול

תאמיני לי, אם אמא שלי, שיא ההומופוביה, קבלה את זה, כל אחד יקבל את זה. זה הרבה פחות מפחיד ממה שזה נראה, באחריות. ואני בת 17, ואת?

היי שוב מנלטארמה.... ../images/Emo95.gif

אוףףףף היית חייבת להשתמש בשם כזה ארוך ?
את חייבת לסגור איתי על קיצור..... אני בת 18... בה ביי בנתיים... טיטול
.

מנלטארמה

אני יצאתי לפני חודשיים או שלושה... כולם יודעים עלי עכשיו אמא אבא משפחה כולה כל בן אדם אפילו שלא מכיר אותי אישית אלא רק בשם או אפילו כאלה שבכלל לא יודעת את השם שלי ומכירים אותי רק במראה כולם יודעים שאני לסבית... הרגשה נהדרת!

בוביט

New member
מנלטארמה

מעודד לשמוע.... לי נראה יותר נוח בתוך הארון.... בנתיים. לפי דעתי .. יש צדדים טובים לזה ויש שלא ממש. טוב לשמוע שאמא שלך קיבלה את זה
למרות שחשבת אחרת.

Bar :)

New member
נסיכה...

אני חולהההההה עלייךךךךך.... אמממ.. את ניראת לסבית?. ממש לא.. את חמודה.. ויפה.. ומוכשרת.. בקיצור מושלמת!!! אוהבתתתתתתתתתתתתתתתת בר!!!!!!

אני עדיין בארון ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

מדיי פעם אחותי נותנת לי לצאת החוצה ממנו למחשב וכל בוקר לבי"ס אבל בדר"כ אני בארון אבל זה לא כל כך גרוע כי זה הארון מצעים ונוח שם עם כל השמיכות אז סבבה לי ואני לא רוצה לצאת ממנו עכשיו.. מי יודע אולי אפילו יום אחד מישהי תצטרף אליי לשם..

../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif למען האמת ......

אני משקשקת מפחד.... איך הם יגיבו ההורים שלי פרמיטביים רצח .. בגלל זה עברתי לגור בדירה לבד... אני בת 21 ומאוד מפחדת לספר !!!! איך איך אפשר ? איך לפנות ? מה להגיד? איך הייתה התגובה ספרי ספרי ספרי לי בבקשה ונסיכונת לא ידעתי שגם את יצאת מהארון מאמי..

שיו שיו

כן גם אני יצאתי... אני יכולה להגיד לך איך זה היה... אני והיא רבנו ואז איכשהו היא אמרה לי "אני אוהבת אותך ואני מוכנה לעזור לך בכל מצב" אז אני בשיא הספונטניות יושבת עם אמא שלי באוטו ואומרת לה בתקווה שלא תעשה תאונה.. "בכל מצב אמא? גם תקבלי אותי בכל מצב?" אמא שלי:"כן" "אוקיי אמא יש לי בת זוג!!!" זהו הוצאתי את זה נשמתי לרווחה צבטתי את עצמי לודא שאני חייה מסתכלת החוצה לראות אם היא לא עשתה תאונה בלי ששמתי לב כי הייתי שקועה כל כך במחשבות של מה היא תחשוב ואז היא אומרת "מה זאת אומרת?" אני:"בת זוג.. כמו שלך יש בן זוג לי יש בת זוג מה לא מובן?" אמא שלי בלי שום קשר והכי לא במקום:" מה את שוכבת איתה?!" "הממ.. אמא זה לא במקום!!! מה קשור עכשיו בכלל?!" "טוב ... אני אמרתי לך שאני אוהבת אותך וקבלת אותך בכל מצב... יקח לי זמן לעכל את זה... אבל אני יעכל עם הזמן" ואז היא סיפרה את זה לאבא שלי ולאח שלי ואני סיפרתי לכל החברים וכולם קיבלו את זה ואני עדיין חייהההה אוהבת אותך טיטולוש דניאל

היי נסיכה מתוקה..... ../images/Emo95.gif

אני פשוט מתה עלייך ... את הכי הכי ח מ ו ד ה בעולםםםםםםםםםםםםםם
אני שולחת לך המון
והרבה הרבה
. תמיד כאן בשבילך.. טיטול לא נקי

טיטולוש

יאאא קיבלתי ממך
ו-
אני
(מסמיקה) בכל מקרה אני כל כך רוצה שתהיי מאושרת באמת אני נישבעת לך אני אתן הכל מעצמי כדי שתהיי מאושרת כי כל כך לא מגיע לך להיות
אני רוצה לראות חיוך שלך אחד כזה--->
יפה כזה נו? טוב אני תמיד תמיד פה בשבילך אבל ת-מ-י-ד לא משנה מה יהיה
דניאל

נסיכה...אני מתעקשת ש.... ../images/Emo8.gif

את הילדה הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכיהכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי.... טוב דיי
מ-ת-ו-ק-ה שאני מכירה ולא יעזור לך כלום...
בגלל שאת אוהבת את זה מאוד קבלי עוד
גם עם ה מ ו ן
שלך. טיטול לא נקי

התגובה?

אמרתי לה: "אמא, אני הגעתי היום עם הפסיכולוג שלי למסקנה שאת תאהבי אותי לא משנה מה אני אגיד לך על עצמי" וזה כל כך הבהיל אותה, שהתגובה שלה היתה: "זה הכל?"

למעלה