בגלגולו הקודם של הפורום, הייתה פה מישהי שעלתה על המעללים של הבעל שלה.
היא עשתה עבודת בילוש מעולה.
חדרה למסרים הפרטיים, מיילים, טלפון וחשפה את כל הנשים שהוא היה איתן בקשר אחת אחת. היא הגיעה לבעלים שלהן עם כל המידע 7-9 נשים מפה. את הנדידה הגדולה החוצה מהפורום אפשר לרשום לחובתה.
לגבי עבודת הבילוש, היא חשפה את כל הפרטים של אותם נשים כולל מידע רפואי חסוי.
אחת הנשים שהיא חשפה ופעילה פה מאד הייתה מאומתת HIV. @דקל נור* אפרופו להתעסק עם בוגדות מקצועיות.
אוי ואבוי היה לה איידס? אימאלה מעניין מה קורה איתה כיום עם הנבגדת והנשאית?
אני חוויתי דחיות על ימין ועל שמאלבגלגולו הקודם של הפורום, הייתה פה מישהי שעלתה על המעללים של הבעל שלה.
חדרה למסרים הפרטיים, מיילים, טלפון וחשפה את כל הנשים שהוא היה איתן בקשר אחת אחת. היא הגיעה לבעלים שלהן עם כל המידע 7-9 נשים מפה. את הנדידה הגדולה החוצה מהפורום אפשר לרשום לחובתה.
אחת הנשים שהיא חשפה ופעילה פה מאד הייתה מאומתת HIV. @דקל נור* אפרופו להתעסק עם בוגדות מקצועיות.
אחי אתה צריך לקבל שיעורים פרטיים מהבעל התימני של "נבגדת", אין אחת מנשות הפורום שהוא לא דגם.אני חוויתי דחיות על ימין ועל שמאלאפ'חת לא רוצה שמנמוך מתבכיין
אחי אתה צריך לקבל שיעורים פרטיים מהבעל התימני של "נבגדת", אין אחת מנשות הפורום שהוא לא דגם.
הסיפור אפרופו הסתיים בכך שהם התגרשו.
נבגדת עזבה את הבית, השאירה את התימני עם הילדים, עשתה דיאטה והלכה להשלים חוסרים בשוק הבשר.
אבל אתה נחמד מאוד, לפי הפורום. לענ"ד, וסלח לי של השטחיות הניו-אייג'ית שלי: זה בגללך ולא בגללן. אתה מראש מניח שלא רוצות אותך בגלל שאתה X+Y. אבל אם תחליט שאתה יפה, חתיך, מושך ותפסיק לראות בעצמך שמנמוך בכיין, נדמה לי שגם נשים תשננה יחסן כלפיך.אני חוויתי דחיות על ימין ועל שמאלאפ'חת לא רוצה שמנמוך מתבכיין
הם עוד לא ניסו.מי קבע ששמנמן ונמוך לא יודע את העבודה במיטה.אני חוויתי דחיות על ימין ועל שמאלאפ'חת לא רוצה שמנמוך מתבכיין
ואף אחת לא תבעה אותה בבית משפט והוציאה ממנה מליונים?בגלגולו הקודם של הפורום, הייתה פה מישהי שעלתה על המעללים של הבעל שלה.
למה שתתבע אותה? באיזו עילה? על זה שהיא בגדה בה עם בעלה?ואף אחת לא תבעה אותה בבית משפט והוציאה ממנה מליונים?
על חדירה לתחום הפרט, חשיפת מידע סודי... בוודאי אפשר להוציא ממנה מליונים רק על זה.למה שתתבע אותה? באיזו עילה? על זה שהיא בגדה בה עם בעלה?
אותן נשים שהיא חשפה היו עסוקות יותר בלנסות להציל את הנישואים שלהן,
או בגירושים שנפלו עליהן כרעם ביום בהיר.
רובן אפרופו התגרשו אחרי שכל המעללים שלהן נחשפו (אני מדבר על קשרים עם עשרות גברים).
איך אומרים - בהצלחה עם זה.על חדירה לתחום הפרט, חשיפת מידע סודי... בוודאי אפשר להוציא ממנה מליונים רק על זה.
אז אנחנו פה כאילו אחרי המבול...למה שתתבע אותה? באיזו עילה? על זה שהיא בגדה בה עם בעלה?
אותן נשים שהיא חשפה היו עסוקות יותר בלנסות להציל את הנישואים שלהן,
או בגירושים שנפלו עליהן כרעם ביום בהיר.
רובן אפרופו התגרשו אחרי שכל המעללים שלהן נחשפו (אני מדבר על קשרים עם עשרות גברים).
בגלגולו הקודם של הפורום, הייתה פה מישהי שעלתה על המעללים של הבעל שלה.
גם אני לא התגרשתי, ובכל זאת עדיין לא הגעתי לבאר שבע...סיפרתי לך כבר דודה שלי בעחה נעלם לה לחודש בהיותה נשואה צעירה פלוס 3 , כולם אמרו לה להתגרש , החליטה להשאר והיום הם מליונרים בבאר שבע עם עסק מצליח והיא המנהלת חשבונות , מה היה קורה אם היא הייתה מתגרשת שאלה טובה.
איך בעצם זה הדהד בפורום, כל הפרשה. מישהו כתב על זה? אם אדפדף אחורה אמצא משהו?בגלגולו הקודם של הפורום, הייתה פה מישהי שעלתה על המעללים של הבעל שלה.
אהבתי לדבר איתה אישה טובה שנפלה על חולה מין, אני פנוי ולא מנהל כאלו קשרים כמו שהגרוש שלה , בזבז הרבה כסף על מנוש קסום..איך בעצם זה הדהד בפורום, כל הפרשה. מישהו כתב על זה? אם אדפדף אחורה אמצא משהו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.