מי כאן חווה

נ

נווהשאנן

Guest
אהבתי לדבר איתה אישה טובה שנפלה על חולה מין, אני פנוי ולא מנהל כאלו קשרים כמו שהגרוש שלה , בזבז הרבה כסף על מנוש קסום..
אהבת לשבר איתה?! בעיני מה שעשתה חמור לא פחות. בשביל מה עברה אחת רחת ופירקה משפחות?

Yakir4179

Well-known member
אהבת לשבר איתה?! בעיני מה שעשתה חמור לא פחות. בשביל מה עברה אחת רחת ופירקה משפחות?
אתה לא יודע מה נקמנות של האישה הנבגדת? שיגידו תודה אם הן היו נופלות לידיים שלה היה משיכת שיער בחוזקה, המאהבות מכרו אותו בלי מלח והיו מוכנות גם להעיד נגדו, זה שאולי חלק מהבעלים הנבגדים לא פירק את המשפחה זה בחירה שלו, לי נראה שהבעלים הרגישו ועצמו עין..

Yakir4179

Well-known member
אתה לא יודע מה נקמנות של האישה הנבגדת? שיגידו תודה אם הן היו נופלות לידיים שלה היה משיכת שיער בחוזקה, המאהבות מכרו אותו בלי מלח והיו מוכנות גם להעיד נגדו, זה שאולי חלק מהבעלים הנבגדים לא פירק את המשפחה זה בחירה שלו, לי נראה שהבעלים הרגישו ועצמו עין..
שאתה ברומן אסור אז אתה לוקח בחשבון שזה יפגע בך , עדיף כמה מפגשים עד ששבעים ולהעלם לגמרי

alongrin100

Well-known member
אחי אלו הם הסיכונים של התחביב ואתה צריך לקחת אותם בחשבון.
אם הבגידה תיחשף, סביר שזה יגיע אליך הבייתה.

לכן הוספתי את התוספת שלי למדריך לבוגד.

ולגבי אותה אשה.
תתפלא, אבל מה שהיא עשתה מקובל בעיני.

אתה לא יכול להאשים אשה שכל עולמה והחיים שהיא חשבה שהיו לה חרבו ביום בהיר אחד, שהיא נפגעה ורצתה לבוא חשבון עם אלו שהיו מעורבות בעניין.

מי שבוגד, שיאשים את עצמו ורק את עצמו בכל הרע שהביא עליו.

למעלה