מי ירה ברוק המתקדם 2

אנחנו ירינו

מה קרה? פתאום כל המדינה זה רוק מתקדם? הופעות, ספר, ערבי ווידאו, טלוויזיה, עיתונים? תזכרו מי ירה ראשון. ולהלן החדשות: 1. שימו לב!!! הכרטיסים לערב ההשקה "רוק מתקדם" + "מופע פינק פלויד" הולכים ואוזלים בקצב רצחני. כמעט כל האגף המרכזי של האולם כבר נמכר, ונשארו כרטיסים בודדים באינטרנט ובקסטל. האגפים הצדדיים והיציע עדיין פנויים. אז מי שחושב להגיע לערב הזה (עוד 3 שבועות מהיום, 22.2.05) שיזדרז ויזמין כרטיסים, ולא יחכה לרגע האחרון. 2. לרגל המופע המוזכר לעיל, להקת "מג`נטיק" תתארח בתוכנית הבוקר של אברי גלעד בערוץ 10 בתאריך 17.2.05 ותבצע "פינק פלויד". תכינו את מכשירי הווידאו ואת הקלטות. אגב, לצורך ביצוע היצירה "הדים", הצטרף להרכב קלידן נוסף, ערן טייכר, והלהקה תופיע ב"צוותא" בהרכב מורחב של שבעה נגנים. 3. הלהקה הגדולה "בלוז ראש פינה", חברים וותיקים מימי הקומונה ההיפית, תקיים הופעה חד פעמית במועדון "קמלוט" תל-אביב ביום ה` 3.2.05 שעה 22.00. בהרכב הגיטריסט הענק איתי אלוהב והבסיסט האגדי אלי טרגן, ביחד עם הזמר גרשון מנליקוב, הזמרת סוניה ג`ייקוב והמתופף אורן רביב. מי שיש לו שכל, שלא יחמיץ. 4. ונסיים בלהקת "שליחי הבלוז". יום שישי, 4.2.05 שעה 22.00 במועדון "קלאב הד", פרץ 3 ת"א, השליחים ישחזרו את ההופעה המדהימה של "ג`ים מוריסון והדלתות" שהשכיבה את כולם על הריצפה ב"צוותא" לפני חודש וחצי. מי שלא ראה את זה, יש לו עכשיו הזדמנות. מי אמר שירו כאן ברוק?

RamiSun

New member
לדעתי.....

אף אחד לא יפתור את החידון הזה, הוא קשה מידי...אז צריך לתת את הכרטיס למי שהיה הכי קרוב.

דעתנו

שאנחנו מוכנים לעזור לאדון רודס לפתור את שתי הלהקות הקשות "זבוב" (עם "התסרוקות האלה") ו"כדור שלג", ומאידך האדון רודס יצטרך להתאמץ עוד קצת ולעשות סדר בבלגן של שאר שמונה הלהקות. זאת לא חוכמה ללכת ל"מומה" ולהעתיק משם באופן סיטוני עשרות שמות של כל מי שהיה פעם בלהקות האלה, ואגב גם שם יש שמות לא נכונים או שחסרים (לצערי גם קוטנר לא יודע את הכל). אז ככה: לגבי "מג'נטיק" ו"שליחי הבלוז" שהן להקות עכשוויות, לא בעיה לסדר אותם לפי שמות מימין לשמאל (ואם את זה רודס לא יודע אז מגיע לו לקבל גיטרה חשמלית בראש ולא כרטיס). יש שלוש להקות שניתן לראות בצורה מסודרת באתר של ברייטמן. "פיאמנטה" ו"גן עדן" זאת לא בעיה מי יודע מה, ו"הבמה החשמלית" זה זועק לשמיים. ואם האדון רודס יעשה את העבודה כמו שצריך ויפתור סוף סוף את החידון אחרי כל העזרה והרמזים שהוא קיבל, אז הוא לא יקבל סתם כרטיס, אלא שאנחנו נתקע אותו בשורה הראשונה של האולם השמורה ל-V.I.P וגם על יד אורי ברייטמן ומול הגיטרה החשמלית של צ'לי סיגלסקי. אז יאללה רודס, מה אתה רוצה מהחיים שלנו? ברייטמן מאחריך, רמי מאחריך וכל משפחת "מועדון הרוק הישראלי" מאחריך. תעשה כבר משהו. להקת "זבוב" מימין לשמאל: אייל רביב (קלידים ובס), נטע ויסמן (גיטרה חשמלית), רמי פורטיס, אברי רוזנטל (גיטרה חשמלית). הערה: חסר בתמונה יוסי "יד הברזל" בוזין (תופים) שלא קם בזמן לצילומים. להקת "כדור שלג" מימין לשמאל: דני אדלר (גיטרה חשמלית), דייוויד גרייבס (יושב-בס), ערן גפני (מעל גרייבס-תופים), מירן אפשטיין (סקסופון), רוני אפשטיין (קלידים). הערה: המתופף קובי בלטר שאינו מופיע בתמונה החליף בתקופה מסויימת את ערן גפני. עוד הערה: חברי הלהקה הזו הם היום רופאים, עורכי דין ואחד מרצה באוניברסיטה. רוצים איחוד? זה אפשרי. אגב, האדון רודס לא חייב לציין את כלי הנגינה ליד השמות.

Rudess

New member
אדון רודס פה :)

תודה לרמי ולברייטמן על התמיכה, ולשאול על העזרה :) אני לא מתכונן להמשיך להתעסק בחידון הזה, מאחר ויש לי תקופת מבחנים עמוסה בלימודים, וזה קצת יותר חשוב לי מהחידון. אני אישית פתרתי את החידון, למרות ששאול מסרב להודות בכך. לא נראה לי ששום בן אדם אחר התייחס לחידון הזה. בכל מקרה אני עשיתי את שלי, אם תרצה להביא לי את הכרטיס או לא, זאת החלטה שלך כמובן. בכל מקרה, אני לא מתכוון להמשיך לנסות ולפענח את התמונות. לילה טוב.

Get Out

New member
באתי לחזק ../images/Emo45.gif

תמשיך לעשות אירועים מסוג אלו בסינמטק ת"א ובימי שישי ב - 24:00 הייתי עד עכשיו בספיישל : רולינג סטונס דורס ואהיה גם בזפלין וכל מה שאהיה בהמשך

Rudess

New member
צודק

צריך באמת להמשיך לעשות אירועים בימי שישי בערב, ככה גם חבר'ה צעירים שלומדים כל השבוע יכולים לבוא, וככה גם חיילים שיוצאים בסוף שבוע הביתה, יכולים לבלות ביום שישי בערב. מוצ"ש גם אופציה, אבל שישי בערב זה הכי טוב.

epitaph

New member
כמו שכבר כתבתי כאן בעבר...

אפשר לעשות את זה גם בימי חמישי, גם בגלל הדתיים, גם בגלל החיילים, האנשים שעובדים, הסטודנטים, ובשביל מי שגר רחוק. אנשים צריכים לצאת מהראש שרק בימי שישי ומוצ"ש אפשר להרים אירועים.

למעלה