מי ירה ברוק המתקדם 2

moshel

New member
מי ירה ברוק המתקדם 2

שלום לכולם בתאריך ה 11 מרץ 2005 (שישי, חצות): יתקיים מרתון פרוגרסיבי בסינמטק תל-אביב למעלה משלוש שעות של רוק מתקדם דיגיטלי על המסך הגדול. מבחר חסר-תקדים של כעשרים להקות ואמני רוק מתקדם: פינק פלויד, אמרסון לייק ופאלמר, ג`טרו טאל, ג`נטל ג`ייאנט, קינג קרימזון, קאמל, דרים ת`יאטר, ראש, מייק אולדפילד, רוג`ר ווטרס, קרווד אייר, ג`נסיס, אטמוספירה, מאגמה, ואן דר גראף, מריליון, יס ועוד ועוד. חלק מן החומרים לא הוקרנו מעולם בארץ וכולם בפורמט DVD ובאיכות מירבית של צליל ותמונה את המרתון המיוחד הזה יערכו שניים שהם מעמודי התווך של קהילת הפרוג בארץ אורי ברייטמן ואסף כרמלי. ובין הקטעים שיוקרנו יהיו כתוביות ומידע על הלהקות בעריכת מחשב מיוחדת לערב זה. מחיר הכרטיס למרתון זה הוא 40 שקלים בלבד ואתם יכולים להזמין כבר עכשו מקומות לערב מיוחד זה על ידי כניסה לאתר שלי www.progrock.co.il עוד פרטים על הערב בשבוע הקרוב שלכם MosheL

moshel

New member
אין לכם מה להגיד על זה?

אז כך: או שזה פשוט ערב מושלם ואין מילים לתאר את גודל השימחה שערב כזה מתקיים או שזה פשוט מחורבן וגם אין מילים לתאר את הסירחון:) אז תתחילו להגיב MosheL

cut2

New member
אפשר רק לומר

שחבל שאתה ממשיך למקם את הערבים הללו בימי שישי, באופן די קבוע...

RamiSun

New member
אפשר רק לומר: כל הכבוד על העשיה

רק שאלו לא השעות שלי ...אני כבר קשיש... מקסימום סוחב עד 1:30 אבל, באמת באמת, כל הכבוד לך.

moshel

New member
קשיש??

רמי יקירי אני חושב שאני קצת יותר מבוגר ממך אני כבר קרוב לגיל 48 ואני עדיין חושב למוסיקה אין גיל:) חסר לך שאתה לא מגיע לערב הזה MosheL

Queen Of Rain

New member
באמת חבל שביום שישי

גם לאלה שלא הכי שומרים שבת קצת קשה להגיע מערים אחרות כשאין רכבות או אוטובוסים ובטח ובטח שאני לא הולכת לבזבז כסף על מונית ספיישל יותר ממה שהמופע הזה הולך לעלות..

זה התאריך שקיבלנו

יש אילוצים בחיים, יש פשרות, יש דברים שאי אפשר לשנות - התאריך שנקבע ניתן לנו על ידי הסינמטק. זה מה יש, ועם זה ננצח (או שלא). מצטער בשבילך אבל לא היתה לנו שום ברירה ריאלית.

להיפך

אבא שלי כבר בפנסיה, והוא מחזיק יופי עד ארבע בבוקר בלי בעיות. ככל שאתה "מתבגר", כך אתה זקוק לפחות שעות שינה. לפיכך, אם תישן היטב לפנות ערב, אתה תבוא כמו נמר להקרנה ותוכל אפילו לרוץ הביתה מלא אנרגיות בשלוש וחצי. במילים פשוטות - מספיק עם התירוצים: אם תרצו, אין זו אגדה.

RamiSun

New member
אם אני אשן ביות שישי לפנות ערב

כנראה אני אצטרך להתגרש, יש לי ילדים קטנים בבית, ואלו שעות שיא האדרנלין אצלהם.... אין לי טעות לשעת הארוע, ואני מבין שאין ברירה... לצערי אני עוד לא בפניסה... הייתי בהרבה ארועים של מושל ואני עוד אהיה בהרבה....

moshel

New member
אז אני אסביר

סינמטק תל אביב הוא גוף שיש לו תוכנית שנתית קבועה מראש של סרטים ואירועים ומכיון שכך הוא מאפשר לי לקיים את הארועים הללו בזמן שיש לו את האולם פנוי וזה ברוב המיקרים בחצות ומכיון שהשעה היא חצות אני מעדיף לעשות זאת ביום שישי כשלמחרת לא עובדים או לומדים וגם שחילים יוכלו להגיע אבל אם תיכנסו לאתר הסינמטק www.cinema.co.il ותגיבו שם על השעה יכול להיות שהם יקחו זאת בחשבון לאירועים הבאים ואז נוכל לקים את האירועים הבאים ביום שישי בצהריים שעה 14:00 דרך אגב הם היציעו לי את השעות 17: עד 20:00 אבל בהתיעצות עם אנשים הגענו למסקנה שהשעות הללו לא אטרקטיביות כי אנשים רוצים להיות עם המשפחה בשעות הללו ולכן בחרנו את האפשרות השניה שהיא 24:00 Moshel

מי שומר שבת?

ואם הוא שומר שבת, הגיע הזמן שיפסיק. וברצינות: צריך פשוט לישון היטב (בין השעות 18:00-20:00) ולבוא רעננים להצגת חצות. זה נפוץ ברוב בתי הקולנוע העירוניים.

SMILE 4 NOTHING

New member
../images/Emo45.gif

אני אמנם מבינה את השיקולים, אבל אפשר גם ל"גוון" ומדי פעם לעשות במוצ"שים או ימי חמישי. יש גם קהל "דתי" או "מסורתי" שרוצה לבוא!

התאריך ניתן על ידי הסינמטק

מה שהסינמטק נותן - אנחנו לוקחים. אין לנו יכולת מיקוח משמעותית. מלבד זאת, ערב הפרוג פונה בעיקר לחילונים - בכל מקרה זה הרוב המוחץ של הקהל.

SMILE 4 NOTHING

New member
מממ... ../images/Emo163.gif

לא יודעת אם זה "רוב מוחץ", אבל אם אתה אומר... חוצמיזה שהרוב המוחץ הוא אולי דווקא בגלל שרוב ההופעות בשישישבת, או כמו שאמרת: ההופעות פונות יותר לקהל החילוני... אז אולי הגיע הזמן קצת לגוון ולנסות להגיע לקהל הדתי? זה לא דורש סנקציות, כולה מדי פעם בימי חול זה לא ביג דיל!

תשמעי, תראי

אני אדם חילוני. אני לא רודף אחרי אף אחד. נותרו לי כמה עקרונות, ואחד מהם הוא לא לרדוף אחרי מועדי השבת של דתיים. אין לי כבוד לשבת ולשבת אין כבוד כלפיי. מי שרוצה לשמור שבת - שיעשה זאת בזמנו החופשי, לא על חשבון הסינמטק ועל חשבון אירועי הפרוג המועטים במדינה המוזרה הזאת. כבר קיבלתי פעם אימייל זועם מאדם דתי על שאנחנו עושים את האירוע במוצ"ש - עניתי לו שכל הרכבי הפרוג שאנחנו מקרינים אינם שומרי שבת, אז אני לא רואה צורך לשמור שבת בשבילם.

SMILE 4 NOTHING

New member
אוף איתך תקשיב,

אין לי בעיה עם הדעות שלך כלפי השבת ושומריה, זכותך לחשוב מה שבא לך ואני לא אתווכח איתך על זה כי זה לא קשור! אבל למה זה צריך להיות כ"כ מגעיל ולהיכנס לקטע הזה של כבוד\ לא כבוד. אנשים מבקשים ממך בתור בני אדם, עזוב דתיים, שנוח להם יותר בימים אחרים. אם אתה לא יכול להתחשב- סבבה! מבינים אותך! למה זה צריך להגיע למקומות כאלה? "אני לא רואה צורך לשמור שבת בשבילם"- לא ביקשו ממך, ביקשנו התחשבות. כרגע הבנו שאין מצב. תודה ויום טוב!

מצטער על הטון

אבל יום שישי בערב זה ה-יום לבילויים, זה ה-יום ליציאה לקולנוע, ואני לא מבין למה צריך לשגע את הסינמטק מפני שקומץ חובבי-דת מתעקשים לצעוד אחרי פולחנים קמאיים שעבר זמנם. זה לא קשור להתחשבות בכלל - אני פשוט לא דתי ואין לי שום עניין לעסוק בעניינים דתיים.

Fatach

New member
שמע....

לא רק שמושל נתן נימוקים הגיוניים לשעה, היא גם שעה די הגיונית לרוב הדעות באופן כללי... חזק ואמץ, אגב, תמשיך עם הערבים הללו. אני בא לזפלין (כבר הזמנתי) ולערב הנ"ל גם כנראה, רק צריך לארגן איזה חבר או שניים שיבואו איתי...

למעלה