מי יקח אותי מי....

מי יקח אותי מי....

היום פגשתי חבר ותיק שלא פגשתי כבר שנה וקצת. סיפרתי לו על השנה האחרונה שלי שכללה המון המון שינויים ותהפוכות (גירושים, סבא וסבתא שנפטרו, סבא שני שמאושפז בבית חולים כבר כמה חודשים, בעיות אצל ההורים), הרגשתי קצת כמו בתוכנית אירוח, קצת כמו בסיכומי סוף שנה בטלויזיה. החבר שפגשתי הוא חבר מגיל 16 ופתאום הרגשתי צעירה יותר, חופשיה יותר ומחפשת כמו שלא הרגשתי הרבה זמן. סיפרתי לו שאני רוצה למצוא "יזיז" (לא יודעת עם המילה הזו עדיין בתוקף) לא רוצה סקס עם זרים ולא רוצה מחויבות, רוצה שיהיה לי ידיד טוב שאפשר לצאת איתו, לדבר איתו ולפעמים להתחמם אצלו בלילות הקרים
. למזלי הוא לא חשד לרגע שאני רומזת משהו- זה היה יכול להיות מוזר. תגידו אני חולמת או שהביטוי והרעיון עדיין קיים בימנו?

מצוטטת

New member
~../images/Emo70.gif~

בהקשר לקונוט3יייה הצטיידי בנשימה עמוקה
הביטוי עושה כאן הרבה בלבלה לחברים! הרעיון.אין קסום ממנו........ כמה חלומות מתגשמים.כאן ק3ת קשה לי להבטיח לAך.אבל שאת לא יחידה בחשיבה יכולה גם יכולה

מצוטטת

New member
תתפלא יא דוקטור

לכם יותר קשה &זה....
לא הכרחי מבלי להכליל כמובן, הצורך ביציבות בטוחה זה משו שמחודד אצל גברים יותר מנשים לפחות ממה שאני פגשתי ואודני פוגשת:)

מצוטטת

New member
למלי........

אינטואיטיבית היה ברור לי ש...סיעור מוחות בינותינו יעבוד גם כאן

מצוטטת

New member
............של הצבע........

she is like
עוד יחשבו שאני/נו פאטה מורגנה
ו
מפותחת השרשר על הסטיה מהנושא

מצוטטת

New member
כמו תמיד ~כמעט כרגיל~

כמו גם השאייפה של פותחת השרשר תחשב בעייני רבים/ות ל"סטייה" ממה שנהוג להחשיב כתקין/נורמטיבי בהנחה שכך תחשוב גם היא

ואז..

כשהיה לי כבר אחד כזה.. שהיה אפשר לרוץ איתו לרקוד איתו.. אבל היה "אסור" לי להתאהב בו.. ועם כל הזכרונות המחויכים שיש לי משנה וחצי של זכרונות..
רוצה שיהיה מותר גם להתאהב.. מוזר..לא?..

ערסlight

New member
יזיז - לא לכל אחד

לרצות יזיז אומר שאת מסוגלת לאבחן את הצרכים הממוקדים שלך ולא "לקנות פרה בשביל כוס חלב". את מוזמנת לבדוק אצל עצמך אם את באמת מסוגלת. העניין הוא שזה משחק לאנשים חזקים תכליתיים ובעלי מודעות עצמית גבוהה ויכולת הפרדה בלבד. כי אם לא... בסוף זה יגמר בבכי.

שלי 9

New member
התאור שלך נוקשה מדי..ולא תמיד יש

משאבים נפשיים וצורך פנימי לבדוק עם עצמינו אם אנחנו מסוגלים..לפעמים זה פשוט קורה ..ואגב, לא תמיד זה נגמר בבכי..

למעלה