מי יקח אותי מי....

soelistit

New member
וואלה -

לכן עושה תבחירות שלי - לפי מה שמתאים לי - בלי לחשבן לאפחדדדדדדד - ובלי הגדרות וניסוחים - כל עוד מתאים לי ובא לי - אני שם, בשניה שלא - מכל סיבה שבעולם - מאיידת/מתאיידת מהשטח... לא בונה על העלק הבטחות שלהם, לא מהיענו התלהבות שהם מפגינים, מכל המניפולציות - חותכת ת'סרטים.... ברור לי שפשוט לא רוצה להפגע - לא להסחף, לא להתחיל לפנטז על זוגיות, לא לתת לרצון הזה לחלחל - ולמצוא את עצמי פתאום תלושה..... אז הולכת הפוך על הפוך - והולכת על התסריטים שלי....

וואלה ערסי

הצלחת לגרום לי לחשוב על זה לעומק ו.... נראה לי שאני במקום כזה שלא רוצה קשר רציני מחייב, לא רוצה להרגיש שאני שייכת לעוד מישהו-מספיק לי שלושה ילדים וחתולה. רוצה להיות כמה שפחות כבולה. חוץ מזה יש משהוא מתוק גם בבכי, גם בלב שבור.... אני יודעת- לא מזמן הצלחתי בקושי לאסוף את השברים אחרי האסון האחרון שנקרא בזמנו בעלי....

יערית

New member
ברור לא?

כמו לכל מצב אחר בכדי להצליח בו

פה...

להבדיל מכל מצב אחר... ולחלוטין מנוגד לרוב הדיעות שלי... יש מצב חיוני לעמידה על המשמר ובדיקת נתונים מדי פם... אחרת... התשלום עלול ליות כבד,מעיק ובעיקר שואב חמצן.

ורד 3

New member
קיצר

גם משאף לא יעזור הא ? בנימה זו ברצוני לשאול ...האם הייתי חסרה עד עכשיו או ....ש........ממש לא .......? לוגמת .....את מה שנשאר מהתה ........את עוגת התותים....כבר חיסלתי ...ממש בלי חשבון ובלי בדיקת נתונים...... ומחכה לתשובה....*** בתקווה שלא אתאכזב****(כמה אכזבות אפשר לעבור בחיים .......?!? ....יים יים יים )

אם שואלת אותי...

גם אוהל חמצן לא יעזור...והסטורציה עלולה לרדת למצב שהמוניטור מראה קו ישר. אותי... בקלות אפשר להביא שמה
לגבי ה
ים...במקור הם היו שלי,עד כמה שזכור לי,לא? ודפקא טוב שבאת...למלו

ורד 3

New member
No

שלך במקור השוקולדה....... התותים הם של ממה יוקרו שחגגה יומולדת אתמול ......ולא סתם תותים ...זה תותים מזן תמר שגדלים כאן בשדות של העיר בירוק....ובעוגה היו המון תותים וקצפת......ועיטורים ..... עכשיו שאני רגועה...אחרי מה קיבלתי את התשובה ........מודה אני לך..על הכנסת האורחים..... המשך יבוא מחר כי ......קררר לי מאד.........ואני עייפה....... הערב הזה ...קפא לי ..הטוחאס .....ביציע 10-11.....ראיתי כחול וצהוב ...שמעתי קללות עסיסיות ....וראיתי קהל מאד נחמד שבמקום לשים את קליפות הגרעינים בפח או בשקית עשו טפו...וזה נקרא כדור-גל ישראלי ..... ולשם בניי היקרים סחבו אותי במסגרת המנוי שלהם בחוג כדורגל ....אז נולדתי לסבול או מה ? לילה טוב חלומות מתוקים.........

יזיזות כברירת מחדל...

יזיזות כברירת מחדל זה גרועעעעע.. מתכון כמעט בטוח לתסכול מתמשך.. יזיזות יכולה להתאים כמעט לכל אחד רק אם היא מגיעה מתוך מודעות מלאה, ונכונה לתקופה מאוד מסויימת בחיים.

גנב... :}} מעתיקן :}}

אולי לא כברירת מחדל... היא טובה לטיימינג מסויים בחיים.. היא טובה למיצוי וניצול מאגרים מיותרים.. והיא לא מתאימה לכל אחד\אחת.. היא בהחלט "זריקת" הרגעה... זמנית.. לרוב ריקנית מתוכן ומלאה בלחויות :}} מעדיפה יזיזות עם "תוכן"..שמגיעה עם רצפטור וחב' סוללות :}} אבל זו רק אני..והסטיות תקן שבי.. בוקר אור קציצוני... תודה.

חדש לך??..../images/Emo13.gif

הרי מן המפורסמות היא שאני עובר על כל התגובות , מסכם אותן וכותב תגובה בשפה שלי...
בוקר טוב והמון בריאות..

t o t a l

New member
בעיני, יזיזות זה קשר מקסים

בעיני רוחי תמיד ראיתי סוג של שלווה ובטחון ורוגע בכזאת מערכת יחסים. אישית, אף פעם לא היה לי כזה קשר. תמיד העדפתי מישהי חדשה שעוד לא הייתי איתה. ואם מישהי מספיק מצאה חן בעיני על מנת שארצה לבלות איתה שוב, אז .... מצאתי את עצמי רוצה את כולה.

G a v ® i e L

New member
יזיזות...

ניסיון פתאטי ויומרני שלנו לעקוף מנגנונים רגשיים ראשוניים, כולנו רוצים מעבר לסקס, גם אם לא נודה בכך, וגם אם מתחילה לנו יזיזות, ככה בלי שנרגיש, והסקס פתע נהיה ממש טוב, כי מתחיל להתפתח משהו מעבר...ואז מה ? - מלכוד 22 סקס עם יזיז חייב להיות מנותק מרגש (קרי - בינוני !) לאורך זמן, רק כך יתאפשר, ולא יפריע לנו שהפסטרמה שלו נדחפת ללחמניות אחרות, וכאלה שטויות...

../images/Emo4.gif

אז מה שנשאר לי זה או לחפש סטוצים חד פעמיים או חתן (גם סתם בן-זוג יכול ללכת)? אתם נורא רציניים בעניין ואני חדשה בעסק, מזל שיש לי אתכם.... סגלגלת....עוד 8 ימים גרושה

ידיזיזות כך קוראים לזה...

גם ידיד גם יזיז, כאשר לשניכם זה מתאפשר אתם ביחד.... כאשר לאחד משיניכם קצת רע בנשמה, תמיד אפשר לקבל תמיכה רגישיתאני חושבת שאין טעם לשבת ולחכות למיוחל, הוא בכלל נראה לי לא קיים, אז לבנתים, החיים עוברים וחבל..... צריך לשחרר אנדרופינים למוח ולגוף בכלל. ואני מאמינה שנשים בוגרות יודעות לקחת את מה שהם רוצות, בלי לערבב יחד עם זה אהבה, רגשנות, געגועים , ושאר מיני קישקושים....

ילוטייל

New member
אני חושב שאת טועה. מרבית המקרים ..

ההתאהבות היא בלתי נמנעת. ומי יותר ורמנטי בנשמה? נשים. מתכון ברור לחירבון יחסים.

למעלה