מי יעשה לי סדר בבלאגן?!

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
ראיתי את ההופעה ששדרו בערוץ 3

לפני כמה זמן, הופעה אחלה, יש לבחורה נוכחות, על זה אין ויכוח... השיר הכי יפה שלה לדעתי זה מה שבחתימה שלי, אבל ככה סתם אני אוהבת את כל השירים. גם מעכשיו, גם משנות ה90, גם מימי לוקומושן... כל מה שנשמע טוב אני אוהבת, אין ממש העדפה. למרות שאני חייבת לציין שהדיסקים הלכו והשתפרו עם השנים (מlight years ועד לנוכחי הכוונה) וכרגע אני יותר על הדיסק האחרון...

p i n g o

New member
מתי שינית את החתימה?

...או שאני שובר פה שיאים חדשים של סניליות!
המופע שראית בערוץ 3 זה ה-Money Can't Buy... או לפחות רובו... אני ממליץ לך מאוד לראות גם את השתיים האחרות שהזכרתי, בעיקר את ה-FeverTour שנחשב ע"י רוב המעריצים למופע הכי טוב שלה! וגם אני חושב שהשיר האהוב עליי שלה (מני רבים) זה הקונפייד!

cj20

New member
לא שיניתי... כנראה הדבקתי אותך

בסניליות שלי ( הסניליות שלך לא תעקוף את שלי,שכחתי היום בת כמה אני!
תאי המוח עסוקים בנגזרות מכוערות ומטריצות מפלצתיות, עזוב...) ואם אתה כ"כ ממליץ בחום אז אני באמת יבדוק את הנושא...

p i n g o

New member
באמת??

אז מה יש לך להגיד על אפסילונים וחבורות ציקליות?

p i n g o

New member
רגע...

אולי אתה יכול להסביר לי אז מה זה?? יש לי עוד שלושה שבועות מבחן סמסטר.... מה, כבר נגמר?!?!?!?

cj20

New member
../images/Emo12.gif אייקון של ../images/Emo99.gif../images/Emo35.gif

cj20

New member
אממ, חבורות ציקליות עדיין לא פגשתי

וגם מקווה שזה ישאר ככה... אפסילון זה כבר משו אחר... חבורות זה באלגברה מודרנית, לא? בעעע...

tatababa

New member
יש בכימיה גם את מושג הציקליות

ציקלי הרי שווה טבעתי, ולכן זה בעצם שם של משפחת חומרים בעלי מבנה טבעתי דוגמת הבנזן שהיא טבעת פחמימנים.

p i n g o

New member
זה מודרני זה?!

יש קורס שטני (כמו כמעט כולם) שנקרא "מבנים אלגבריים"... אולי במקומות אחרים יש לזה שם אחר.. זה מסוג הקורסים שלומדים רק כי חייבים ומקווים לעבור עם ציון טוב ולשכוח מזה

p i n g o

New member
../images/Emo10.gif

ואצלנו קוראים לזה אינפי, אבל זה אותו החרא

למעלה