מי יעשה לי סדר בבלאגן?!

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
מי יעשה לי סדר בבלאגן?!

אוקיי, אז קצת הרחקתי לכת בחודש האחרון, אבל זו לא אשמתי! זו אשמתה של מושא הערצתכם שאליו מוקדש הפורום הנ"ל... הכל התחיל מ slow, נדלקתי על השיר אז החלטתי *להשיג* את הדיסק החדש, והוא היה כ"כ יפה ש*השגתי* את fever, והוא היה כ"כ יפה שהחלטתי גם *להשיג* את light years, ובדרך גם צץ לו בחיפוש איזה greatest hits ענק אז *השגתי* גם אותו, ואחרי כמה ימים של גמילה מ*השגות* שונות של קיילי החלטתי שזה יותר מידי ואצתי רצתי *להשיג* לי את impossible princess. טוב, פה אפשר להמשיך ברקורסיה אבל למזלי נעצרתי (בכל זאת, כמה הארדיסק יכולה לתפוס אישה שהיא כולה מטר 50?!) ועכשיו יש לי בעייה: את קיילי אני מכירה כבר שנים (כל בוקר נפגשים לקפה, אתם יודעים...) אז די הבנתי איזה שירים שלה הם מאיזה תקופות, ומהפעם הראשונה אי שם ב199# (בשל גילי המופלג כבר נהייתי סנילית...) ששמעתי את confide in me התאהבתי בו, ודווקא הוא עושה לי סלט בראש - הייתי בטוחה שהוא יהיה באותו דיסק ביחד עם put yourself... אבל הוא לא, וגיליתי שיש אלבום שלם בשם confide in me אז השאלה שלי היא: מה בדיוק יש בו? כי זה קצת מוזר שיש לה אלבום שלם וחוץ משיר אחד אני לא אכיר משם כלום, אז מה נסגר עם הדיסק הזה? הייתי בקומה לאיזו שנה או שפשוט לא שמתי לב שהיא הוציאה דיסק חדש? או שזה עוד אוסף? אשמח לקבל תשובה כדי לדעת אם אני צריכה לפנות לגברת עוד כמה מגה בייט במחשב ו*להשיג* את הדיסק המסתורי...

tatababa

New member
מי? אני ../images/Emo68.gif

אז ככה. Confide In Me אכן שייך לאותו אלבום של Put Yourself In My Place - שם האלבום הוא Kylie Minogue, שיצא ב-1994. ב-2002 החליטה חברת BMG על הוצאה דלת תקציב (Budjet release) של קיילי. הם לקחו שני אלבומים, Kylie Minogue & Impossible Princess ושילבו את שניהם יחד. עירבבו שירים מפה, לקחו עוד קצת משם.. מה יצא? אלבום העונה לשם Confide In Me - הלהיט הכי גדול של קיילי מתקופת DeConstruction ועולה מאוד זול בגלל עלות ייצור נמוכה. כל המטרה של ה"אוסף" הזה היתה בעצם לחשוף עוד אנשים לתקופה הזו בקריירה של קיילי (הרי הדיסק נמכר במחירים מאוד מצחיקים!) ובעצם להכין את הקרקע להוצאות עתידיות של חומרים מאותה תקופה, אחרי הכישלון של HITS+ (מומלץ בחום דרך אגב) מבחינת מכירות. האלבום כולל את השירים הבאים : 1. Put Yourself In My Place 2. Some Kind Of Bliss 3. Surrender 4. If I Was Your Lover 5. Limbo 6. Did It Again 7. Through The Years 8. Too Far 9. Say Hey 10. Time Will Pass You By 11. Cowboy Style 12. Falling 13. I Don't Need Anyone 14. Dreams 15. Jump 16. Drunk 17. Confide In Me האלבום ברובו הוא שירים מ- Impossible Princess עם כמה שאריות מ- Kylie Minogue והרי אמרת שאת מכירה את Impossible Princess ככה שאת רב השירים את מכירה.

cj20

New member
אהההה *קליק של טלכרט נופל*

אוקיי, עכשיו הכל יותר ברור... מה, הדיסק היה עד כדי כך כשלון? פאדיחות... באמת את הרוב אני מכירה (תודה רבה על הפירוט!) אז אפשר לתת לאינטרנט לנוח קצת... רק עוד שאלונת: ידוע כבר מה הסינגל הבא מהדיסק החדש?

p i n g o

New member
Red Blooded Woman...

אילו רק היו נותנים לי שטר (ממשיך את המטאפורה שלך...
) על כל פעם ששמעתי פה את השאלה הזאת

cj20

New member
חח, סורי שלא בדקתי אם שאלו...

סבבה, זה היה הניחוש שלי...

אפרת ר

New member
קודם כל אל תשיגי!

אם את כל כך מעריצה- לכי לקנות את הדיסקים! ובקשר לקונפייד - יש אוסף מלפני כשנתיים- שלוש שנקרא קונפייד...אבל במקור השיר יצא באלבום של 1994 שנקרא בפשטות קיילי מינוג, וכן, זה אותו אלבום של put yourself

cj20

New member
אני לא מעריצה שלה אבל

נכנסתי לשגעון הקיילי ואני פשוט חורשת על השירים שלה. מספיקים לי הקבצים על המחשב וכמה צרובים בשביל נסיעות ואני מסודרת... אם כבר, אני אנצל את ההזדמנות הזו בשביל להתנצל בפני גברת מינוג על זה שגנבתי ממנה 5 דיסקים.
קיילי: "אהה, חפיף... יש לי מספיק כסף" רואה, לא 'כפת לה בכלל...

tatababa

New member
את יודעת שזה נושא רגיש בקרב

מעריצים. הייתי מציע לך לקנות אותם, בייחוד את HITS+ ואת Body Language. לא חייבים להיות מעריצים כדי לקנות דיסקים. הרי קיילי עובדת לא לחינם, והגיוני שעבור השירותים שהיא מעניקה ישלמו לה במקום לגנוב מוזיקה ממנה. תחשבי שכל אחד היה בגישה של "חפיף, בטח יש לה מספיק כסף" והיה לנו עולם נטול מוזיקה... אני אפילו לא רוצה לחשוב על כזה עולם...

cj20

New member
אני מבינה ומסכימה איתך

ובאמת לא רוצה להתווכח עם מעריצים (זה בכל זאת פורום של מעריצים שלה) אז נעזוב את הדיון. המעריצים תמיד צודקים בסופו של דבר... מה יש ב+HITS?

אפרת ר

New member
תראי את זה ככה...

אנחנו פסיכים לגמרי (אני מודה) ואנחנו נקנה את כל מיליון הגרסאות של האלבום והסינגלים.. אם אני זוכרת נכון יש לי משהו כמו 8 גרסאות של פיבר למשל... חולני נכון? אבל את יכולה לעשות מאמץ קטן למכירות של קיילי בארץ ולקנות את האלבום הרגיל ואולי גם אוסף בשביל הקטע... לא בקשה גדולה מידי נכון?\ ב HITS + יש: CONFIDE IN ME PUT YOURSELF IN MY PLACE WHERE IS THE FEELING? (BIR DOLPHIN MIX) SOME KIND OF BLISS DID IT AGAIN BREATHE WHERE THE WILD ROSES GROW (with Nick Cave) IF YOU DON'T LOVE ME TEARS GOTTA MOVE ON DIFFICULT BY DESIGN STAY THIS WAY THIS GIRL (UK & AUSTRALIA ONLY) AUTOMATIC LOVE (ACOUSTIC VERSION) WHERE HAS THE LOVE GONE? (ROACH MOTEL REMIX) TAKE ME WITH YOU

אני ממליצה על HITS+ למיש אין שום א

אלבום ניינטיז של קיילי!!!!
אם את אוהבת אתה שירים שלה משנות התשעים זה האלבום ש\"יעשה לך את זה" למרותש הייתי ממליצה לקנות את אימפוסיבול פרינסס שם יש שירים מהממיםםםםם!!! שלצערי אין HITS+
ואני ממליצה לך לקנות גם את רית'ם אוף לאב!!!!

cj20

New member
זה לא חולני כי אני הייתי באותו מקום

כשהייתי קטנה הערצתי איזו להקה בטירוף וקניתי גם את כל הסינגלים שמצאתי ו4 גרסאות מכל דיסק שיצא (גרסאות רמיקס, גרסת ארה"ב, גרסת יפן, למה לעזעזאל צריך כ"כ הרבה גרסאות?!) וקלטות וידאו של הופעות והכל מקורי כי הייתי חולה על הלהקה הזו. היום כבר עברתי את השלב הזה אבל אני יודעת למה את מתכוונת, כולנו פסיכיים במידה זו או אחרת...

אפרת ר

New member
אז זהו שרובנו לא קטנים

ואם זה לא עבר לי לפחות עד עכשיו זה גם לא יעבור :)

p i n g o

New member
אני חושב...

שכל עוד הכל נשאר בפרופורציות וגורם להנאה, אז למה לא?

באמת חבל שאת גונבת אבל כדאי שאשתוק

שאשתוק כי גם לי יש שני צרובים אבל אח''כ קניתי ת'דיסקים...אלו דיסקים שלא מצאתי וצרבתי אותם אז בסופו של דבר כן שלמתי וקניתי ת'דיסק body language למשל-לא יכולתי להתאפק עד ליום הולדתש לי(שיתקיים מחרתיים) לכן צרבתי כמה שירים על דיסק... ובנתיים עבר הזמן והגיע היום הולדת שלי וחברה שלי כבר קנתה לי ת'דיסק אז זו לא לגמריי ברירה.... אבל אני כן מעריצה שלק יילי וכן קונה את כול הדיסקים ואוספת דברים שלה
מה בדבר הופעות חיות? את לא רואה? את רק אוהבת חלק מהשירים שלה?איזה את אוהבת?

p i n g o

New member
אם כבר סקייטי הזכירה הופעות.. .

אז את חייבת לראות הופעות של קיילי! אין כמו קיילי על הבמה. ממליץ לך לראות את Fevertour 2002, On A Night Like This Tour, ו-Money Can't Buy החדש...

נכון!!!!!!! שלושת ההופעות שרשמת הם

אחד המופעים הכי מדהימים שראיתי בחיי!!!!!!!!! פשוט מקסים!!!! הFEVERTOUR פשןט משאיר אותך עם פה פעור!!! אני אוהבת יחותר את OANLT -בגלל ש... לא יודעת הוא חמוד ומושקע ופחות מדהים מFELL THE FEVER אבל השירים והאווירה בו שונים....
קיילי כזאתי חמודה עם התיסורקת הזו אניה כי אוהבת אתק יילי עם הצבע והתיסרוקת הזו!!! את תהני מאוד מהצפייה בהם בגלל שקיילי מבצעת מלא שירים שאת בוודאי אוהבת-בלייב שם רואים איזה יכולות מדהימות יש לה ותאמיני לי שחלק מהשירים יפים יותר בלייב

למעלה