מי יעצור את שרי גבעתי

מי יעצור את שרי גבעתי

שרי גבעתי הצטלמה לקליפ מוסיקה חדש בחסות אופנת "גריפ". מולטי טאלנטית כבר אמרנו? לכתבה המלאה פלוס קישור לסרטון לחצו כאן. אז הגיע הזמן חברי הפורום לשמוע מה דעתכם על שרי. מה היא בשבילכם דוגמנית, זמרת, שחקנית, או סתם מנסה את מזלה בכל תחום אבל פשוט אין לה את זה באף אחד מהם? מה דעתכם על המראה שלה? טבעי, ברבי מדיי, מנותח? מה צופן העתיד לדעתכם לשרי? והאם העתיד שלה הוא בארץ או בחו"ל? שרשרו את תגובותיכם לפה.

tuty20

New member
ראיתי את הקליפ

שרי גבעתי... בהתחלה שהיא רק התפרסמה כאילו שהיא הייתה באקזיט שנאתי אותהההה היא כזו הייתה לי סנובית ומתנשאת ... אבל היא התחילה להתפתח בתחום ולגדול וכאילו וואלה התחלתי אכשהו לאהוב אותה היא יפה רק עם איפור אבל... היא עשתה מלא ניתוחיםםםם וזה לא כול כך יפה כבר ראיתי אותה בלי איפור והיא זוועה אבל היא משדרת בתמונות שלה יופי ועוצמה

נולה24

New member
אני בדרך כלל מפרגנת

במיקרה של שרי גבעתי.. קצת קשה לי. אנשים שעושים מאמצי על להיות יפים - וכוללים בתוך הנסיונות שלהם ניתוחים מוגזמים : אף - שפתיים.. איפוןר מוגזם . לא רק שלא נראים אמיתיים = הם נראים לי מצועצעים למדי . מעושים מידי = לא טבעיים ולי אישית בתור אדם שאוהב את הטבעיות וקצת מתנגדת לניתוחים שהם לא למטרת רפואה היא מעלה גיחוח על השפתיים הלא מנותחות שלי :) היופי הוא דבר שהוא מקסים כשהוא טבעי - ולא צריך לנגוע מידי, לצבוע , לנתח כדי להוציא את היופי. היא לא יפה - מזכירה לי ברווז.. ועכשיו אחרי כל הניתוחים והצבעים .. היא קצת מזכירה ברווז צבעוני. כן אני רעה - עם דעה נחרצת.. להתעמל בגבול הטעם הטוב.. להתאפר בגבול הטעם הטוב- מה שמתאים לתמונה מה שרוצים ליצור.. ניתוחים פלסטיים והצמדות למראה בובת ברצ עם ראש גדול וגוף קטן זה כל כך לא יפה. סליחה על הבוטות אני בדרך כלל יותר נחמדה.

yuli17

New member
היא בסדר...

לא ידעתי שהיא גם זמרת חחחחח דווקא נשמע שיר נחמד.. ולא ראיתי את הקליפ עדיין אבל שיהיה לה בהצלחה אין לי שום בעיה איתה.. היא נראת לי סבבה.. אז עשתה ניתוחים בקטנה.. לא הראשונה ולא האחרונה שעושה את זה...

נולה24

New member
הצעדים שלה קיצוניים

אם אני קולטת אותה נכון ואני לא מתיימרת להיות אנטנה לאופי אינושי היא לא מקשיבה לרצונות שלה ,הפנימיים ולא בטוחה בצעדים שהוא עושה - הוא במצב סטטי עכשיו= של העיקר לעשות כמה שיותר. זה לא בהכרח בריא. וכן יש לי איתה בעיה - כי אני לא אוהבת קיצוניות, אוהבת הדרגתיות במינון הנכון לעשות את הדברים ולא ישר ללכת לנתח .. לשיר . ולחשוב שהיא הטופ מודל הבאה.. :)

yuli17

New member
את צודקת...

אבל מאיפה את יודעת שהיא לא מקשיבה לרצונות שלה? את צודקת במה שאת אומרת ואני גם חושבת שזה לא בסדר הדרך שהיא הולכת בה כי צריך כל דבר לעשות במינון הנכון כמו שאמרת... אבל אם ככה היא רוצה אז שיהיה לה בכיף ובהצלחה... זה בעיה שלה כבר... ידוע שמי שעושה הכל מהר ועושה הכל בבת אחת, יעלם מהר מאוד... דוגמא לכך היא מאיה בוסקילה שהגיע לשיא שלה ובשנייה אחת נעלמה...

נולה24

New member
נו

אז משתמע מדברייך שאת רואה שהיא איננה מקשיבה לנסיונותיהם של קודמים לה. ועכשיו ברור שהיא לא מקשיבה לעצמה - היאי בכלל לא רואה מי היה לפניה איך פעל , לאן הגיע ואיפה נעצר.. היא לא רואה כלום.. רצה מקליניקה לקלינקה.. עד שהיא תתעייף.. ולבסוף.. תעצור.. אז היא תתחיל לחשוב אם בכלל..על הצעדים שהיא עושה. אלא אם כן היא אורית פוקס 2 -שניתחה את הכל עד שאין נקודת חזרה. וממשיכה להתראיין בטלויזיה למשל בתוכנית עם עינת ארליך המהממת. :) ומספרת שמתחת לכל הניתוחים יש אדם פגוע... שכואב לו.. קצת קשה להאמין שמתחת לניתוחים שלה באמת נמצא אדם = זה מה שקורה כשמגזימים . אז שרי גבעתי..אם את קוראת סמויה בפורום.. תעצרי לחשוב.

yuli17

New member
תקשיבי..

אם זאת הדרך שהיא רוצה? מי אנחנו שנגיד לה לפעול אחרת... זה הקריירה שלה.. שתתמודד איתה איך שבא לה.. אנחנו לא יכולים לדעת מה היא רוצה ומה היא לא נכון? כי אולי ככה היא רוצה לכי תביני .. כל הפרסום הזה זה עולה למוחחח.. זה גם מה שמאיה בוסקילה אמרה שהיא לא חשבה לפני היא רצתה רק להצליח.. מה שכן שרי באמת צריכה לחשוב!

נולה24

New member
כדאי לה

לחשוב ולפעול אחרת. בקשר למה שהיא עושה או תעשה -- באמת לא כל כך אכפת לי.. לא אני אסבול מהטעויות שהיא תעשה או לא תעשה.. וגם לא את.. רק היא. פשוט חבל שאנשים לא לומדים מנסיונות של אחרים מנוסים מהם

למעלה