מי יכול לעזור לי?

מישו הבטיח לי ימבה כסף../images/Emo130.gif

אם אצליח לסתום לך ת´פה אמרתי לו נאאאאאא דינה. נהננהננהננהנה

מייקי69

New member
מפגרת !!!!! חמורה !!!!!!!

ישר תקחי ת´כסף !!!!! אני אעלם בדרך נס...... אפילו בלי תמלוגים רק לראות אותך שמחה יעשה לי את זה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברצפה אני ! ברצפה ! הצחקת אותי פחחחחחחחחד !!!!!

את בעצמך!! בעצמך!!!

יעשה לך טוב לראות אותי שמחה? בואי נתפשר על "לראות"? שמחה - זה כבר עניין יחסי ובקשר לכסף... תאמיני לי מותק - אל תאמיני לאף אחד! דינה.מית חפשת

dor50

New member
למדת לא נכון...

נכון שגברים אוהבים שאשה יורדת להם, אך אם הם אוהבים את בת הזוג, לא זה הדבר החשוב בקשר, ועל תכניסי לך לראש שאין קשר טוב בלי מין אוראלי. צביקה

מייקי69

New member
צביקוש, תעשה טובה אישית

תענה לי על ההודעה של "ייובשו יפי הנפש" ושוב אני מזהירה - הנימה העוקצנית היא על מנת לשעשע (או לחילופין להתחבא) ובכל זאת - אני רוצה לשמוע איך העולם בנוי כי בסוף ייצא שא-נ-י אלמד כאן שיעור מאלף. כאילו, מה? איך יצא לי לפגוש רק כאלה שלא יכולים בלי??? או לחילופין - נשואים שמתלוננים????? איך??? אגב, אז מההה, אני עדיין חושבת שסקס טוב פתוח ומענג כולל את כ-ל הגוף. מה שאני באה לבחון פה כרגע זו תופעה חדשה המבצבצת בין שורות הגברים בחבורה. מה, סתם עבדת/ם עלי/עלינו? מה הקטע? לא, ברצינות עכשיו ! אני דורשת הסבר (והתנצלות) מיידית !!!!

dor50

New member
למייקי....

הנימה של הודעתך היא אחלה ותמשכי כך... אתהודעתך "יובשו יפי הנפש" אהבתי, אך בכל זאת עומד מאחורי הודעתי ל - אז מהה. גברים לא כל כך מהר מוותרים על מציצה, אך עם הבחורה חשובה להם והם אוהבים אותה אהבת אמת ויודעים שמציצה מפריעה לה, אני מאמין שהם יכולים להסדר גם בלי, יש עוד מקומות מעניינים בגוף כפי שאמרת בהודעתך הקודמת. אם היא תעשה משהו שלא ימצא חן בעיניה רק בגלל שהוא רוצה, אני לא בטוח שהוא יהנה מהסקס (אלא מטרת הסקס היא לגמור וזהו..) ואצלה תצטבר מרירות. יחד עם זאת עם תהיה התחשבות מצד הגבר לאט לאט היא תלמד שמציצה היא דבר נפלא לא רק לו אלא גם לה. מקווה שעניתי על השאלה תמשיכי עם סגנון כתיבתך - הוא נפלא צביקה

למעלה