מי יכול לעזור לי?

מייקי69

New member
חחחחחחחח... אם הייתי שוויצרית

הייתי אומרת שהחם-שיר הזה נכתב עלי.... אבל אני לא שוויצרית.... אני סתם מורעבת עם מיטה גדולה! חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם סתם. ברגע של כנות אני חייבת להגיד שהפורום הזה מסוכן לי מאאאד. אני מוצאת את עצמי לא אחת בסכנת חשיפה ע-נ-ק-י-ת. ותשמעו, יש לי רפיוטיישן שצריך לשמור עליו, לא???? זוועה זוועה. יש למישו מים כדי שאמלא בהם את פי?????

אז מהה

New member
תודה על הארוח שלכם........

ובכן, מייקי יקירתי, אני מניחה שעלי להודות לך על שלמרות שרצית לענות לי בצורה מאד לא נחמדה ענית לי בצורה... ...מאד לא נחמדה. באמת תודה לך. בכוונה לפני שכתבתי על בעייתי, קראתי את הודעת פסיפלורה, מנהלת הפורום. היה לי חשוב מאד לבדוק את זה קודם. נאמר שם שזהו "פורום תמיכה, ייעוץ וטיפים לנהנים מחיי מין ולכאלה שלא כל כך מצליחים להנות." וש"יש שאלות שם בחוץ ואנשים לעיתים נבוכים מידי לפנות לייעוץ מקצועי, או שסתם רוצים טיפ מאנשים מביני דבר ומנוסים בדרכיה הפתלתלות של האינטימיות לסוגיה." וכמובן שהפורום הזה "מיועד לכל מי שיש לו ניסיון מיני. לכל מי שנתקל בדילמות אותן לא יכול היה לפתור בעצמו, לכל מי שחוויותיו האינטימיות וניסיונו יוכלו לעזור לאחרים, לכל מי שרוצה לשמוע רעיונות מגוונים לפתרון בעיות אינטימיות מאנשים מנוסים." ובנוסף לכל אלה הוזכר מה לא מרשים בפורום: - לא לזלזל במשתתפים (בשאלותיהם כמו גם ב``הצעות הייעול`` שלהם), לא לפגוע, לא להעליב, לא לחשוף פרטים אישיים ולכבד (!) את כל הנוכחים. "הפורום לא מיועד לצ`יטוט סקסי היתולי, לא מיועד לשירים וסיפורי סקס , לא מיועד לפנטזיות או להיכרויות, לא עונה על שאלות בנושאים-של-הלב. זהו פורום שיעלה שאלות וייתן תשובות בנושאים אינטימיים/מיניים." רק אחרי שקראתי את כל זה הסקתי שאני יכולה לכתוב כאן ולהעזר באנשים כאן בבעייה שלי, שלמרות שלכם זאת אולי היתה הזדמנות מצויינת לתפוס על בעיה, שלי היא אגב מ א ד כואבת ורצינית, ולהתבדח ולהעלות הגיגים משעשעים להנאתכם. באמת סליחה שהטרדתי את רצף התנהלות הפורום העליז שלכם..... ובכל זאת, תודה אמיתית מהלב לאלה שכן התייחסו וענו ברצינות לבעיה שלי, אני באמת מאד מעריכה את זה (מריאנה, שי, אטיוד, רביב, וגם למי שענה לי במסר פרטי. תודה.)

יקירתי - בואי רגע הצידה.. ../images/Emo13.gif

קודם כל - אל תבהלי לנו ממייקי ואל תעלמי. היא במצב רוח חרמני למדיי ואני בטוחה שאף הודעה שלה לא באה לזלזל בך אלא באה ל.. להציג את אהבותיה המיניות. גם אני עושה זאת מידי פעם. בקשר לתגובות שיש כאן - הן תמיד תהיינה מגוונות. הפורום תפס חיים משלו וזה נכון שחלק מהדברים הכתובים בהודעת המנהלת כבר לא רלבנטיים. תודה שהארת את עיני - אני אתקן זאת בהקדם. כשאני משחזרת לאחור - התגובות שלי ושל מייקי בהחלט היו יכולות להישמע כמתנשאות רק משום שאנחנו אוהבות מה שאת לא אוהבת וזה מוזר לנו
ובקשר לשאלתך - קצת קשה לי לענות עליה. אם אגיד "לא אוהבת - אל תעשי" זה יהיה טפשי כי אני מאמינה שזה לא מה שרצית לשמוע. את זה כבר "עשית" קודם. רצית לקבל טיפים איך להתעלות מעל לדחיה הזו שלך מסקס אוראלי. בין כל התגובות , גם המתחכמות וה"מזלזלות" כביכול - יש כמה וכמה טיפים. נסי לאמץ אותם. ו.. אל תעלמי. המשיכי לקרוא אותנו כי מידי פעם יש כאן רעיונות נפלאים שכל אחד מאיתנו יכול לאמץ. בהצלחה

אז מהה

New member
ואולי גם כדאי

לעדכן את הודעת מנהל הפורום מ:"הפורום לא מיועד לצ`יטוט סקסי היתולי, לא מיועד לשירים וסיפורי סקס , לא מיועד לפנטזיות " ל:"הפורום כן מיועד לצ`יטוט סקסי היתולי, כן מיועד לשירים וסיפורי סקס , כן מיועד לפנטזיות..... " שיהיה אפשר לדעת מראש לאן נכנסים.

חלק מהדברים יעודכנו

ואני מתכוונת לפרט יותר את חוקי הפורום המגינים על הכותבים. מובטח!

מייקי69

New member
התנצלות ע-נ-ק-י-ת !!!! סליחה !!!!

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה ושוב סליחה אם פגעתי. אבל יקירה שלי - אני בעדך !!!! כולה אני כזאת אחת שלא יודעת להתעסק בבפנוכו האינטימי הזה, בלי להטביע אותו במרק של בדיחות הדעת. נכון שלפעמים התבשיל לא משהו. אבל נשבעת לך, טרחתי עבורך שעות. אז אם לא יצא טעים, אני מוכנה להזמין טייק-א-ווי. רק אל תפגעי לי. יודעת למה חשוב לי שלא תפגעי? כי באמת נתתי לך את מיטב הטוב שבי. כי אני חושבת שמגיע לך לקבל חיזוקים, כן חיזוקים על אף הנימה הבדחנית משהו. ומגיע לך שיהיה לך אחלה סקס, כפתרון. לא כהתחמקות. ואם תקראי את מה שאני כותבת עכשיו, ותסמכי עלי שלא מתוך התנשאות אני מדברת, ממש לא. אלא, שוב, מתוך ריחוק סרקאסטי מהנושא המאד מאד אישי שלי , אז אולי אולי רק אולי, תסכימי לקרוא שוב את כל המילים שמרחתי פה, ולהבין את העיצות. הן ניתנו לך מכל הלב. וגם מתוך נסיון אישי, והתלבטות דומה, ואני מעיזה לומר לך בסוד - שזה בא מתחלואים הרבה יותר "מזוויעים" מאלה שלך (כן, כן)... אז בבקשה קחי את הטוב מהם. מהיתר - את אמורה לצחוק. למה לצחוק? אנא-עארף.... במקום לבכות.... ונא לא להתרשם מהנביחות שלי.... מבטיחה לך שאני לא נושכת. זהו. סולחת?????

אז מהה

New member
סולחת

אחרי ההודעה הזאת שלך אי אפשר שלא. תביני, גם אני התברכתי במעט חוש הומור משלי, רק שדיברתי כאן על בעיה שהיא אמיתית וכואבת לי והתשובה (כלומר נוסח התשובה) מאד פגעה בי.

מייקי69

New member
יששששש!! חברות !!!!

כן, הבנתי שנורא נורא נפגעת אבל אני שמחה לאללה שנתת לנו צ´אנם נוסף.... ובואי, רגע, בהכי כנה והכי רציני בעולם ושאפ´חד לא ישמע.... לשבת בפורום הזה דרך קבע.... (אני) לדון באמ-אמא של הבפנוכו של החיים ברגעים הכי אינטימיים מההיבט הכי בעייתי בהם, הכי מהסס בהם, הכי חסר בטחון.... הכי חשוף... ברררררררר..... לא פשוט...... מצד שני - תוסיפי לזה את הקטע שאי אפשר לתת עיצות כל היום ולהרגיש נפוח או יבש, את יודעת.... והנה קיבלת שמץ שמצו של מושג לגבי הכתיבה כאן. ולא רק שלי. חוץ מזה - מה שאני אוהבת כאן (וואו, משתפכת לגמרי אני. זאת השעה בטח...) זה שיוצאים פה בין השורות - יוצאים הדים לעימות התמידי הלא נגמר בין הגבר לאשה. ולפעמים זה מדהים !!! מרתק !!!! אז שמחה שנשארת עוד קצת, למרות העלבון הנורא - לשמוע ולטעום... תודה !!

raviv1

New member
מי יכול לעזור תגובה

את לא צריכה להרגיש אשמה מין אוראלי זה לא סוף העולם יש עוד הרבה דרכים לאהבה וסקס באם זה מפריע לבן הזוג שילך לדרכו ולאורליות שלו זה שאת לא אוהבת לא אומר שהוא צריך לרדת לך באם הוא נהנה תתני לו בלי רגשי אשמה או חובה

אטיוד5

Active member
יש לי שאלה לשונית אליך

לא, לא מה שחשבת
השאלה היא כזאת: מה ההבדל בין "באם" לבין "אם". לעניות דעתי "באם" הוא עילגות שנכנסה אלינו בדרך האחורית. יש "במידה ש" ויש "אם". תקן אותי אם אני טועה. אל תתקן באם אני טועה.

מייקי69

New member
ייובשו יפיי הנפש !!!!!!!!!!

איכסא ביכסא !!!! מאיפה באים כל יפי הנפש האלה שמוותרים במחי מילה על מציצה???? לא, ברצינות. אתם שפויים? תמימים? טיפשים? או אולי יש מוסד חדש במדינה של "פולנים" (להבדיל מ"פולניות")??? יאללה יאללה העיקר הדמוקרטיה. לא רוצה - אל תמצצי !!!! בהההההההההההההההההה אולי גם אפשר - לא רוצה - אל תתנשקי???? הא? הא???? לשלוח ככה בחורה טובה אל אובדנה???? - מה פתאום???? - למה שתוותר על הדובדבן, כמו שכינתה אותו פסי? למה שתסתכן בזה שבעלה או בועלה ינדוד לכפר אחר שם ימצא עוסקת נלהבת בתחום האמור??? רביבוש, תאמין לי, סאחבאק... ארבע שנים ללא מציצות - ואתה מתחיל לדבר עם אלוהים. ותאמין לי עוד - הוא לא יענה לך !!!! זה, כמובן, בתנאי שתחזיק מעמד כל כך הרבה זמן. ואם אכן תחזיק - אז חביבי, ויתרת על גן-העדן הקטן שניתן לנו כאן על הקרקע. תרים רגע את האזור ה"נאלח" הזה, ותדמיין אותו במקום אחר בגוף. סתם לדוגמא - צייר ריבוע דמיוני על החזה שלך וחצי הבטן. עכשיו שים עליו שלט ענק "לא לגעת!!!". תאר לעצמך אותך עם אשה במיטה. אחלה כימיה. אתם מתנשקים, היא נוגסת לך ביסים מהכתפיים, ויורדת מטה עם הלשון החמה והמתוקה שלה ו... נעצרת (ראה שילוט הזהרה!!!). ככה כל לילה. חחחחחחחחח.... נראה לך כייף???? ואני רוצה לספר לך משהו הפוך על הפוך. היה לי איש - מאהב מדהים. 69 היה שמו השני. עושה ניסים הוא היה. ה-קוסם. אבל.... זה הכל!!!! עבורו סקס התחיל בנשיקות והמשיך באיברים "ההם" למטה. האמצע ממש לא עניין אותו. מיותר. הוא היה מדלג. פשוט ולעניין. יורד ירידות מופלאות, בלי להשאיר "שביל" של נגיעות בדרך למטמון הנכסף. נאדה. בספר האנטומיה שלו לא הופיעה, למשל, המילה "שדיים". לקח לי שנה וחצי (!!!!!) ללמד אותו שיש אצלי בגוף עוד שני מוקדי עונג מדהימים. תאמין לי, אחי, זה היה קצת כאילו בלי מציצות. אותו אפקט. מה אני אומרת? אני אומרת שאין טאבו. אין שלטי "לא תיגע" או לחילופין "לא נוגע/ת". סקס טוב = כל הגוף. ואני מתכוונת לכל הגוף. כולל השערות והאצבעות של הרגליים. ככה שכשאני מטיפה בשער לטובת הירידות, אני עושה את זה בשם כל הגוף. ללא הבדל דת-גזע-ולאום. תוסיף על זה את העובדה שמדובר באיברים הכי הכי מענגים ורגישים - וזהו - הבנת אותי. אז האם היא חייבת? כן, ועוד איך חייבת. אם היא רוצה לעשות סקס כייפי ומדהים, אז היא חייבת. אם היא רוצה למצוא לעצמה איזה מאהב יבש-גלעד, שיטפח את החששות שלה ולא יתקיל אותה בהנאות בלתי-צפויות ו/או נשלטות... אז שיהיה לה בתיאבון. אני אמצא לי קונדיטוריה אחרת שמגישה את העוגה עם קצפת ועם דובדבן !!! פסי, יש אצלכם איזה "שכונתית" שווה????

פחחחחחחחחחחח (ע"ע דיאבלו)

בקושי מכולת. אבל בעיר השכנה מצאתי לי פינת חמד
מעדניה לשמה!

אז מהה....השאלה היא מה מפריע לך???

תשמעי, מכיוון שרק עכשיו נכנסתי לכאן וקראתי את בעייתך, וגם את כל התגובות שניתנו לך, לא נשאר לי כבר כמעט מה לומר, אבל רציתי להוסיף קצת. קודם כל, ראיתי שנפגעת מעט מגישתה המתנשאת לכאורה של מייקי. קראתי אותה, ומכיוון שיצא לי לקרוא גם קודם תגובות שלה, רציתי להאיר את תשומת ליבך לכך, שזה סגנון כתיבתה, וממש לא התנשאה לדעתי, אלא באמת ניסתה לעזור לך....בדרכה. למעשה מייקי הוציאה לי את המילים מהפה, ובעיקר את עניין הגועל, שזה נראה לי הבעיה העיקרית שלך. יצא לי פעם להיות עם גבר, והריח שלו שם היה נורא....וגרם לי לברוח כמה מטרים טובים ממנו, ושלא נדבר עוד על הבחילה...איכס. אבל כדי למנוע הפתעות שכאלה, תמיד רצוי להתקרצף ולהתרחץ קודם, ואז נעים יותר לשני הצדדים...וכאן אני בדיעה זהה עם זו של מייקי. ובכלל, אין כמו מקלחת משותפת ביחד, להנאה, ואין כמו זרם מיים נעים וחמים לגירוי והגברת החשק...ואין כמו תחושת זרם מים חזק על מקומות אינטימיים מסויימים, בעיקר אצלנו הנשים...אבל זה לא שייך לנושא הנוכחי. וכשהגבר שאיתי נקי, אין לי כבר שום מניעה למצוץ לו, להַנות אותו, ולההנות מההנאה שלו..וזה ממש מרגש ומדליק. אבל אולי הבעיה שלך היא מעבר לכך, וכאן לדעתי את צריכה לשבת עם עצמך, ופשוט מאד לחשוב, למה את לא אוהבת, למה את לא מסוגלת לרדת לו. אם זה מעבר לבעיית הניקיון, אם את לא נגעלת, אז אולי זה איזשהו עניין בצורת החינוך שהיית חשופה לו, שזה אולי נראה לך לא ראוי, לא מוסרי , לא יפה...או שאולי יש כאן סיבות מעבר לכך, שרק את יכולה לדעת אותן, אם תחשבי לעומק, ורק אז אולי תיפתר בעייתך. בקיצור, מאחלת לך שתצליחי להתגבר על הבעייה.

אז מהה

New member
אשה יקרה...

תודה על התשובה הרצינית. אני ממש לא נגעלת, לא הריח מרתיע אותי וגם לא האיבר עצמו פיסית. והחינוך שקיבלתי ממש לא היה שמרני, ככה שזה לא עניין של מוסרי, אני ממש לא רואה בזה משהו לא ראוי. משהו אחר מרתיע אותי ואני אפילו לא יודעת מה. כנראה שאצטרך לחשוב על זה יותר. מה שכן, מכל התשובות למדתי דבר אחד: שבאמת כמו שחששתי - בלי לרדת לגבר אני למעשה לא אוכל להשאר בשום קשר. אז אולי כדאי שפשוט אתרגל לרעיון וזהו.

תשובה אחרת קצת...

אני לא ירדתי לאיש שלי ניסיתי כמה פעמים זה לא עבד גם לא עשיתי את זה טוב, כנראה וזהו הוא לא ביקש יותר ואני לא הצעתי וחיינו באושר ועושר לא נגעלתי פשוט פחדתי להחנק מבינה? עד שיום אחד נתקלתי במאמר של פסיפלורה קראתי וכמעט למדתי בע"פ וזה הגיע מתוכי הקול שרצה לנסות לענג אותו בדרך הזאת אחרי שנים ניסיתי שוב ביקשתי שיכוון, שיגיד ואני עושה זאת כבר יותר טוב... ביחד עם המיומנות הגיעה ההנאה ואני כבר לא כל כך מפחדת להחנק ןמה רציתי להגיד בכל הסיפור הזה? שלא חייבים למצוץ כדי לאהוב אחד את השני ויכול להיות שיום אחד הרצון לענג יגיע ממך אל לתחיצי את עצמךך בעניין זו דעתי דינה.מית מודדת

אז מהה

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

תודה לך ששיתפת אותי בזה ושנתת לי תקוה.....

מייקי69

New member
תשובה יפה יפה, דינוש.....

מה את נותנת לי פה לבזבז מילים, תגידי? מה, לא יכולת ישר להגיד ולהביא סיפור מהחיים עם סוף טוב???? אחלה תשובה בעולם. מהיום אני סותמת את הפה (נכון, זה נ-ו-ר-א קשה לי). ובאה אצלך, לפני הכל, לשמוע מה יש לך לגיד!!! תשמעי, אם אנחנו כבר כאן... יש לי כמה בעיות שרציתי לדון בהן... בואי שניה הצידה....

למעלה