אז מהה....השאלה היא מה מפריע לך???
תשמעי, מכיוון שרק עכשיו נכנסתי לכאן וקראתי את בעייתך, וגם את כל התגובות שניתנו לך, לא נשאר לי כבר כמעט מה לומר, אבל רציתי להוסיף קצת. קודם כל, ראיתי שנפגעת מעט מגישתה המתנשאת לכאורה של מייקי. קראתי אותה, ומכיוון שיצא לי לקרוא גם קודם תגובות שלה, רציתי להאיר את תשומת ליבך לכך, שזה סגנון כתיבתה, וממש לא התנשאה לדעתי, אלא באמת ניסתה לעזור לך....בדרכה. למעשה מייקי הוציאה לי את המילים מהפה, ובעיקר את עניין הגועל, שזה נראה לי הבעיה העיקרית שלך. יצא לי פעם להיות עם גבר, והריח שלו שם היה נורא....וגרם לי לברוח כמה מטרים טובים ממנו, ושלא נדבר עוד על הבחילה...איכס. אבל כדי למנוע הפתעות שכאלה, תמיד רצוי להתקרצף ולהתרחץ קודם, ואז נעים יותר לשני הצדדים...וכאן אני בדיעה זהה עם זו של מייקי. ובכלל, אין כמו מקלחת משותפת ביחד, להנאה, ואין כמו זרם מיים נעים וחמים לגירוי והגברת החשק...ואין כמו תחושת זרם מים חזק על מקומות אינטימיים מסויימים, בעיקר אצלנו הנשים...אבל זה לא שייך לנושא הנוכחי. וכשהגבר שאיתי נקי, אין לי כבר שום מניעה למצוץ לו, להַנות אותו, ולההנות מההנאה שלו..וזה ממש מרגש ומדליק. אבל אולי הבעיה שלך היא מעבר לכך, וכאן לדעתי את צריכה לשבת עם עצמך, ופשוט מאד לחשוב, למה את לא אוהבת, למה את לא מסוגלת לרדת לו. אם זה מעבר לבעיית הניקיון, אם את לא נגעלת, אז אולי זה איזשהו עניין בצורת החינוך שהיית חשופה לו, שזה אולי נראה לך לא ראוי, לא מוסרי , לא יפה...או שאולי יש כאן סיבות מעבר לכך, שרק את יכולה לדעת אותן, אם תחשבי לעומק, ורק אז אולי תיפתר בעייתך. בקיצור, מאחלת לך שתצליחי להתגבר על הבעייה.