מי יכול לעזור לי?

אז מהה

New member
מי יכול לעזור לי?

שלום לכולם! תגידו, אפשר להתארח אצלכם? יש לי בעיה, והייתי מאד שמחה לשמוע מה יש לכם להגיב/להגיד/ליעץ. המצב הוא כזה: היו לי כל מיני קשרים בחיי, ויצא לי להכיר ולהתנסות בכל מיני דברים. זה לא שאני בן אדם סגור, אני אולי לא מתירנית מידי אבל בהחלט עם ראש פתוח. אני אוהבת סקס, במיוחד אם הוא חלק מזוגיות טובה (ולא סתם מזדמן). אבל משום מה יש לי בעיה רצינית עם מין אוראלי. מאד קשה לי להביא את עצמי "לרדת" לבן זוגי, זה מאד מרתיע אותי. הסיבה היחידה שאני עושה את זה היא מאהבה ואכפתיות, כי אני רוצה שיהיה לו טוב, אבל בעצם בפנים לא טוב לי עם זה (ואפילו די רע). אני גם מעדיפה שבן זוגי לא ירד לי (למרות שזה מספק אותי) -והכל בשביל שלא ארגיש מחויבות לעשות זאת גם לו. תבינו, חוץ מהרתיעה מביצוע מין אוראלי בבן זוגי אין לי שום בעיה עם סקס, אני די פתוחה ומוכנה להתנסות ולעשות דברים. אבל הקטע הזה תמיד מפריע לי בקשרים. מתברר שכל הגברים (לפחות אלה שהיו איתי) פשוט חייבים את זה בשביל להיות מסופקים (ונותנים לי להבין טוב טוב כמה שזה חסר להם), ולכן הקטע הזה תמיד מתסכל אותי. האם יש סיכוי שאוכל להיות עם מישהו וששנינו נהנה ממין טוב ב ל י שאהיה חייבת לבצע מין אוראלי? יכול להיות שזה נשמע לכם טיפשי, אבל זה מאד מפריע לי. אודה לכם מאד אם תתייחסו ברצינות לבעייתי ותביעו דעתכם. תודה ושבת שלום לכולכם

marianna

New member
את לא חייבת

מדינה חופשית, וגם המיטה חופשית, בעקרון כששני אנשים בוגרים מקיימים יחסים אינטימיים מובנות לתוך מערכת היחסים מספר הסכמות בסיסיות לא כתובות. הראשונה והבסיסית בהם הינה רצון חופשי של שני הצדדים, השניה היא שהמטרה היא עונג ולא לגרום יסורים. *** אז את ממש לא חייבת *** עדיין לא הכרתי אף גבר שעזב את חברתו/אשתו/המאהבת שלו בגלל שלא קיימה איתו מין אורלי. אבל אם הקטע הוא מין גרידא - אז לפתע אי קיומו של מין אוראלי הופך להיות מהותי, ועליו תלוי המשך הקשר. לדעתי, מערכת יחסים אינטימיים הינה דינמית ומתפתחת ולאט לאט מגיעים אל כל מחוזות החשק. חוצמזה בוקר טוב לנמצאים, לישנים למטיילים ולכולם מריאנה

אז מהה

New member
ברור שזאת לא "חובה"

אבל אני מרגישה רע כי אם לא אני "מקפחת" את בן זוגי. ואני לא מדברת על יחסים שבהם הקטע הוא רק מין כפי שתארת, כי אז דווקא פחות חשוב לי לרצות את הגבר אז זה פחות מטריד ואני יכולה להתחמק מזה. ברור שמערכת יחסים אינטימיים היא דינמית ומתפתחת, אבל בקטע הזה אני תמיד נתקעת, ומקבלת את הרושם שאני מאכזבת אותו. <ובוקר טוב גם לך ולכולם
>

shays

New member
אחותי.....

מין אורלי זה דבר נפלא וכפי אבל רק כשהוא בא מרצון. אל תעשי דברים שאת לא רוצה ולא אוהבת רק בשביל לרצות את בן זוגך

אז מהה

New member
הלואי..

שאני אמצא מישהו שיהיה מוכן לקבל את זה כשהוא איתי ולהשלים עם זה בלי להשאר ממורמר

אטיוד5

Active member
ברור שאת לא חייבת

אבל לא מבין את החשבונאות שלך. אולי בא לו לרדת לך ואת לא נותנת לו? אולי זה דווקא כף לו להרגיש את שצפי הדם שבעורקייך בשפתיים שלו? למה למנוע ממנו את הכף הזה? נכון שאם ירדתי לך שעתיים אז אני גם מצפה ללק קטן, אבל אם לא אקבל, ואם אני יודע שזה מרתיע אותך, אז לא סוף העולם. ואם זה מאוד חשוב לי, אז כן סוף העולם. מבחינת השאלה שלך - כן, יש סיכוי שתמצאי כאלה שלא שמים קצוץ, חחח, על מציצות. אני אישית מכיר אחד בקרית מוצקין שלא אכפת לו. שמעתי שיש עוד אחד בנאות הכיכר.
סתם, סתם, באמת לא חסרים כאלה שלא אכפת להם. ויש לי עוד שאלה - מה מרתיע בלרדת לבן זוגך? זה מגעיל? זה משפיל? לא טעים? מה? את יכולה להגיד לנו בדיוק למה זה מפריע לך? כי נדמה לי שזה עניין פסיכולוגי יותר מפיזי. ואת היחס הזה אפשר לשנות.

אז מהה

New member
תשובתי לדבריך:

זה לא שאני עושה חשבונות, אלא אני מרגישה שאני לא בסדר אם הוא משקיע בי ואני לא עושה אותו הדבר בשבילו - מבחינת הרבה גברים (שאני הכרתי) זהו חלק מאד חשוב בסקס, כך שכל מה שאני לא אעשה לא ישווה לזה, וזה יחסר להם. אז אני לא רוצה שיהיה ממורמר, כי זה באמת מה שקורה אם במשך זמן אני לא יורדת לו (אולי זה לא ברמה של יעזוב אותי בגלל זה, אבל אין ספק שזה גורם למתח לא נעים ביננו). לגבי השאלה שלך -מה מרתיע אותי, אני בעצמי לא לגמרי יודעת מה בדיוק הסיבה. משפיל? בטח שלא, זה ממש לא משפיל אותי. לא טעים? טוב נו זה לא בדיוק שווה למעדן ובהחלט הייתי מסתדרת בלי הטעם הזה, אבל זה נסבל. אני פשוט מאד לא אוהבת לעשות את זה, ותבין, אני בכיף אעשה סקס בכל מיני תנוחות/מצבים וכו´ וכל מה שבן זוגי אוהב לעשות, רק כשזה מגיע ללרדת לו אני צריכה להכריח את עצמי, אני מרגישה כאילו זאת משימה לא נעימה שאני חייבת לעשות בשביל לרצות את בן זוגי (וזה בגלל שהוא חשוב לי). אם היתה לי רתיעה מסקס בכלל הייתי מסכימה איתך שזאת בעיה פסיכולוגית, אבל הבעיה שלי היא רק עם לבצע מין אוראלי. הלואי שאמצא יום אחד מישהו שזה לא יהיה משהו שמאד חשוב לו, ושזה לא יפריע ויצור מתח במערכת היחסים שלנו.(בינתיים כל גבר שהכרתי לא היה מוכן לוותר על זה.)

אטיוד5

Active member
סתם לא אוהבת

שמעי... לפני חודשיים בערך אמרו לי שלמען הבריאות כדאי לי לאכול חילבה. זה היה נורא, לא יכולתי להתקרב. אבל עכשיו למדתי. אני זולל בכמויות. לא שאני ממש אוהב את זה, אבל בפרוש לא חויה בלתי נעימה. למדתי את הטעם. יש שיטה טיפולית בשם דסנסטיזציה. בשיטה הזאת מחזירים את הבן אדם לתיפקוד רגיל ע"י חשיפתו למצבים שמתקרבים יותר ויותר לדבר האמיתי. למשל, אם הוא פוחד לצאת החוצה מביתו (אגורה-פוביה) מראים לו בשלב הראשון תמונות ובהם בית עם קמצוץ של נוף. אחכ תמונות עם יותר נוף. אחכ מעמידים אותו מול החלון ופותחים את הוילון קצת. טוב נו, כבר הבנת את הפרינציפ. תרגול ראשוני - שימי את האצבע שלך בפה. תלמדי את הטעם. בהצלחה.
ועוד משהו אחרון - גם אם עושה את זה מתוך אהבה והתמסרות זה לא סוף העולם. הרבה יותר טוב אם זה נעשה מתוך הכף שלך, אין השוואה בכלל. אבל תחשבי על דברים נוספים רבים שאת עושה שלא מתוך כף. תולה ומקפלת כביסה למשל.

מייקי69

New member
אוייש אטיוד, מה זו העדינות הזווו???

אני קצת בשוק מהעדינות, אטיוד....... וואללה יופי. קבל טפיחה על השכם והרמת גבה !!! ו-ב-כ-ן שוב אנחנו במציצות, נכון? - אתה רואה? איך תמיד יוצא לנו להפגש על הבסיס הזה???? ואלייך, יקירתי.... על ההתחלה, רציתי לענות לך בצורה מאד לא נחמדה. ולהגיד לך שאת מוזמנת לא לרדת לשום גבר - והם בסוף כולם יבואו אצלי.... אבל זה רק מלשון השאלה. כי באמת פגשתי לא מעט גברים שלא יורדים להם - והם מסתובבים בעולם באילו היו מתים מהלכים. ממש צער בעלי חיים.... לפי דעתי יכולות להיות 2 וחצי סיבות למה לא בא לך על זה. החצי - זה הפולניות. משמע האמא האבא, הסבתא הסבא ו"שאני אמצוץ"????? וזו סיבה שאני לא יכולה לתקוף. כי סיבה זו גורמת להרבה חוסר עונג בעוד כל מיני פוזות ואירועים... ובכלל קשה משם לאהוב את החיים. אז מי אני... 2 הסיבות האחרות הן (ונשבעת לך חשבתי על זה ממש לבד, בלי עזרה מאטיוד) גועל וחוסר בטחון. גועל - תגידי, את שמת פעם לגבר איזו מציצה טובה בצוואר? יאמי כזה? עם כל החשק? היה טעים? או לחילופין - נישקת את כל הגוף. טעמת? מלמעלה עד למטה? אז בבקשה, יקירתי, תכניסי את בן זוגך לאמבטיה. תסבני שעה. תשטפי עוד שעה. ואת יכולה להתחיל גם תחת המים (הזורמים. את לא אמורה לטבוע). תאמיני לי יהיה טעים ונקי. אם את שואלת אותי, האיבר הפאלי המופלא הזה הוא ממש פאר היצירה. אסתטי ומדליק. והקולות שהוא מוציא כשאת מתענגת - חביבתי - מתנה. חבל חבל לוותר. חוסר בטחון - או.קיי. אז יש לנו איבר לתפארת. ומשימה מפחידה. איך ניגשים. אני אהיה טובה? - אני אשרוט? אני אכאיב? אני אפשל? - אני בעד קורס בן עשרה שיעורים,
מונחים על ידי בן הזוג. לאט לאט. שהוא ידריך אותך. תאמיני לי - בין "לא" לבין "לאט" הוא יעדיף את ה"לאט". תקראי את ההנחיות של פסיפלורה. תציצי בסרטים הכחולים (כן, כן, הן יודעות את המלאכה. גם אם הן נראות נורא "זולות". ) ושוב - תני לו להדריך אותך. הוא ישמח להגיד לך מה עושה לו את זה. מי יודע... אולי עם האוכל יבוא התיאבון. בגדול - אני לא רואה למה למצוץ לו מאחורי הברכיים, או את בית השחי זה יותר עדיף מלמצוץ לו את ה"נשמה". זה אותו גוף אהוב ונחשק, לא? ועוד משפט קטן בעניין הפולניות.... יקירתי, ריד מיי ליפס: לרדת למישהו לא שם אותך בעמדה של מושפלת. להיפך. בעמדה של שליטה. כובשת חזקה השולטת על מרכז העונג שלו. לטוב ולרע. זהו. עכשיו אני הולכת לחפש קורבן - כי הבאת לי ת´חשק !!!! מייקי696969696969 - גררררררררררררר

דני 10

New member
מייקי יפה

קראתי בעיון את דברייך וזה בסדר גמור. מניסיוני הרב במציצות, אני אוהב אותן כשהן מתפתלות תחת הלשון שלי. אני בהחלט מוכן לוותר שימצצו לי, אבל לא אוותר על מציצה ואחר כך כניסה לאחר שהיא גמרה מתחת ללשון שלי. היגעתם לנושא מעניין, אבל אני יכול להגיד לך שאין חובה בשום דבר. זה יותר כייף כשזה נעשה מתוך בחירה חופשית. כל זה למרות מה שכתבת ואשר יש לי הסכמה מלאה עם הכתוב.

אטיוד5

Active member
אין מה לדבר 69 ...

הלביאה שאגה היטב. אל ´צ´אלי, גברת מנהלת השפריצה עלי טיפקס אתמול, אז קצת התמתנתי היום, עד הפעם הבאה כשהפיפי יעלה ויצא לי מהאוזניים. כלומר, הנוזל, לא ה"נשמה".
ובעניין ירידה באמבטיה לאישה. זה סקסי לאללה, אבל אללה וקוץ בו. כי כל המיצים הניגרים נשטפים והטעם הולך לאיבוד. יש לך הצעת יעול לעניין הזה? ובדיחות לסיום. למה לפולניה יש כתם-סימן כחול בין השדיים? .... .... .... .... .... .... "שאני אמצוץ?" ולמה מרוקאית יש כתם באותו מקום? .... .... .... .... .... "אני!, אני!, אני!"

שבת שלום, צ´ילבה!!!!! ../images/Emo6.gif

חוצ´מזה - אני שונאת אותך. ועוד חוצ´מזה - אתה מוזמן להשפריץ עלי טיפקס בחזרה
ועוד חוצ´מזה אחד - קבל את זה כמחמאה. בחיייים לא עקבתי אחרי מישהו כך..
וחוצ´מזה אחרון - אהמממ.. נגמר לי. שבת שלום לכולם!

אטיוד5

Active member
אהלן פסי

אזלו לי מעיינות הטיפקס. עכשיו אני בענייני ישועה.
ואחרי שפירסמת את מדריך הצבעוני (tulip = two lip) המפורסם לאישה מה יש להגיד בעניין השאלה שלי לגבי ליקוק האישה תחת מים קולחים?

מים.

מים הם חומר אירוטי למדיי. הם עוטפים אותך במעין ליטוף מעורר, הם "חומר" מנקה כך שהם משרים ביטחון - אתה מרגיש נקי תחתם וזה "מוריד" כל מיני דאגות למינהן. הם מעניקים תחושת קלילות שמוסיפה המון לתחושת האירוטיות. זו ההקדמה. המוקש במים הוא שעד כמה שהם רטובים - הם מייבשים. במיוחד את הנשים. לנשים יש חומרי סיכה טבעיים העוזרים בחדירה (כפי שכולכם ודאי יודעים). המים שוטפים אותם ותופסים את מקומם. הגברים שבחבורה שאוהבים להתעלס בתוך מים צריכים לקחת בחשבון את העובדה הזו ולהיות עדינים יותר מהרגיל משום שהם עלולים להכאיב. גם הנשים לפעמים לא מודעות לבעיה. מה עושים? עושים! והרבה!
רק ב-ע-ד-י-נ-ו-ת. לפעמים המים מייבשים כל כך שגם החדרת אצבעות לנרתיק יכולה להיות לא נעימה. ועוד טיפ - יש בינכם נשים שמעדיפות להתקלח היטב לפני שהן נכנסות למיטה עם מישהו. אם אתן אחרי מקלחת - אל תמהרו. גם אתם הגברים קחו זאת בחשבון. מעין העינוגים אולי נקי וריחני - אבל יבש.. גם רוק הוא לא תמיד פיתרון משום שהוא לא שומני מספיק. ענגו את הגברת עד שתרגישו שהיא מתחילה להפריש את חומרי הסיכה הטבעיים שלה.. אחר כך - קדימה! זהו בקשר למים להפעם

מייקי69

New member
בעניין טיפקס ומים ../images/Emo13.gif

את הטיפקס ראיתי גם ראיתי - ולכן באה הרמת הגבות....
ובעניין המים והטעם..... אז ככה (מייקי לובשת את קסדת ה"חוכמה" שוב).... לכם יש השפרצות ספורות. לנו יש מאלאן.... אז אפשר להתחיל במים... ולהמשיך במקום אחר. לחזור לשם שוב ושוב. תאמין לי - קצת השקעה וכל הטעם חוזר לך לשפתיים.... חוץ מזה... אני מהרהרת במה שהיה לפסי לומר בנושא זה.... וואללה לא ניתקלתי בשום תופעת כאב במסגרת החוויה הרטובה באמבטיה. אולי בגלל זה המה-שמו שלנו עטוף בהרבה רחמים. מוצנע. שומר על טעמו גם כשיש מים בסביבה. ועוד חוץ מזה אחד.... תשמע, לא כל יום עושים את זה תחת מים זורמים. אז זה נחמד גם קצת לגוון טעמים. כל לוקיישן וטעמו הוא... לא?

עטוף ברחמים? ../images/Emo6.gif

את הורגת אותי עם היציאות שלך! אני מסכימה! בהחלט נחמד לגוון טעמים ואני בהחלט אוהבת מים

אטיוד5

Active member
ראה ראית

זה כבר משמח. אמנם קיויתי שזה יישאר שם לפרק זמן קצר. והתגשם. כמו בנוער העובד - עלה והגשם. אז עליתי עם ההודעה והגשמתי. ולו לפרק זמן קצר. היה שווה. יש גם כפים קצרים, חפוזונים וירטואלים שכאלה. ואני בכלל מתנועת איו"ב.
לא נעים לי מפסי. היא כל הזמן צריכה לעקוב . להיות בהיכון. לעמוד על המשמר. ולקנות בקבוק חדש של טיפקס. כי הנוכחי הולך להגמר. חחחחחחחחח. ולעניינינו - זה באמת עניין מעניין. חלק מתייבשות וחלק שומרות על הלחות שם בפנים. מכל מקום, החזרה למקום הפשע, האמבטיה, אכן בלתי נמנעת. כלומר, רק עכשיו בהזדקפות האונה הקופירייטרית שלי, חשבתי על הקשר בין פשע לפשע. שין וסין. מה נפלא למולל את השפה הזאת, הא?

מייקי69

New member
בוא נאמר....

שהייתי מעדיפה "למולל" דברים שונים לחלוטין ביום שישי בערב. הרבה יותר עדיף מאשר למולל שפה מול המסך הזה.... אבל כמו שאתה רואה, אני לא ממש בררנית...

אהממ..

מייקי גנבה לי הכל בערך. קשה לי לענות לך בזה משום שקשה לי להבין למה "לא". בשבילי זה הדובדבן בקצפת. הכיף הכי גדול שלי! . זה שגם הוא נהנה בדרך - זב"שו
אני לא יכולה שלא לשלוף את השיר ההומוריסטי ההוא. נדמה לי שפורסם לראשונה בפורום "חטאים ושירי זימה". מייקי - מוקדש לך
: היתה אדמונית מנומשת שמסקס לעולם לא חוששת מרומן לרומן היא קיפצה כל הזמן מלאה באנרגיה גועשת.. תחביב עיקרי לה היה (לגברים לא היווה בעיה) אהבה היא למצוץ בלי שגומי יחצוץ עד פרוץ הזִרְמָה לגרונה את הטעם היא כה אהבה תחביבה טיפחה בגאווה ובין כל הגברים נודע שמה ברבים ערפדית-זרע גנובה.. חג שמח!!!!

למעלה