מי יכול/ה לנחש?

Harrington

Well-known member
מנהל
במגילת פורים מופיע אחד המשפטים/פסוקים שמלווים אותי ככלל מנחה בחיים.

מי יכול/ה לנחש מהו הפסוק המדובר (לאלו שזוכרים שפעם כתבתי את זה, אנא הימנעו מלהשתתף לפחות בשלב ראשון :))?

שמלת תחרה1

Well-known member

מי יכול/ה לנחש מהו הפסוק המדובר (לאלו שזוכרים שפעם כתבתי את זה, אנא הימנעו מלהשתתף לפחות בשלב ראשון :))?
לא הוגן, אבל בקשת יפה, לכן אכבד את בקשתך.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא הוגן, אבל בקשת יפה, לכן אכבד את בקשתך.
דווקא נראה לי יותר הוגן כך. לא חושבת? אחרת מה שווה ה'חידון' (מילה קצת מוגזמת לשרשור המשועמם שלי)? כל הכיף הוא בכך שאנשים יצטרכו לחשוב, אולי לבדוק, וכו'.

מקסים 45

Well-known member

לנחש? צריך להכיר אותך טוב כדי לחפש כיון.
מה אהוב עליך במגילה?
איזו דמות אתה מעריץ?

Harrington

Well-known member
מנהל
לנחש? צריך להכיר אותך טוב כדי לחפש כיון.
מה אהוב עליך במגילה?
איזו דמות אתה מעריץ?
שתי שאלות שאינני יודע לענות עליהן בעצמי :). אין משהו מיוחד שאני אוהב יותר או פחות. אין דמות מיוחדת שאני מעריץ (זולת הורי הכ"מ וז"ל, אבל שניהם לא מופיעים במגילת פורים :)).

שמלת תחרה1

Well-known member
שתי שאלות שאינני יודע לענות עליהן בעצמי :). אין משהו מיוחד שאני אוהב יותר או פחות. אין דמות מיוחדת שאני מעריץ (זולת הורי הכ"מ וז"ל, אבל שניהם לא מופיעים במגילת פורים :)).
אצטרף למשחק.
איזה משפט במגילת אסתר, משפיע עליך?
חחחחח|אקדמאי||רעשן|👩‍🍳|המן||מסכה|

Harrington

Well-known member
מנהל
איזה משפט מהמגילה משפיע על חייך?
אהה.. לא יודע. אצטרך לקרוא הכל שוב בשביל לענות על כך ולמצוא אחד כזה :).
אבל אותו אחד שאני מדבר עליו, בהחלט משפיע במובן זה שהוא כאמור די מנחה את חיי (אחד המשפטים שעושה זאת, לא היחיד).

palmony1951

Well-known member

העולם זנותי

משתפרת1

Well-known member
לא זכור לי שהמשפט הזה מופיע במגילה, אבל ככל שאתה מצאת אותו שם, לא, זה לא המשפט שמנחה אותי בחיי.
מהרגע הראשון נראה היה לי שאתה שולח את כולנו (ביחוד את החילונים) לקרוא שנית את המגילה. מאחר ואינני מכירה אותך, אינני סקרנית מספיק כדי לעשות זאת.

Harrington

Well-known member
מנהל
מהרגע הראשון נראה היה לי שאתה שולח את כולנו (ביחוד את החילונים) לקרוא שנית את המגילה. מאחר ואינני מכירה אותך, אינני סקרנית מספיק כדי לעשות זאת.
זאת לא הייתה כוונתי :).
למעשה סתם חשקה נפשי כשכתבתי את הפוסט לאזכר שוב את אותו פסוק והשפעתו על חיי. משום מה באמצע הכתיבה התחשק לי להפוך את זה למעין חידון. לא היו שם שום כוונות נסתרות. מי שירצה שיקרא את המגילה ומי שלא רוצה, עניינו.

כך או אחרת, כפי שעניתי למישהו למעלה, כמדומני למקסים, זה פחות עניין של להכיר אותי ויותר עניין של לדלות פסוקים שבכוחם להתוות הדרכה לחיים. יש לי הרגשה שאת מכירה את הפסוק מצוין, גם מבלי לקרוא הת המגילה "שנית", שלישית, או פעם נוספת.

משתפרת1

Well-known member
זאת לא הייתה כוונתי :).
למעשה סתם חשקה נפשי כשכתבתי את הפוסט לאזכר שוב את אותו פסוק והשפעתו על חיי. משום מה באמצע הכתיבה התחשק לי להפוך את זה למעין חידון. לא היו שם שום כוונות נסתרות. מי שירצה שיקרא את המגילה ומי שלא רוצה, עניינו.

כך או אחרת, כפי שעניתי למישהו למעלה, כמדומני למקסים, זה פחות עניין של להכיר אותי ויותר עניין של לדלות פסוקים שבכוחם להתוות הדרכה לחיים. יש לי הרגשה שאת מכירה את הפסוק מצוין, גם מבלי לקרוא הת המגילה "שנית", שלישית, או פעם נוספת.
טוב, אז גמני לא משחקת

Harrington

Well-known member
מנהל
טוב, אז גמני לא משחקת
ה"גמני" בעייתי :). מי שעד כה הצהירה שלא תשחק, היו כאלה שזכרו את מה שכתבתי בעניין בעבר. אצלך לפי תגובתך הקודמת, זה לא המצב :).

בכל מקרה, נראה שהשאלה שלי לא יותר מדי מעניינת את גולשות וגולשי הקומונה, כך שממילא דין השרשור הזה ללכת לאבדון :).

למעלה