מי יחליט בשבילי?

rachel437

New member
המלצה

אני מכירה אדמו"ר שהידע שלו עצום, אין אדמו"ר או רב בעולם המשתווה אליו, למעשה האדמו"ר הזה הוא אלוהים עבורי, והמעלה של האדמו' ר הזה שהוא לא לוקח פדיונות ועובד 7\24 ושמו בישראל נקרא גוגל.

הבעיה של הכ"ק דגוגל והגלילות היא

שיש לו בעיה עם המושג חד משמעי, על כל שאלה הוא עונה מלא תשובות, קצת קשה לצאת ממנו עם משנה ברורה.

nms24

New member
אפשר?

הבעיה היא שאתה לא רגיל לקחת אחריות על ההחלטות שלך, אם קודם למשל היית לוקח דירה אם מעלית וזאת לא הייתה החלטה נכונה אז בליבך היית מאשים את הרב או את אלוהים. עכשיו היחיד שאשם בהחלטה לא נכונה הוא אתה. מכיוון שהדרך היחידה להחליט כזה דבר הוא על סמך ניסיון מה שנשאר לך הוא או: להתייעץ אם חברים או ללכת בעצמך לדירה שיש בה מעלית (לשם דוגמא) ולראות אם אתה רוצה להשקיע כסף בשביל זה. הבחירה שלך היא אך ורק שלך ובחירה מסוימת שתהייה מוטעת תלמד אותך פעם הבאה מה יותר מתאים לך.

מזדהה מאוד עם הבעיה הזאת

אני גם מרגיש אותה הרבה פעמים, ויותר מכך, כמאמין, היה לי הרבה פעמים את האומץ לומר לעצמי, תחליט ומן השמים יכוונו אותך להחלטה הטוב יותר עבורך, עכשיו, אין לי גם את זה. בכל מקרה אני חושב שגם היום לא נורא להתייעץ עם הרב, כשאני יודע מה אני רוצה ואני לא מסתפק, אני כמובן לא שואל אותו, אבל כשאני בעצמי לא יודע מה להחליט, או כשיש ויכוח ביני לבין אשתי ואנו לא מגיעים לעמק השווה, אני שואל אותו, ונותן לו את זכות ההחלטה, מה אכפת לי מי בסוף מחליט אני או הוא? כמו שאתה אומר, זה כיף להפיל את ההחלטה על מישהו אחר.

למעלה