מי יותר טובים

punk223

New member
קודם

הערצתי את אופספרינג, אבל אחרי זה התחלתי לשמוע יותר בלינק.

dickies girl

New member
אף אחד

אבל אם כבר צריך להחליט מי מבין שניהם אז ברור שבלינק

manic_subsidal

New member
אתם כולכם חולים

אני מתבייש בכלל שהידרדרנו להשוואה הנוראית הזאת... אכן ימים קשים ללהקה כמו אוףספרינג אבל להשוות לבלינק.. זה שפל המדרגה... ברור שאוףספרינג הרבה הרבה יותר טובים! דבר ראשון בשירים במילים שרואים אצל אוףספרינג שהשקיעו מעל 5 דקות מחשבה ולא רק זה גם כן מארק ותום בכלל לא יודעים לנגן! אי אפשר להשוות ביניהם לבין הקול של דקסטר שהוא בהחלט קול אדיר וגם אני עיבדתי מזמן את הכבוד המועט שהיה לי כלפי בלינק כתום ומרק אמרו בראיון (ואני מצטט) "what i liked best about the rock show video is that we didnt have to fake anything and we could act just like who we are and not just fool around like we always do" כל ההתנהגות פשוט מזויפת... ופעם אהבתי את בלינק... אממאפילו מאוד אבל כשלמדתי יותר על בלינק פשוט לא יכולתי לשמוע אותם יותר מרוב הזיוני שכל ככה שאני לא מדבר רק בתור אחד שאוהב את אופספרינג

אח איזה יופי אני כול כך גאה

אנשים אוהבים פה את אופספרינג אבל לא רוצה להשוויץ הוא משהוא אבל אין עלי ב אופספרינג!

offspringer

New member
אני לא מכיר אותך כל כך אבל...

אני מדבר עם איזה אחד בICQ שקורא לעצמו DEXTER HOLLAND, אני חשבתי שאני ממומחה עד שפגשתי אותו.

manic_subsidal צודב במאה אחוז

בלינק הם סתם להקה של מתרוממים שאפילו בדבר היחדי שהם היוו טובים בו (להצחיק) זה הכל היה סתם זיוף, לא יודעים לנגן, במילים של השירים שלהם אין כלום חוץ מחיבור של אותיות(בלי שום משמעות) ולהש בות אותם לאופספרינג זה דבר מחריד, לא הייתי משווא אותם לכריסטינה אגילרה(והיא עוד כוסית).... בקיצור די עם בלינק יש ללהקה פורום דברו עליהם שם.....

punk223

New member
סתם חיבור של אותיות

למה אתה מתכוון? אם אתה לא מבין אז אל תגיד שזה "סתם חיבור". מאחורי כל השירים של בלינק יש מסר, ומה הקשר לא יודעים לנגן? הם לא מנגנים פחות טוב מאופספרינג, הם פשוט מנגנים יותר "פשוט" ומוותרים על הסולואים. יש גם לאופספרינג גיטריסט אחד יותר אז בגלל זה, זה אולי נשמע לך יותר יפה (אם זה מה שאתה אוהב).

manic_subsidal

New member
תגיד... מה אתה דפוק?!

ראית פעם הופעה של בלינק? ראיתי אחת וגם סיפרו לי אנשים אחרים הם לא יודעים לשיר והם לא יודעים לנגן גם בהופעה שלהם ב MTV MUSIC AWARDS או מה שזה לא היה הוא לא הצליח לשיר הכל שלו היה מוזר לגמרי והוא צעקק SHIT באמצע השיר כי הוא לא הצליח לשיר ואני לא מדבר על איזה כמה שניות או מילה שפספס על איזה דקה שלמה הם אפסים!!! אני לא מאמין שזה בכלל התפתח לוויכוח בלינק לא שווים כלום לאומת אופספרינג!

punk223

New member
קודם כל

דפוק מי שעשה אותך, דבר שני- טום צעק shit כי הייתה איזה תקלה בגיטרה, ובגלל זה הוא גם שבר אותה בסוף. דבר שלישי- אני אוהב את אופספרינג, אבל בלינק, איך אני יגיד, להקה יותר מגניבה! השירים שלהם יותר יפים, הם הרבה יותר מצחיקים, וגם..עזוב עזוב....

מגניבה?!!!

בגלל זה אתה אוהב אותם, תראה אני לא אומר שאני לא אהבתי חלקים מדוד ראנץ ומצ´ייסר כאט אבל בכל זאת אפשר לאהוב תלהקה הזאת כמה חודשים לא יותר, אתה רוצה תשמע אותם, בכיף אבל אל תשווא אותם לאופספרינג.....

eb182

New member
אני מכירה מישהו מסאן דייגו

שמעריץ אותם מ-93 מאז שהוא ראה אותם במועדון בסאן דייגו והוא עדיין אוהב אותם

למעלה