מי יותר טובים

punk223

New member
מה שהתכוונתי

זה שבשירים של בלינק אין מסר, אלא כל השירים מתארים מקרים ספציפיים שקרו למרק ולטום, מסר ממש, אין. אבל בכל זאת אני אוהב את המוזיקה, את הליריקס, ובלינק, בישבילי, יותר טובים מאופספרינג, למי שיש בעייה עם זה יכול לפנות אליי אישית.

manic_subsidal

New member
צמע...

העובדה שהוא לא הצליח לשיר והכל שלו היה דפוק לגמרי ממש ממש ממש לא קשור לגיטרה הוא לא הצליח לשיר בכלל ! הוא שבר אולי את הגיטרה מעצבים על עצמו ומגניבה ומצחיקה... אני משאר שכל אחד מחפש דברים אחרים בלהקה לא משנה כמה זה מזויף כל ההומור הדבילי שלהם

punk223

New member
אם ראית

את זה live היית רואה שיש בעיה ולא שומעים את הדיסטורשן, על תתערב אם אתה לא יודע.(אני גיטריסט ואני שומע כאלה דברים, כל אחד שומע אבל כנראה אתה חירש..) וגם לא שמעת שהוא שר משהו well fuck it, my guitar... משהו כזה.

Manic Subsidal

New member
איזה ויכוח.....

אופספרינג VS בלינק חחח.. זה אפילו מצחיק, אולי בגלל שזה ברור שהחומר של אופספרינג מתעלה על החומר של בלינק פי כמה בצורה כזאת שגורמת להשוואה להיות בילתי אפשרית. אבל בכל זאת זכותך להגיד שאתה אוהב את בלינק יותר מאופספרינג.

voodoo

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אבל ההשוואה הטיפשית הזאת כבר הפכה את הת´רד לאידיוטי

eb182

New member
זה ההתנהגות בקליפים

זה מה שהוא אמר וקליפ זה הרי סרטון קטן אז ברור שזה לא אמיתי כמו שסרטים הם לא אמיתיים

שאלה ברורה

אופספרינג ובטח שאופספרינג אם כול הכבטד אני באמת אוהבת את בלינק והכול אבל אופספרינג אנשים פאנק\ פאנק רוק אחותי ביותר האאאאאאאאא לאהוב אותם!!!!

Mohawk Tom

New member
בלינק הם חראות!!! אז ברור ש...

אופספרינג הרבה יותר טובים כי הם שולטים!

Chen PunKuki

New member
בלינק

אני בכלל לא מבינה כל כך למה מהללים פה את האופספרינג האלה...הם באמת כאלה טובים??

cha ching

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אף אחת מהלהקות!

MetallicWolf

New member
OFFSPRING#1 (In PunkMetal)

אם משהו פה הוא מומחה לאופספרינג זה אני. בלי להתרברב , 12 שנה ו 4 הופעות. ---Momy doesnt have her head anymore , I keep it underneath my bed on the floor , Well thats allright man ,Thats O.K , SHE NEVER REALLY USED HER HEAD ANYWAY!!!--- Beheaded ,The Offspring , The Offspring , 1989-1990.

MetallicWolf

New member
Well Lets SeE...

ראיתי 1 בצרפת-באחד הכפרים ליד פרז , פרק עעעעעעענק. 2- אנגליה , מחוץ ללונדון- ההופעה ההההכי טובה 3- גרמניה- אחלה הופעה- חותר מדי סקינים... 4- אריקה- שיקגו-אילינוי- עעענק!!! טונות של אנשים!!! 5 שעות הופעה!!!:))) אבל זה כלום... ההופעות הכי טובות שהייתי בהן , לפי דעתי , היו של אירון-מאיידן... איזה אפקטים!!! הפ פשוט גאונים...! "And I would pray for her , I Would call her name out loud , I <Would BLEED For her... If I could only see her now..."----- IronMaiden , The Evill That Men Do

blink me

New member
מגניב metallic wolf

איזה כיף לחה אני היתי מת לטוס להופעה של offspring

dansh

New member
אני לא מאמין...

כמה שהפורום הזה התדרדר, לא רק שעולה שאלה כזאת אלא גם יש רוב קולות לBLINK ההומואים האלה!!! כל אלה שכותבים שבלינק הם יותר טובים... מה זה הסיבות האלה הם יותר מגניבים?! איזה שטויות, הם להקה שאין לה שום מסר, אין להם שום כשרון, וזה עובדה, הגיטריסט שלהם לא עושה כלום חוץ מאיזה 4 אקורדים וריפים של 4 תווים הבסיסט שלהם פשוט עושה מה שהגיטריסט עושה. אולי המתופף שלהם כשרוני, לא יודע, לא מבין בתופים... אבל הוא בכלל לא אוהב את המוסיקה שהם עושים. להקה צריכה לעשות מוסיקה שהיא מתקשרת אליה ואוהבת אותה, זה מה שמפריד בין אמנים ל´MTV, בלינק הם פשוט להקת בנים, 3 אנשים שעושים דברים מגניבים שכולם אוהבים והם מצחיקים (גם כן!) והם עושים מוסיקה מגניבה כזאת פשוטה שכזה בלהבלהבלהבלה.........!!!!!!!!!!! כל מה שכתבו בהודעות האלה רק מוכיח כמה אין ללהקה הזאת שום תוכן...

Blazer29

New member
הרגתם אותי!

איך בכלל אתם מעיזים להשוות את בלינק לאופספרינג??? הדבר היחידי שאפשר להשוות אליו את בלינק זה זבל, וגם זה יותר טוב מהם!! השירים של בלינק ממש על הפנים! OFFSPRING RULLZZZ

למעלה