מי יותר חרמן?

קוקי, קראי שוב מה שרשמתי...

אין חילוקי דעות התייחסתי ל-2 אספקטים: 1. ההנאה. זו לדעתי בהחלט תיתכן אצל נשים רבות! 2. הריקנות. היא בוודאי אינה תלויית- פרטנר. זה משהו בתוכנו.

קוקי, קראי שוב מה שרשמתי...

אין חילוקי דעות התייחסתי ל-2 אספקטים: 1. ההנאה. זו לדעתי בהחלט תיתכן אצל נשים רבות! 2. הריקנות. היא בוודאי אינה תלויית- פרטנר. זה משהו בתוכנו.

tokit

New member
אז הנה לך יוצאת דופן אחת

עם בן זוגי כבר שנים שלא גמרתי, אבל היו לי סטוצים שהביאו אותי לשמיים.. לגבי הריקנות.. תלוי מאוד בבן הזוג

Hendrixon

New member
לפני שאצא ../images/Emo163.gif, מה זאת אומרת לא

גמרת איתו שנים? אוקיי, עכשיו אני בדיסוננס וודאי

tokit

New member
חכם=חכה

נראה לי שמכון הכושר משפיע.. השכל מתכווץ..

tokit

New member
אתה לא טמבל..

ונראה לי שאין לך בעיה של הבנת הנקרא.

triki

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo46.gif

מאיפה לכל הרוחות כל הקביעות "החכמות" האלה שלך??????????? מאיפה באת עם הרעיונות האל ה??????????
כאילו תבין מה אתה אומר: יותר נשים עושות סקס מזדמן ,אבל פחות נשים נהנות מסקס מזדמן??????????
זה נשמע לך הגיוני מה שאתה אומר????? אנחנו עושות יותר אבל נהנות פחות????
כי??? מה הסיבה??? כי משלמים לנו??
כי מכריחים אותנו????
הללללוווווו
wake up and smell the coffee
אנחנו עושות סקס מזדמן כי נעים לנו מתאים לנו..ואנחנו רוצות לזיין אתכם ולנפנף אתכם...!! זה חלק מהקיק!!!

אל תתקפי. אתן עושות יותר כי

קל לכן להשיג סקס מזדמן. ונהניות פחות. זו עובדה. לא? או שתגידי תיכף שהגבר המזדמן לא יודע את העבודה??? טיפוסי.

triki

New member
תסלח לי..

אתה מעייף אותי....
אנחנו נהנות פחות מסקס מזדמן??????
אם לא הבנת נכון ואם אתה לא יודע איפה אתה חי... אנחנו יוצאות בכוונה לצוד!! סקס מזדמן!!
אנחנו מזמן...אבל מזמן לא..מחכות שתעשו לנו טובה... מי שנהנית מסקס..נהנית מסקס גם אם הוא מזדמן!! שהרי גם בסקס מזדמן יש זין..
וזה מה שחיפשנו... לא אהבה,לא קשר... סקס!! ומי שלא אוהבת סקס,לא תהנה מסקס גם עם בעלה,בחיר ליבה וסופר מן על ויאגרה!

Alfa156 GTA

New member
נשים בוודאות.

פשוט הם מסתירות את זה יותר טוב, או פשוט יותר "הגיוניות" בתגובות שלהם. ועם היה להם זין, גם להם היתה זקפת בוקר (מהרצון להשתין ולא לזיין) האלפא

Hendrixon

New member
בוקר טובה שושנה דמארי../images/Emo9.gif

מה, אף אחד לא עידכן אותך עד עכשיו?
לנשים יש פשוט יותר נקודות חשק מגברים, דוגמא הכי פשוטה, אנחנו אפילו לא מסוגלים לדמיין מה אתן מרגישות ממשחק בשדיים ובפטמות
ובכלל, אמנם זאת הכלל ויש יוצאות מן הכלל, אבל הגוף שלכן הרבה יותר רספונסיבי משלנו. מבחינה פיזית אצלנו רוב הסקס קשור לזין ולסביבה הקרובה אליו, ולא רק זה, לכן יש אורגזמה נרתיקית, אורגזמה דגדגנית, ואפילו פגשתי מישהי שגמרה מאנאלי
אצלכן גם האבר מין הוא פנימי, בתוך הגוף, יש לו יותר אינטראקציה עם שאר הגוף, בזמן שאצלנו הוא חיצוני. אני מצטער אם חידשתי לך משהו

tokit

New member
עוד לא פגשתי זין שהיא לא רספונסיבי

ללשון שלי, ופגשתי לא מעט.. אני מסכימה עם דבריך, רק שכחת דבר אחד.. גם בגלל שלהרבה גברים אין מושג וגם בגלל שלהרבה נשים אין מושג, לנשים מאוד קשה להגיע לסיפוק. אצל הגברים העסק עובד הרבה יותר פשוט והגיוני..

חופ שיה

New member
לא רוצה להיות קטנונית

מה עם הערמונית? סתם עוד נקודה רספונסיבית שאין לה כל משמעות (בציניות) אחרי אתמול בלילה אני בהחלט יכולה לומר שללא ספק אנחנו נהנות יותר, בזמן שאני חווה כמה שיאים משילוב של כמה נקודות חשק אתם חווים אחד מנקודת חשק אחת,כל זה בהנחה שלאשה אין כל בעיה להגיע לאורגזמה (כי גם הייתי בצד הזה).

למעלה