מי יותר חרמן?

elad555

New member
מי יותר חרמן?

האם הנשים יותר חרמניות או שמה הגברים יותר חרמנים? זו שאלה שתמיד סיקרנה אותי. חלק מהנשים הרי משחקות אותה הרבה פעמים שהן לא חרמניות אבל במציאות הן חרמניות אש. לעומת זאת ישנם גם הרבה גברים חרמנים, והם לעומת הנשים לא משאירים את החרמנות לעצמם אלא מוציאים את כולה החוצה. לכן אני לא מצליח לדעת מי יותר חרמן? הנשים או הגברים?

גברים. נקודה.

תראה לי אשה שקמה עם זקפת בוקר, מסתכלת כל הדרך לעבודה על בחורים בפקק במכוניות, ברחוב, במעלית, עושה ביד 5-6 פעמים ביום, מבלה חצי מהזמן במשרד באתרי פורנו,בצ'אט ובפורומי סקס ועוד חוזרת הביתה חרמנית לעשות ביד עם סרט כחול, ואיך שבעלה מגיע גם אונסת אותו. אגב זה סדר יום טיפוסי שלי

bar666xp

New member
למרות שהכרתי לפחות אחת ../images/Emo45.gif אני ...

חושש שהמוסכמות החברתיות הן כאלה שהן לא מחצינות זאת כמו הגברים... וכאחד שמשום מה נשים רבות ממששות אותו בצורה שלא יכולה להתפרש לא נכון והמבין יבין (אל תשאלו אותי למה אגב, אני לא חושב שאני כזה מושך ובתח שלא חיצונית).

bar666xp

New member
אבל הכלב מת מזמן ....

מה מי מו אני משדר/מקרין סקס ??? ועוד בבגדי עבודה מלאים בשמן ושאר טינופת מהרכבים ?! אבל אם את אומרת שאני יתנגד למשהו חיובי.

bar666xp

New member
או כאן נכנסת לסוגיה בפני עצמה כי..

אפילו בין גבר אחד למשנהו יש שוני בצורה שהוא מספק ו/או מרמז/מראה וכו' על אחת כמה וכמה בין הנשים.... וטוב שיש את השוני הזה אחרת היה נורא משעמם. לא? אגב אני מסכים איתך מעוד כי להשוות בין גברים ונשים או להבדיל בעיקר בנוגע לאקט המיני פרט לפיזיולוגיה אין בזה הרבה טעם.

triki

New member
זה ממש...

לא משנה גברים או נשים.... בעיניי שני המינים חרמנים באותה המידה... רק שלצערי ישנן נורמות ומוסכמות חברתיות שמונעות מנשים להצהיר: כן אני חרמנית! רוצה זין ועכשיו... לעומת זאת גבר מרגיש הכי בטוח בעולם להגיד: וואלה זו..הייתי משחיל אותה..מסובב אותה..עושה לה.. והכל נשמע מאוד הגיוני ונכון.... בערך על אותו משקל של גבר ששוכב עם הרבה הוא אחלה גבר,ואישה היא זונה... וזה בערך חוק המוסר העלוב והצבוע שאנחנו חיים בו.... אז רק לסבר לך את האוזן נשים הן חרמניות לא פחות מגברים!! ואתה יודע מה ? אולי יותר... רק שלא נעים,לא נכון,לא מכובד.. מה הם יחשבו?,הוא יחשוב?... ובזאת אני מרשה לעצמי להדליק משואה זו בשם כל הנשים החרמניות באשר הן!!! live long and prosepore

MoRunner

New member
|אייקון של משואה|

כל מילה
נשים חרמניות לא פחות...אמנם זיקפת בוקר זה לא המינוח המדויק,אבל גם לנו יש סדר יום משלנו...אבל הוא סודי...
זה שאתם לא יודעים לנצל את הפוטנציאל החבוי בתוך אישה...
.... כבר בעיה שלכם...

חופ שיה

New member
המשפט האחרון .............

כללללללללללל כךךךךךךךךךךך נכון. עם הבן זוג הנכון והדינמיקה הנכונה אשה יכולה להיות כמו חתולה מיוחמת כל עונות השנה. אני חושבת גם שנשים וגברים חרמנים באותה מידה, רק שנשים יותר מאופקות מגברים אין ספק שזה עניין של חינוך, נורמות חברתיות, הומור שחור וכו'וכו'וחבל שכך. והנה עוד משואה.

נו באמת

כנראה שלא קראת את המסה שלי בעניין יום טיפוסי בחיי גבר טיפוסי. אז לפעמים את חרמנית ובא לך זין. ל פ ע מ י ם. זה אף פעם לא באובססיביות/אינטנסיביות שציינתי. לא ככה?

triki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נעים לי אבל יש לי עוד...
אז ככה אחרי שהסתכלתי בכרטיס שלך... והבנתי שאתה נשוי....
הבנתי למה אתה חושב שלפעמים בא לנו ולפעמים לא,כשהדגש שלך הוא על לפעמים......
חמודי... מה אומר לך...זה נכון שאחרי הנישואים משתנים....הא??
אני יודעת.. שיש פה חמודה חדשה שאמרה את הדבר הכי נכון בעולם!!! אתם לא יודעים לנצל את הפוטנציאל שטמון בנו!!!!
אני לא מבינה איפה כל מדליקות המשואה.... את זה אני לא מבינה

MoRunner

New member
חן חן ../images/Emo9.gif

אני שמחה לייצג את המין הנשי. איפהשהו אני אעשה הכל כדי שהם יבינו....

למעלה